Sevemiyorum

Güven duygusuyla alakalı bişey bu.bir insanı tam anlamıyla tanımadan güvenmek istemiyorsunuz ,biraz bende öyleyim bu duyguyu biliyorum.ama şunu da biliyorum insanın vicdanı ve ruhu sevgi değer verme ve değer görme duygularıyla besleniyor.mesela sevilen arkadaşa,sevgiliye veya aileden birine sarılmak bile terapi.birini severken aslında kendimizi mutlu ediyoruz.değer görmekte insani bir ihtiyaç,birilerine değer vereceğiz ki değer görelim.aile haricinde diğer insanlarla herşey karşılıklı değer verirsek değer görüyoruz bu böyle.ama böyle kafa rahat mutluysan sorun yok bence

Aslında gittim ama bir şeyim yokmuş öyle dedi. Sonra bir daha gitmedim. Belki de başından atmak istedi bilmiyorum.
Başla bir doktora git. Onlar bir şey olmadığını söyler ama sen konuşmak istiyorum de belki altında yatan başka sebepler vardır konuştukça çıkar. Psikoloğa git konuşmak için.

Sadece sevmek istiyorum. Bazen mutluyum bazen de mutsuz. Güven problemim de var evet. Tüm bunlar güvenle mi bağlantılı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…