• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven adam böyle yapar mı ?

KuBoshhh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
123
0
66
Kayseri
Kızlar merhaba .. Sevgilimle Dokuz aylık ilişkimiz vardı tabi arada ayrılıp barışmalar oldu .. Son günlerde yine kavga ediyorduk beni çok üzüyorsun dayanamıyorum diyordu ama üzüyon dediği şey üstüne gitmem ve sıkmamdı onu biraz.. Sonra kavgalardan dolyaı ayrıldık ben iki gün sonra ben dayanamadım mesaj ettım gitme seviyordan diye o da döndü tekrar üzmemek şartı ile üzersen ayrılırım ilk uyarıp dedi sonra bana o gün güzel güzel mesajlar attı her zamanki gibi ve artık yalansız olcam deyip benden sakladığı şeyleri söyledi eskiden cinsel de yakın birşeyler yaşadığını ve çıktıgı bi kaç kişiyi dudaktan öptüğünü falan ben duyunca çok kötü oldum ama geçmiş deyip ayrılmadım bu yüzden zaten saçma olurdu.. sonra ben birşeyi merak ettim sordum buna çıktıkların arasında çok hoşuna giden güzel bi kız var mıydı diye o da sorma bunu bana dedi bende hadi ya çok merak ettim dedim devam etme bak dedi ama ben devam ettim merak etmiştim hazır doğruları söylüyorken dedim neyse sonra bu bana iki saat boyunca cevap vermedi dolu mesaj attım ben ve bi mesaj attı uyarım seni daha fazla konuşma yoksa ayrılırız kes sesini dedi ben bunu duyunca lütfen yapma böyle ilk falan dedim sonra da bu küçük şey yüzünden bizi bu hale sokacaksan ayrılıkla tehdit edeceksen bitin çabalamaktan bıktım dedim o da üzülmekten bıktım dedi bende iyi o zaman zorlamayalım istersen dedim o da bunu dedin ya dönmem artık sana falan dedi ben dolu mesaj attım sonra numaranı engelledim dedi en son .. bn bi kaç mesaj daha attım ama cevap gelmedi .. Msn sifresini biliyorum ben bunun ama galiba bildiğimi bilmiyo oradan gizlice takip ediyorum bütün gıcık olduğum sildirdiğim kızları tekrar eklemiş.. Ama beni faceden neden silmiyor bilmiyorum .. Kızlar bütün ayrılıklarda hep ben ona gitme dedim ne zmaan ayrılaım dese gitme dedim peşinden koştum hep ilk adımı ben attım ama ben bunu deyince o hiç yok demedi .. Seven bi insan böyle yapar mı bem tek hatam sıkmak ve üstüne düşmek oldu o bana dolu hata yaptı ama affetim hepsini.. Ya aklım almıyo.. Çok sevdim ben onu hep evlilik hayali kurdurdu bana o kdr güzel şeyler söylüyor du ki bende evlencez diye biraz yaklaştım onunla bazı şeyler yaşadık ilk sevgilimdi o benim geçmişini saklamasının nedeni de kabul etmeyeceğimden korkmasıymış onu .. Faceyede şöyle birşey yazmış.. onca güzel söz bana seni getirmezken bi küfür nasıl olurda tüm aşkımızı siler diye... Ama gizlice takip ediyorum msn den kız arkadaşları ve erkek arkadaşları ile gayet gülerek eglenerek sohbet ediyor.. Seven adam bunları yapar mı szice ??? bi fikir yaaa

Kızlar merhaba .. Sevgilimle Dokuz aylık ilişkimiz vardı tabi arada ayrılıp barışmalar oldu .. Son günlerde yine kavga ediyorduk beni çok üzüyorsun dayanamıyorum diyordu ama üzüyon dediği şey üstüne gitmem ve sıkmamdı onu biraz.. Sonra kavgalardan dolyaı ayrıldık ben iki gün sonra ben dayanamadım mesaj ettım gitme seviyordan diye o da döndü tekrar üzmemek şartı ile üzersen ayrılırım ilk uyarıp dedi sonra bana o gün güzel güzel mesajlar attı her zamanki gibi ve artık yalansız olcam deyip benden sakladığı şeyleri söyledi eskiden cinsel de yakın birşeyler yaşadığını ve çıktıgı bi kaç kişiyi dudaktan öptüğünü falan ben duyunca çok kötü oldum ama geçmiş deyip ayrılmadım bu yüzden zaten saçma olurdu.. sonra ben birşeyi merak ettim sordum buna çıktıkların arasında çok hoşuna giden güzel bi kız var mıydı diye o da sorma bunu bana dedi bende hadi ya çok merak ettim dedim devam etme bak dedi ama ben devam ettim merak etmiştim hazır doğruları söylüyorken dedim neyse sonra bu bana iki saat boyunca cevap vermedi dolu mesaj attım ben ve bi mesaj attı uyarım seni daha fazla konuşma yoksa ayrılırız kes sesini dedi ben bunu duyunca lütfen yapma böyle ilk falan dedim sonra da bu küçük şey yüzünden bizi bu hale sokacaksan ayrılıkla tehdit edeceksen bitin çabalamaktan bıktım dedim o da üzülmekten bıktım dedi bende iyi o zaman zorlamayalım istersen dedim o da bunu dedin ya dönmem artık sana falan dedi ben dolu mesaj attım sonra numaranı engelledim dedi en son .. bn bi kaç mesaj daha attım ama cevap gelmedi .. Msn sifresini biliyorum ben bunun ama galiba bildiğimi bilmiyo oradan gizlice takip ediyorum bütün gıcık olduğum sildirdiğim kızları tekrar eklemiş.. Ama beni faceden neden silmiyor bilmiyorum .. Kızlar bütün ayrılıklarda hep ben ona gitme dedim ne zmaan ayrılaım dese gitme dedim peşinden koştum hep ilk adımı ben attım ama ben bunu deyince o hiç yok demedi .. Seven bi insan böyle yapar mı bem tek hatam sıkmak ve üstüne düşmek oldu o bana dolu hata yaptı ama affetim hepsini.. Ya aklım almıyo.. Çok sevdim ben onu hep evlilik hayali kurdurdu bana o kdr güzel şeyler söylüyor du ki bende evlencez diye biraz yaklaştım onunla bazı şeyler yaşadık ilk sevgilimdi o benim geçmişini saklamasının nedeni de kabul etmeyeceğimden korkmasıymış onu .. Faceyede şöyle birşey yazmış.. onca güzel söz bana seni getirmezken bi küfür nasıl olurda tüm aşkımızı siler diye... Ama gizlice takip ediyorum msn den kız arkadaşları ve erkek arkadaşları ile gayet gülerek eglenerek sohbet ediyor.. Seven adam bunları yapar mı szice ??? bi fikir yaaa

Msnden gülerek eğlenerek sohbet mi ediyor?

Onun yerinde olsam maruz kaldığım sözlü şiddet ve aşırı sorgu sual nedeniyle terapi alır, hayata küserdim, çabuk toparlamış, takdir ettim...

Üzerine gitmenizden, bunaltmanızdan bıktığını, size ilişkinin yürümesi için neler yapmamanız gerektiğini söyleyen, yol gösteren birine neden böyle davranıyorsunuz, sabrını, sevgisini mi sınıyorsunuz? Ondan kalmamış, bitirmişsiniz çocuğu...

Ayrıca bu nasıl ilişki siz sıkıp boğuyorsunuz çocuğu, o önceden dudağından öptüğü kızları anlatıyor?

"Evlilik hayali kurdurdu bana ben de evleneceğiz diye biraz yakınlaştım onunla" diyecek kadar güvendiğiniz, evlenmeyi düşündüğünüz insanı bu kadar sıkar, bunaltır, canından bezdirirseniz arkasından bakakalırsınız...
:ssz:

Son düzenleme:
Msnden gülerek eğlenerek sohbet mi ediyor?

Onun yerinde olsam maruz kaldığım sözlü şiddet ve aşırı sorgu sual nedeniyle terapi alır, hayata küserdim, çabuk toparlamış, takdir ettim...

Üzerine gitmenizden, bunaltmanızdan bıktığını, size ilişkinin yürümesi için neler yapmamanız gerektiğini söyleyen, yol gösteren birine neden böyle davranıyorsunuz, sabrını, sevgisini mi sınıyorsunuz? Ondan kalmamış, bitirmişsiniz çocuğu...

Ayrıca bu nasıl ilişki siz sıkıp boğuyorsunuz çocuğu, o önceden dudağından öptüğü kızları anlatıyor?

"Evlilik hayali kurdurdu bana ben de evleneceğiz diye biraz yakınlaştım onunla" diyecek kadar güvendiğiniz, evlenmeyi düşündüğünüz insanı bu kadar sıkar, bunaltır, canından bezdirirseniz arkasından bakakalırsınız...
:ssz:

Yani bunun üstüne diyicek bişey yok :31:

ağır olacak ama sizinkisi sevgi değil yalnız kalma korkusu sahiplenme fln galiba bi kaç defa ayrılalım demiş sonra neden gitme diyorsunuz ki ? uzaktan da sevebilmeli insan o zaman değeri anlaşılır.. ayrıca ona eskileri hem de ayrıntısıyla neden soruyorsunuz sizinle beraberse lafı bile geçmemeli benim fikrim bu..

çok saçma bi sebepten dolayı ayrılmışınız durup durup tehdit etmesi çok saçma nedenden dolayı ayrılması hep senin ilk adımların tekrar kızları eklemesi falaln bu çocuk seni sevmiyorum canım üzgünüm

Vallahi ilk fırsatta ayrılmak isteyen bir insandan ne bekliyorsun ki?
Başlıktaki sorunun yanıtını vereyim :"Sevmeyen insan böyle yapar"...

bu erkeklerin ayrıldıktan sonra hemen faceden msnden kız pörtletmesini ben anlamıyorum kızlar komik olacak ama pört diye çıkıveriyolar masallahları var cok hızlılar geçmişi kurcalama kurcalarsan aklında kurar cocuk eskiyi bile özleyebilir sayende bence birdaha barışırsanız eğer temknli davran umarım senin icin hayırlısıdır da yanında olur

kaç yaşındasın sen canım..o bana bunu dedi ben ona bunu dedimle hayat geçmez..evlilik kararı alacağın adamla böyle durumlardaysan hiç düşünme zaten ki yaşın kaçki evlilik kararı almayı düşünüyosun..çok çocukça geldi bana şu muhabbetleriniz..bırak boşver ne takılıyosun kelimelere laflara, git bi kursa yazıl kendini geliştir,sosyalleş, boyle yaparak kısır döngü yaşar durursunuz

Yasını ck merak ettim :)

Birde su erkeklere neden gitme bırakma beni diye yalvarırsınız hiç anlamam yaa.. :20:
Heleki sevgiliyken :19:

evet aynen neden yalvarilir?

ipin ucu elinden kopmussa onu tutmak icin cabalarsan sadce aci hissedersin ve zamanini harcarsin

kusura bakma ama yuzsuzluk bu,2 saat boyunca ne bu itraz,sana yalan soylemekten korkuyodu besbelli,anlaman gerekirdi bunu hemen 2 dakkada

birak gitsen oglan yoluna,asiri asiri sk bugaz etmissin oglani

ayrılın bence. nazlı erkek hiç çekilmez. tabi onda olduğu kadar sizde de suç var. fazla sıkmayın. eskiye dair fazla soru sormayın. eski yaşadıklarının onun için bi önemi olsaydı neden sizinle birlikte olsun ki? karakter uyumsuzluğu var sanırım aranızda.

Gecmis iliskiler kurcalanirsa sorun cikar. Hele ki sizde zaten sorun varmis. Bogmussunuz cocugu, iyicene bikmis. Erkeklerin dogasinda avci olmak var, av olmak degil. Bosverin diyecegim ama ondan cevap gelmemesine ragmen defalarca mesaj attiginiza gore, bosvermeniz cok zor olmali.

...sonra ben birşeyi merak ettim sordum buna çıktıkların arasında çok hoşuna giden güzel bi kız var mıydı diye o da sorma bunu bana dedi bende hadi ya çok merak ettim dedim devam etme bak dedi ama ben devam ettim merak etmiştim hazır doğruları söylüyorken dedim neyse sonra bu bana iki saat boyunca cevap vermedi dolu mesaj attım ben ve bi mesaj attı uyarım seni daha fazla konuşma yoksa ayrılırız kes sesini dedi ...

boyle bi soruyu neden sordun ki arkadas? elbette ki hoslanmis guzel bulmus ki cikmis birlikte olmus. evet senin duymak istedigin " hayir askim,sen guzel sendin. sen dunyanin en guzel kizisin." gibi bi cumle etseydi hem mutlu hem de tatmin olacaktin.
bu tartisma cikmayacakti ve ayrilmayacaktiniz. sevgilin de "niye kapa bu konuyu,bu konuda konusma" dedi ki. politik davranmaliydi orda :)) cevap vermekten kacinmis resmen
ama en basta senin boyle bi soruyu sorman,gecmisi irdelemeni cok cocukca buldum kusura bakma:34: bence onun aramasini beklemelisin sen sakin tekrar donus yapma. biraz kendi kendine kalip davranislarini ve iliskini gozden gecirmelisin

Canım aynı olay bendede vardı bu facebook internet olaylarına takılma ben 1 yıl cıktım cok ayrılıp barıstık 1 yıl içinde :D Ben gitme demedim ama ona hiçbir zaman kendisi döndü sürekli.Sonra bir öğrendimki beni aldatıyormus yok seviyorum yok asıgım en cok seni sevdim olayları hikaye yani :D seni facebooktan silmemesinin sebebi bak gör bir sey yapmıyorum sana yazıyorum süsü vermek istemesi ama emin ol o seni hic hayatına almamıstır sen öyle sanmıssındır:) sevmeni anlıyorum ama gururunu konustur ve sen cekip git

Back
X