Kızlar merhaba .. Sevgilimle Dokuz aylık ilişkimiz vardı tabi arada ayrılıp barışmalar oldu .. Son günlerde yine kavga ediyorduk beni çok üzüyorsun dayanamıyorum diyordu ama üzüyon dediği şey üstüne gitmem ve sıkmamdı onu biraz.. Sonra kavgalardan dolyaı ayrıldık ben iki gün sonra ben dayanamadım mesaj ettım gitme seviyordan diye o da döndü tekrar üzmemek şartı ile üzersen ayrılırım ilk uyarıp dedi sonra bana o gün güzel güzel mesajlar attı her zamanki gibi ve artık yalansız olcam deyip benden sakladığı şeyleri söyledi eskiden cinsel de yakın birşeyler yaşadığını ve çıktıgı bi kaç kişiyi dudaktan öptüğünü falan ben duyunca çok kötü oldum ama geçmiş deyip ayrılmadım bu yüzden zaten saçma olurdu.. sonra ben birşeyi merak ettim sordum buna çıktıkların arasında çok hoşuna giden güzel bi kız var mıydı diye o da sorma bunu bana dedi bende hadi ya çok merak ettim dedim devam etme bak dedi ama ben devam ettim merak etmiştim hazır doğruları söylüyorken dedim neyse sonra bu bana iki saat boyunca cevap vermedi dolu mesaj attım ben ve bi mesaj attı uyarım seni daha fazla konuşma yoksa ayrılırız kes sesini dedi ben bunu duyunca lütfen yapma böyle ilk falan dedim sonra da bu küçük şey yüzünden bizi bu hale sokacaksan ayrılıkla tehdit edeceksen bitin çabalamaktan bıktım dedim o da üzülmekten bıktım dedi bende iyi o zaman zorlamayalım istersen dedim o da bunu dedin ya dönmem artık sana falan dedi ben dolu mesaj attım sonra numaranı engelledim dedi en son .. bn bi kaç mesaj daha attım ama cevap gelmedi .. Msn sifresini biliyorum ben bunun ama galiba bildiğimi bilmiyo oradan gizlice takip ediyorum bütün gıcık olduğum sildirdiğim kızları tekrar eklemiş.. Ama beni faceden neden silmiyor bilmiyorum .. Kızlar bütün ayrılıklarda hep ben ona gitme dedim ne zmaan ayrılaım dese gitme dedim peşinden koştum hep ilk adımı ben attım ama ben bunu deyince o hiç yok demedi .. Seven bi insan böyle yapar mı bem tek hatam sıkmak ve üstüne düşmek oldu o bana dolu hata yaptı ama affetim hepsini.. Ya aklım almıyo.. Çok sevdim ben onu hep evlilik hayali kurdurdu bana o kdr güzel şeyler söylüyor du ki bende evlencez diye biraz yaklaştım onunla bazı şeyler yaşadık ilk sevgilimdi o benim geçmişini saklamasının nedeni de kabul etmeyeceğimden korkmasıymış onu .. Faceyede şöyle birşey yazmış.. onca güzel söz bana seni getirmezken bi küfür nasıl olurda tüm aşkımızı siler diye... Ama gizlice takip ediyorum msn den kız arkadaşları ve erkek arkadaşları ile gayet gülerek eglenerek sohbet ediyor.. Seven adam bunları yapar mı szice ??? bi fikir yaaa