Seven insan değil bir hafta bir dakika da bile ne kadar çok özler...
Görüşmeleriniz ne kadar sıklıkta oluyor ?
Ve ne kadar zamandır birliktesiniz ?
İlişkiniz biraz monotonlaşmış sanırım.Bir daha ki görüşmenizde değişik planlar yapıp farklı bir gün geçirirseniz iyi gelebilir.Arada oluyor öyle.Özlememek değildir yoksa özlemediği bir insanla niye ilişkisini sürdürsün ki sevgiliniz!
Bence biraz uzak dur,seviyorsan ve sevildiğini düşünüyorsan böyle uzak davranmaması gerekir..Yani o teklif etmeli,özledim diye..Valla nasıl başlarsa öyle gider,bence hep sen deme,alıştırma,sonra da iyice şimarıyorlar..Seni seviyorsa ilgilensin bence..Sen de kafana göre takıl da görsün bakalım nasıl oluyor..O zaman da dersin sen aramıyorsun diye
1 hafta okadarda üzülenecek bi süre deil bence hadı 3-4 hafta olmuş desen üzülsen anlardım da...
bence abartıyorsun
seninle görüşmeyi teklif etmemesi seni özlemediğini göstermez ki
çalışıyordur, yoruluyordur o yüzden görüşme yanlısı olamayabilir
görüşelim deme bi süre mesela
o zaman da o diyecek görüşelim diye
bence onu bu konuda bunaltma..
eminim senden bekliyodur.bi süre sonra neden hiç görüşmeyi teklif etmedin sn bni özlemedin falanla gelicek.en azndan bana hep öyle yaptılar..haklıken haksız duruma düştüm yani ..
aama erkekler azcık bizim gibi düşünseydi gerçekten coook mutlu olurduk yahayal tabi
ozluyordur sekerım ozluyordur da yorgun argın olunca kafa dınlemek tatlı gelıyordur:)
bız duygusal bakıyoruz olaya ozlesin arasın goruselım demese bıle cok yorgunum ama senı cok ozledım desın cıksın gelsın vs.
ama duz mantık dusun. yorgunum,canım cıkmıs tv karsısında keyıf yapayım mesela.
ılla surukleyeceksın, hadı bu hafta goruselım. hadı şunu yapalım hadı bunu yapalım.
tabı buda ınsanı yoruyor bır muddet sonra azıcıkta karsıdan beklıyor ınsan:)
mesela bılıyor kı o demese bıle sen enınde sonunda goruselım dıyeceksın ayarlayacaksın bırseyler:)
Takılma sen yanındayken eger ozledıgını hıssedıyorsan, bırazda keyıfıne duskundur burcu ne?
bır sure sessız kalmayı dene.
o demedıyse sende deme. 15 gun demesın 1 ay demesın enınde sonunda ne oluyor be goruselım derdı moduna gırer:)
dıyorsan kı dayanamam derim o zaman bı sekılde gorusuyorsunuz zaten.
1 hafta bana gore uzun ama mesela sevdıcegıme gore coookta uzun bır zaman degıl.
bazen yanından eve gelırım ozledım der. bazen ozledım derım daha yenı bırlıkteydık der:)))
yazdıklarınla bana beni anlattın resmen
çok güzel yazmışsın çok moral verdin gerçekten teşekkür ederim canım.
sevgilim İKİZLER burcu malesef :)
rica ederım moralın hıc bozulmasın ınsallah:)
anlıyorum cunku senı. sen hıc sıkılma. senı ozlemedıgı ıcın degıl bıldıgın duz mantıklar cunku.
bızde mesela 1 haftadır gorusmuyoruz dıyelım ben hergun hadı hadı hadı modundayım.
o hayatım goruscez. ben;ozlemedın mı benı dıyorum mesela ozlemezmıyım dıyor.
ee hanı nerde ozlem belırtılerı onu da ben mı ogretecegım dıye sıtem edıyorum:))
he bazende bakıyorum demıyor. ohoo dıyorum sana kalmıssak yanmısız ılla baskı mı yapayım
ıkızlerde zor burc yengec benım sevdıcegımde ammaaan ırkı aynı bunların bacım hayat bıze guzel olsun sallaa dıyorum varlıkları yeter sevılıp sevmekte bır nımet bu devırde:)))
ben geçen hafta dedim ki sınavlar yaklaşıyor görüşemicez doğru düzgün 2 hafta
o da bana "ooo sınavlara çok var hayatım biz 2 haftada kaç kere görüşürüz" dedi
bugün 8 gün oldu hala görüşmedik, cumartesi gelecekmiş.
benim pazar günü doğum günüm.
2gün üst üste gelemez. yani cumartesi gelirse pazar gelmez.
unuttu mu doğum günümü acaba niye cumartesi görüşcez dedi ki
hanımlar sevgilim gece çalışıyor. sabah 7'de eve gidip uyuyor, 2 ya da 3 gibi kalkıyor.
işe de gece 12'de gittiği içinbol bol gündüz zamanı oluyor yani.
biz birbirimize 45dk lık mesafede iki ayrı şehirdeyiz.
sorun şu ki; ben görüşelim demesem ya da
neden görüşmüyoruz diye kızmasam sevgilim görüşelim demiyor.
en son bir hafta önce görüştük.
yarın benim boş günüm olduğu için bugün
tüm gün "yarın gel ya da ben geleyim özledim
görüşelim" demesini bekledim...ama demedi.
aslında bu 1seferlik bişey olsa tamam diyeceğim ama
nerdeyse her ay böyle bir görüşme problemi çıkıyor.
ben onu 1günde bile özlüyorum. yanımdan ayrıldığında arkasından bakıyorum gözlerim doluyor yıllar geçse de hala.
ama o özlemiyor mu, yoksa neden sürekli görüşme problemimiz çıkıyor anlayamıyorum.
insan sevdiğini 1 haftada özlemez migörüşelim artık demez mi... nasıl dayanıyor...
sizce 1 hafta kısa bir süre mi?
bende anlamıyorum cogu zaman gorusmek onlar ıcın cok buyuk bır ıhtıyac degıl herhalde:::)
bende sınırlıyken patlıyorum cogu zaman ben can atarken tepkı gormeyınce. ama alıstım
sanmam unuttugunu, normalde unutur mu boyle seylerı?
belkıde cumartesıden kutlamayı dusunuyordur olamaz mı.
beklentını dusuk tut ki uzulme. sen sıradan bır gorusme gıbı dusun bırsey olursa surpriz olsun.
tabıkı dusunse daha guzel ama ne yapıcaksın. sen usteleme artık akısına bırak bakalım ne yapıcak
tatlım ben sevdiğimi yanımdayken bile özlüyordum ama ne yazıkki şu anda yooooooooooooook
evet canım ya zaten ben söyledikten sonra yapsa bile içime sinmez
bugüne kadar hiç bir özel günü unutmadı,
hatta 2 hafta önce de 22 bitiyo yaşlanıyosun falan diye dalga geçiyodu benle
unutmamıştır ama unutmadıysa neden cumartesi geliyo ki
madem görüşmedik bunca zaman, bari doğum günümde yanımda olsa:2:
her hangi bir sürpriz olursa yazcam sana burdan
aynen soylendıkten sonra heveslı olmuyor ınsan:)
dedıgım gıbı sekerım cumartesıden kutlayacaktır. ama olsun sonucta kutlamanız degıl mı onemlı olan?
unutmus olmasına karsın pazar yerıne cumartesı kutlamak daha ıyı degıl mı:)
yaz yaz bende merakla beklıyorum. umarım cok guzel bır gun gecırırsınız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?