seven bir insan sevdiğini bir haftada özlemez mi?

o, görüşelim demediği sürece
sende deme bakalım sonuç nereye varacak?

Benimki hikayem gibi seninkide sanırım umursamaz erkek vakkası...( ve kafaya takan bizler...offf offf

Siz hiç gece çalıştınız mı? Herkes uyurken ne kadar zor bilemezsin..Benim psikolojim bozulmuştu kesin oda öyledir alışıncaya kadar sabret...

Siz hiç gece çalıştınız mı? Herkes uyurken ne kadar zor bilemezsin..Benim psikolojim bozulmuştu kesin oda öyledir alışıncaya kadar sabret...

uzun bir zaman oldu kaç sene geçmesi gerekiyor alışması için?
ayrıca başta da belirttiğim gibi 1-2 seferlik bişey değil bu görüşme sorunu.
4 senedir sürekli aynı şey. yoruldum artık.
ayrıca çalıştığı yerde gece uyuyor, internete falan giriyor bir iş yapmıyor.

canım bence ne kadar sıklıkta görüştüğünüze ya da konuştuğunuza göre değişir.. öyle her boş anda konuşanlardansanız bir hafta kısa bile..
kendine yeteri kadar vakit ayıramadığını düşünüyor da olabilir belki...
ama sensiz planlar programlar yapıp senle buluşma konusunda böyleyse durum değişir.
bence biraz çekimser davran, kendini özletmeye bak, biraz sık dişini, bir süre hiç görüşelim diye önerme, bakalım ne zaman görüşmek isteyecek diyecektim ki kendi isteğine göre yapıyor diyorsun uzun zamandır böyle işiyle ilgisi yok diyorsun o zaman artık huyu böyleymiş denecek biri bence.
kuzenimin sevgilisi de böyleydi, bazılar başklarına göre plan yapmak yerine kendi planlarına uyulmasını istiyor..
oturt karşına açık açık bu durumdan çok rahatsız olduğunu ve gerçekten nedeninin ne olduğunu merak ettiğini söyle, belki bir şeyler söyler..bence açık hesaplaşmalar her zaman en iyisidir..
çünkü insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor sonra durduk yere kendini üzüyor..önce bir sor eğer adam gibi bir cevap gelmezse bir de öyle düşünmek gerekir..

Son düzenleme:
Bazı erkekler böyle hakikaten... benm erkek arkadasım da öyle sağolsun... özledm yazmadan yazmaz,sen beni hiç özlemiyor musun derim,özlüyorum aşkım,e o zaman niye ben yazmadan yazmıyorsun,ne farketcek ha sen ha ben... der umursamıyorlar,çatlayan uyuz olan biz oluyruz

konuşamıyoruz fazla, çünkü bu aralar sıkışık biraz ve kontör almıyor.
mesaj atıyor gün içinde.
ona kalsa üzülecek kızacak bişey yok.
bu konuyu daha önceden oturduk konuştuk.
hatta bir ara canıma tak ettirdi ben ayrılmaya karar verdim. tabi o zaman 1ay görüşmemiştik.
ayrılacağım dedim ama gönlümü aldı bir daha olmayacak dedi.
ama oldu... aşkımı doya doya yaşayamadığımı düşünüyorum.

ilk yıllar hep söylerdi ama bu nişan meselesi açıldığından beri özledim, seviyorum falan demiyor.
geçen gün sordum özledin mi diye
özledim tabi dedi
neden söylemiyorsun dedim
söylemeye ne gerek var bilmiyo musun sanki dedi.
bunlar küçük şeyler ama ben çok duygusalım işte kafama takabiliyorum.

belki böle nişan düğün vs törenler hoşuna gtmiodur,serbest takılmak istiodur belki,boşver hc gtme üstüne...

ozaman bana göre 1 hafta çok kısa bir süre değil bu şartlarda tabi ama burda söz konusu olan senin hislerin canım herkesin yapısı farklıdır tabii ki..
o zaman yine konuş derim ben, böyle böyle demiştin yine aynı şeyi yapıyorsun de..güzel ve sakin bir tavır takın..biraz dudak bükmek tadında :)
ve eğer böyle devam ederse ve çok seviyorsan belki sen de biraz alışmalısın bu görüşme meselesinde onun tavrına?
ya da yine çok canına tak ederse konu ayrılık mevzusuna kayabilir..
ama önerim birlikte bir çözüm bulmanız ve yapıcı bir tavır takınmanız canım..

sabırsız, tez canlı bir yapım var.
biraz da aşka meşke düşkünüm yani ilgi delisiyim denebilir
pazar günü gelecekmiş, cumartesi geleceğim demişti pazarın doğum günüm olduğunu yeni hatırladı galiba şimdi pazar diyor
bir daha konuşayım ama yine aynısı olacak 1 ay sonra.
aslında insanları oldukları gibi kabul etmek lazım ama öyle de çok mu odunlaşıyorlar bilemiyorum..

belki böle nişan düğün vs törenler hoşuna gtmiodur,serbest takılmak istiodur belki,boşver hc gtme üstüne...

evet şimdiden diyor akrabaların arasında sıkılırım falan diye.
ama serbest takılamaz yasak ona
bırakayım kendi haline, o sinirlenince ben daha çok üzülüyorum çünkü...

anladım canım fark ettim zaten tez canlılığını:)
inşallh bir dahaki konuşmandan sonra yine aynısı olmaz..
ama dediğin gibi yani ikiniz de birbirinizi olduğunuz gibi kabul edin o zaman ki o yüzden orta yolu bulun diyorum, o sana ilgi göstersin sen ona anlayış, geçinip gidersiniz misler gibi :)
hem yeni hatırlamış olsa da hatırladı doğum gününden önce bir de böyle bakmayı dene?
ve doğum günün kutlu olsunn :))

Özler 3-4 günde bile özler sevmeyen özlemez orası ayrı sende onu özlemezsin olur biter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…