Seven erkek aldatirmi?

Güzel seven aldatmaz. Kadınlarla erkeklerin aldatma oranı neredeyse eşit, sadece kadınlar daha iyi saklıyor. Her kadın aldatır diyemiyorsak her erkek aldatır da diyemeyiz. Aldatma konusunda cesurlar, toplum onları kayırdığı için. Saklama gereği de duymuyorlar çünkü sırtları sıvazlanıyor. O yüzden hepsi aldatır gibi bir yanılgı oluyor.

Seven erkek aldatır mı aldatmaz mı bilmiyorum ama yüzde doksan Türk erkeği aldatır arkadasım.
Cinselliğe aç bir toplum olamızdan kaynaklanıyor buda.
Elalemin 18 19 yaşında yaşadıklarını 30 dan sonra yaşamaya başlarsan gözün doymaz tabi.
Bizimkiler ergen yaşlarını en az 25 den sonra yaşıyor.
Tabulardan dolayı erken evlilikler yapılıyor.
Adam hayatı görmeden bilmeden kendini evlilik içinde buluyor.
Yıllar geçtikçe de sıkılıyor .
Yeni arayışlara geçiyor.
Fiilen aldatması da bazen birileriyle flört etmek istiyor.
Bence buda aldatma.
Erkeğin doğasıyla bu açlık birleşince de aldatmalat yoğun oluyor.

Cok dogru demissiniz , iste bu yüzden birini sevmeye , asik olmaya korkar oldum

birde kadınlar partnerlerini kiminle aldatacakları konusunda erkeklerden daha iyi seçim yapıyor.

Cok dogru demissiniz , iste bu yüzden birini sevmeye , asik olmaya korkar oldum
Hiç seven erkek aldatmaz romantikliğine giremicem realist bir insanım.
Dediğim gibi fiilen olmasa da herhangi bir kadınının iş ortamı vs mesela ilgisi beğenisi bir erkeği yoldan çıkarmak için yeterli oluyor.
Bu neden oluyor çünkü aç bir erkek topluluğu maalesef.
Doymuş bir adamın gözü dışarı kaymaz.
Kaysa da o kişiden ayrılır zaten.
Toksik bir şekilde devam etmez.
Sağlıklı olan budur.
Ama yapmıyorlar kimse konfor alanını kolay kolay terk etmez.

Siz gerçekten sevdiğiniz, ne kalbinize ne yatağınıza birini almaya midenizin kaldırmadığı bir ilişkide olsanız aldatır mısınız?

Buna ben de katılıyorum. 25 dedin mi bizim millet evde kaldım triplerine giriyor. Asla emin olmadıkları evlilikler yapıyorlar ve sonuç ortada.
Müge Anlı'ya vs. çıkan kesimde de bu var. Küçük yaşta bilinçsiz evlilikler, ondan sonra da o ona bu buna derken...
Ha hepsinin sebebi bu değil tabi, bazısının karakteri bu. Ama çoğunun sebebi deneyim yaşamamış olma.

aldatmanın sevmekle alakası yok. karakterli insan aldatmaz, karaktersiz insan aldatır. seven insan da aldatır, çünkü her seven insan karakter sahibi değildir.

Ya cok dusunuyorum , cogu iliskimde hemen hemen aldatildim , sevdiginden emin oldugum kisiler tarafindan bile aldatildim , suan her erkek aldatirmis gibime geliyor , kımseye guvenemiyorum .Sizce seven erkek aldatirmi?
Mesela siz birini severken aldatır mısınız? Aldattığınız kişiyi sevdiğinizi iddia edebilir misiniz? Bu soruları cevaplarsanız sizin için doğru olanı da görürsünüz.

Bu forumda da çok var burası da zaten Türkiye nin özeti.
Her kesimden kadın var burda.
Burayı bile inceleyip sosyal çıkarımlarda bulunulabilir.
Aslında bakarsan ilerleyen yaşlarda bile evlenen erkekler deneyimsiz .
Gerçekten deneyimli erkekler vardır ama sayıca çok az.
Türk erkeği takılmalık ilişki yaşıyorum mantığında .
Adam bir kadının peşinde 5 ay koşup şanslıysa yatağa attıktan sonra en fazla 3_4 kez görüşüp ayrılıyor .sonra başka bir kadına .
Bu tecrübe değil.
O yüzden de cinsel problemleri var çoğunun.
Tabi genç yaşta evlenenlerden bir tık daha tecrübeli ama o kadar.
Gerçekten cinsellik yaşamayan yüzeysel dedikleri saçma sapan bir şekilde rahatlamaya çalışan binlerce çift var.
Misal İsveç'te elinde puset süren kadınlara öküz gibi bakan birini göremezsiniz ama Türkiye'de sık sık karşılaşırsınız.
Bunun eğitim seviyesiyle de ilgisi yok pek.
Her kesimden erkeği bu şekilde görürsünüz.
Kız arkadaşı eşiyle yemek yerken yan masayı kesen dikkatini karşısındakine vermeyen tonla erkek görürsünüz.
Hepsi cinsel açlık olduğu için.

Bence aldatmanin sevmekle alakasi yok. Kisinin doyumsuzlugu karakter yapisiyla alakali tamamen. Yada iradesi de olabilir. Sahit oldum cunku herhangi bi sebepten erken evlenip yada liseden itibaren birlikte olup evlenen ciftlerin aldattigina. Cunku hic bisi gormemis yasamamis. Resmen ergenlikte gozunu acmis o kadini tanimis evlenmis. Baska secenekten ilgi alaka gormemis. Bunu ilerleyen yillarda gordugu zamanda karisini seviyo bile olsa iradesine hakim olamayip akli kayabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…