- 15 Şubat 2023
- 70
- -3
- 3
- 33
- Konu Sahibi bizbozdukk
-
Ben de oyle dusunuyorum , ama bi yandan da hareketleri bakislari vs aklima geliyor seviyor gibime geliyor kafam allak bullakGerçekten seven erkek aldatmaz. Öylesine vakit dolduran, kendince daha iyisini bulunca sevgilisini sepetleyecek olan erkek aldatır.
Cok dogru demissiniz , iste bu yüzden birini sevmeye , asik olmaya korkar oldumSeven erkek aldatır mı aldatmaz mı bilmiyorum ama yüzde doksan Türk erkeği aldatır arkadasım.
Cinselliğe aç bir toplum olamızdan kaynaklanıyor buda.
Elalemin 18 19 yaşında yaşadıklarını 30 dan sonra yaşamaya başlarsan gözün doymaz tabi.
Bizimkiler ergen yaşlarını en az 25 den sonra yaşıyor.
Tabulardan dolayı erken evlilikler yapılıyor.
Adam hayatı görmeden bilmeden kendini evlilik içinde buluyor.
Yıllar geçtikçe de sıkılıyor .
Yeni arayışlara geçiyor.
Fiilen aldatması da bazen birileriyle flört etmek istiyor.
Bence buda aldatma.
Erkeğin doğasıyla bu açlık birleşince de aldatmalat yoğun oluyor.
birde kadınlar partnerlerini kiminle aldatacakları konusunda erkeklerden daha iyi seçim yapıyor.Güzel seven aldatmaz. Kadınlarla erkeklerin aldatma oranı neredeyse eşit, sadece kadınlar daha iyi saklıyor. Her kadın aldatır diyemiyorsak her erkek aldatır da diyemeyiz. Aldatma konusunda cesurlar, toplum onları kayırdığı için. Saklama gereği de duymuyorlar çünkü sırtları sıvazlanıyor. O yüzden hepsi aldatır gibi bir yanılgı oluyor.
Hiç seven erkek aldatmaz romantikliğine giremicem realist bir insanım.Cok dogru demissiniz , iste bu yüzden birini sevmeye , asik olmaya korkar oldum
Buna ben de katılıyorum. 25 dedin mi bizim millet evde kaldım triplerine giriyor. Asla emin olmadıkları evlilikler yapıyorlar ve sonuç ortada.Seven erkek aldatır mı aldatmaz mı bilmiyorum ama yüzde doksan Türk erkeği aldatır arkadasım.
Cinselliğe aç bir toplum olamızdan kaynaklanıyor buda.
Elalemin 18 19 yaşında yaşadıklarını 30 dan sonra yaşamaya başlarsan gözün doymaz tabi.
Bizimkiler ergen yaşlarını en az 25 den sonra yaşıyor.
Tabulardan dolayı erken evlilikler yapılıyor.
Adam hayatı görmeden bilmeden kendini evlilik içinde buluyor.
Yıllar geçtikçe de sıkılıyor .
Yeni arayışlara geçiyor.
Fiilen aldatması da bazen birileriyle flört etmek istiyor.
Bence buda aldatma.
Erkeğin doğasıyla bu açlık birleşince de aldatmalat yoğun oluyor.
Evet çünkü öyle sere serpe halt yeme şansları yok. Bi ortaya çıkarsa taşlanır.birde kadınlar partnerlerini kiminle aldatacakları konusunda erkeklerden daha iyi seçim yapıyor.
Mesela siz birini severken aldatır mısınız? Aldattığınız kişiyi sevdiğinizi iddia edebilir misiniz? Bu soruları cevaplarsanız sizin için doğru olanı da görürsünüz.Ya cok dusunuyorum , cogu iliskimde hemen hemen aldatildim , sevdiginden emin oldugum kisiler tarafindan bile aldatildim , suan her erkek aldatirmis gibime geliyor , kımseye guvenemiyorum .Sizce seven erkek aldatirmi?
Bu forumda da çok var burası da zaten Türkiye nin özeti.Buna ben de katılıyorum. 25 dedin mi bizim millet evde kaldım triplerine giriyor. Asla emin olmadıkları evlilikler yapıyorlar ve sonuç ortada.
Müge Anlı'ya vs. çıkan kesimde de bu var. Küçük yaşta bilinçsiz evlilikler, ondan sonra da o ona bu buna derken...
Ha hepsinin sebebi bu değil tabi, bazısının karakteri bu. Ama çoğunun sebebi deneyim yaşamamış olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?