- Konu Sahibi bizbozdukk
-
Ya cok dusunuyorum , cogu iliskimde hemen hemen aldatildim , sevdiginden emin oldugum kisiler tarafindan bile aldatildim , suan her erkek aldatirmis gibime geliyor , kımseye guvenemiyorum .Sizce seven erkek aldatirmi?
Siz aldatsaydınız o da böyle mi düşünürdü yoksa etrafta adınızı mı karalardı? Bence ikincisiBen de oyle dusunuyorum , ama bi yandan da hareketleri bakislari vs aklima geliyor seviyor gibime geliyor kafam allak bullak
Aslında toplumda kadınlar da erkekler oranında aldatılıyor.Belki bizim toplumda böyle değildir ama affeden erkekler de var.Kimse duymadığı sürece erkekler de affedebiliyor.Siz aldatsaydınız o da böyle mi düşünürdü yoksa etrafta adınızı mı karalardı? Bence ikincisi
Seven kimse aldatmaz ne erkek ne kadınYa cok dusunuyorum , cogu iliskimde hemen hemen aldatildim , sevdiginden emin oldugum kisiler tarafindan bile aldatildim , suan her erkek aldatirmis gibime geliyor , kımseye guvenemiyorum .Sizce seven erkek aldatirmi?
Aldatır fırsat bulursa hepsi aldatır bence hatta senden güzel olmasına bile gerek yok sırf değişik diye. Henüz aldatılmadım yada aldatıldımda haberim yok bilmiyorum. Ama erkek milletinin gözü aç bunu biliyorum oyüzden kendinde hiç sorun arama sorun onlarda..Ya cok dusunuyorum , cogu iliskimde hemen hemen aldatildim , sevdiginden emin oldugum kisiler tarafindan bile aldatildim , suan her erkek aldatirmis gibime geliyor , kımseye guvenemiyorum .Sizce seven erkek aldatirmi?
Buna karşı çıkardım ama o kadar olaya tanık oldum ki inkar edemeyeceğim.Ozellikle kadın beğendiği erkeğe kancayı takmak için medeni haline bile bakmıyorHiç seven erkek aldatmaz romantikliğine giremicem realist bir insanım.
Dediğim gibi fiilen olmasa da herhangi bir kadınının iş ortamı vs mesela ilgisi beğenisi bir erkeği yoldan çıkarmak için yeterli oluyor.
Bu neden oluyor çünkü aç bir erkek topluluğu maalesef.
Doymuş bir adamın gözü dışarı kaymaz.
Kaysa da o kişiden ayrılır zaten.
Toksik bir şekilde devam etmez.
Sağlıklı olan budur.
Ama yapmıyorlar kimse konfor alanını kolay kolay terk etmez.
seven insan başkasına dokunmak istemez bütün isteği ve ilgisi sevdiği insanda olur eğer ilgisi bir kez başkasına kaydıysa geçmiş olsun ilişkiniz duygusal olarak bitti aynı kişi iki kez sevilemezYa cok dusunuyorum , cogu iliskimde hemen hemen aldatildim , sevdiginden emin oldugum kisiler tarafindan bile aldatildim , suan her erkek aldatirmis gibime geliyor , kımseye guvenemiyorum .Sizce seven erkek aldatirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?