Seven erkek aldatirmi?

Ya cok dusunuyorum , cogu iliskimde hemen hemen aldatildim , sevdiginden emin oldugum kisiler tarafindan bile aldatildim , suan her erkek aldatirmis gibime geliyor , kımseye guvenemiyorum .Sizce seven erkek aldatirmi?

Bence aldatmanın sevgiyle ilgisi yok ahlak ile ilgisi var
Birine çok aşık olmamanız, sevgiden ölüp bitmemeniz aldatmayı gerektirmez
Kadında erkekte aldatır sadece erkek diyemem aldatmak her iki cinse özgü bir durum, genel olarak insanlara güvenmemek yerine ilişkide bulunacağımız insanı seçerken iyi tartmaktır bunun çözümü.

Sevmekten kastın nasıl sevmek ? İnsan Severken aldatırda hayatındaki cansız varlıklara olan sevgiye benzeyen bir sevgi ile seviyorsa aldatır.
Karakteri bu olan insana sevgi fren olamıyor, ben mesela sevmediğim kişiyi bile aldatmam bunu kendimde hak görmem.
Ama tüm erkekler aldatıyor affetmek için kocaman bir terapi bu yalanı kendinize söylemeyin

Herkes yazmış bence öyle.Aldatmanın sevme ile zerre alakası yok.Karakterle alakalı.Ama erkekler cinselliğe bizim kadar anlam yüklemiyorlar.Kadınlar aldattığı zaman genellikle dıygusal hisler ile aldatıyor.Yani öbür adama aşık olmuştur.Aslında hiç biri geçerli bahane değil.Aldatma bahanelerinin hepsi birbirinden komik ve fotokopi kapıdı gibi hepsi aynı nedenler.Hiç kimse ben ş … bir insanım seni aldattım diyemiyor,karşı tarafı suçlamak aptal yerine koymak kolay geliyor.Aldatmak bir kere ile kalmıyor.Hep devamı geliyor.Yani bir hata değil.Alışkanlık,karakter meselesi.Aldatma sahtekarlıktır.Kendine saygısı olmayan insanlar aldatır.Ve aldatıldığını öğrendikten sonra hiç bir şey aynı olmaz.

Bir insan karaktersizse aldatır sevgiyle alakalı değil karakter ile alakalı olduğunu düşünüyorum

Siz aldatsaydınız o da böyle mi düşünürdü yoksa etrafta adınızı mı karalardı? Bence ikincisi
Aslında toplumda kadınlar da erkekler oranında aldatılıyor.Belki bizim toplumda böyle değildir ama affeden erkekler de var.Kimse duymadığı sürece erkekler de affedebiliyor.

Tamamen karakter meselesi, kadını erkeği yok. Seven, kendine ve karşısındakine saygısı olan öz saygısını yitirmemiş insanlar aldatmaz

Sevmeyi bilmem de şeref yoksunu olan aldatır.

Bence asıl seven insan aldatır. Sevmiosan birini aldatmaya gerek yok ki ayrılır ne istersen yaparsın :). Hem elindekini bırakmak istemiosun hem ötekini de istiosun.. Nerden baksan şerefsizlik o yüzden karakteri sorgulamak lazim sevgiyi değil.

Ya cok dusunuyorum , cogu iliskimde hemen hemen aldatildim , sevdiginden emin oldugum kisiler tarafindan bile aldatildim , suan her erkek aldatirmis gibime geliyor , kımseye guvenemiyorum .Sizce seven erkek aldatirmi?
Aldatır fırsat bulursa hepsi aldatır bence hatta senden güzel olmasına bile gerek yok sırf değişik diye. Henüz aldatılmadım yada aldatıldımda haberim yok bilmiyorum. Ama erkek milletinin gözü aç bunu biliyorum oyüzden kendinde hiç sorun arama sorun onlarda..

Aldatmak bir zaaftir diyor bir terapist.Bunun sevgiyle ya da partnerin eksigiyle fln da ilgisi yok.Bir erkek aşk doktoru bile diyor ki erkekler çok eşli zihniyetiyle yaratılmış,yapicak bisry yok
Erkeklerdeki zaaf..
Kadınlardaki de ilgi eksikliği bence..
Geçenlerde bir evli adam bana evlilik içi ilişkilerinin olduğunu,bu konuya karşı olmadığını anlattı bu arada.Evlenince zaten kadınları anne olarak görüyorlar da sevgilinin aldatması da komik yanı, bağlayan nedir ayrılsın aldatacagina, onunki düpedüz aç gözlülük

Karısı için canını verecek erkeklerin karısını aldattığını biliyorum. Seven sevmeyen değil de tek eşli olabilen olamayan diye ayırmak lazım. Farklı insanlarla olmadan tatmin olamıyorlar. Kadınlarda da var bu durum. Bildiğim hikayeler çok ilginç

Seven aldatır cok kanı bozukluk bir durum ama aldatır. Sevmenin yanında ask gibi seylerde varsa ihanet, kavgalar, tutkular, ihtiraslar kacınılmaz.

Buna karşı çıkardım ama o kadar olaya tanık oldum ki inkar edemeyeceğim.Ozellikle kadın beğendiği erkeğe kancayı takmak için medeni haline bile bakmıyor

seven insan başkasına dokunmak istemez bütün isteği ve ilgisi sevdiği insanda olur eğer ilgisi bir kez başkasına kaydıysa geçmiş olsun ilişkiniz duygusal olarak bitti aynı kişi iki kez sevilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…