- 27 Mayıs 2023
- 34
- 14
- 8
- Konu Sahibi papyonlupanda
-
Aldatıldım birkaç kere, üzüldüm, ağladım. Şimdi nişanlyım ama gerçekten sevildim mi bilmiyorum. aldatilmaktan olsa gerek duygularım yok. Seven erkek nasıl davranır? insan nasıl sevilir bilmiyorum. Nişanlım beni seviyor mu ondan bile emin olamıyorum. Kendimi ruhsuz hissediyorum.
Ailem istedi şimdi ayrılmama da izin yok. ne yapacağım bilmiyorum.Siz bu kafayla neden nişanlandınız?
Aldatıldım birkaç kere, üzüldüm, ağladım. Şimdi nişanlyım ama gerçekten sevildim mi bilmiyorum. aldatilmaktan olsa gerek duygularım yok. Seven erkek nasıl davranır? insan nasıl sevilir bilmiyorum. Nişanlım beni seviyor mu ondan bile emin olamıyorum. Kendimi ruhsuz hissediyorum.
Geçmişi unutmazsanız bir arpa boyu yol alamazsınız.Aldatıldım birkaç kere, üzüldüm, ağladım. Şimdi nişanlyım ama gerçekten sevildim mi bilmiyorum. aldatilmaktan olsa gerek duygularım yok. Seven erkek nasıl davranır? insan nasıl sevilir bilmiyorum. Nişanlım beni seviyor mu ondan bile emin olamıyorum. Kendimi ruhsuz hissediyorum.
Kafanız çok karışık haldeAldatıldım birkaç kere, üzüldüm, ağladım. Şimdi nişanlyım ama gerçekten sevildim mi bilmiyorum. aldatilmaktan olsa gerek duygularım yok. Seven erkek nasıl davranır? insan nasıl sevilir bilmiyorum. Nişanlım beni seviyor mu ondan bile emin olamıyorum. Kendimi ruhsuz hissediyorum.
Aile istedi diye sevmedğiniz biriyle ömür geçer mi? Kendiniz ne hissediyorsunuz önemli olan o sizden önemli kimse yokAilem istedi şimdi ayrılmama da izin yok. ne yapacağım bilmiyorum.
Seni aldatan kişiyle mi nisanlandin.Aldatıldım birkaç kere, üzüldüm, ağladım. Şimdi nişanlyım ama gerçekten sevildim mi bilmiyorum. aldatilmaktan olsa gerek duygularım yok. Seven erkek nasıl davranır? insan nasıl sevilir bilmiyorum. Nişanlım beni seviyor mu ondan bile emin olamıyorum. Kendimi ruhsuz hissediyorum.
Böyle bir şey hala mümkün mü? Hadi karşı çıkmadınız evlendiniz lütfen çocuk yapmayın, ne hikmetse sizin gibiler üredikçe ürüyor ama asıl bilinçli insanlar zar zor çocuk sahibi oluyor..Ailem istedi şimdi ayrılmama da izin yok. ne yapacağım bilmiyorum.
Aldatanla mı evleniyorE diğer konularda ince eleyen sık dokuyan biri gribiydiniz. İyi evlilikte ne aranır diye soruyordunuz.
Cevap belliymiş neden açtınız o konuları.
Sizi daha sevgililikte nişanlılıkta aldat adam evlilikte daha neler eder neler.
Net bir şey diyeyim. Bunla evlenirseniz mutlu bir evliliğiniz olmaz. Göz göre göre yakmayın kendinizi
E yazdığına göre o anlam çıkıyor.Aldatanla mı evleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?