Seven erkek davranışı.

papyonlupanda

Düşler ülkesinin gelgit akıllısı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2023
34
14
8
Aldatıldım birkaç kere, üzüldüm, ağladım. Şimdi nişanlyım ama gerçekten sevildim mi bilmiyorum. aldatilmaktan olsa gerek duygularım yok. Seven erkek nasıl davranır? insan nasıl sevilir bilmiyorum. Nişanlım beni seviyor mu ondan bile emin olamıyorum. Kendimi ruhsuz hissediyorum.

Aldatıldım birkaç kere, üzüldüm, ağladım. Şimdi nişanlyım ama gerçekten sevildim mi bilmiyorum. aldatilmaktan olsa gerek duygularım yok. Seven erkek nasıl davranır? insan nasıl sevilir bilmiyorum. Nişanlım beni seviyor mu ondan bile emin olamıyorum. Kendimi ruhsuz hissediyorum.

Siz bu kafayla neden nişanlandınız?

İnsan ilk kendini sevicek. Kimsenin seni sevmesini bekleme. Önemli olan empati kurup da hareket etmesi. Gerisi boş.

Sizi aldatan kişiyle mi nişanlandınız? Ayrılmama izin yok demissiniz onu da anlayamadım. Yetişkin insansınız hayatınızı etkileyecek böyle bir konuda kim ne hakla ne diyebilir.

Geçmişi unutmazsanız bir arpa boyu yol alamazsınız.

Kafanız çok karışık halde

Duyguların yok madem,karşındaki kisiyede haksızlık olmuyor mu bu ?
Yani adamın ne günahı var..
Sen kendi problemlerini bile cozememisken neden o kisiyi de bu duruma surekledin,yazık değil mi onada..
Bu tavır çok bencilce 😠

Birkaç kere aldatan kişi eski erkek arkadaşınız, nişanlınız değil belli ki.
Gerçekten imkanınız var mı bilemiyorum ama profesyonel bir destek almalısınız. Yoksa tüm insanlara karşı şüpheyle yaklaşırsınız.
Aileniz ayrılmaya izin vermiyor ve zorunlu bir evlilik ise adınıza çok üzüldüm. İnşallah nişanlınız iyi birisidir mutlu olursunuz.

Ne demek izin yok? Evlilik bu ne kadar önemli birşey. Hayatının dönüm noktalarından birisi. Kararı ailen verecek sende oturup izleyecek misin? Direkt herkesin olduğu bir ortamda ben evlenmek istemiyorum diyeceksin huzursuzluk çıkacak. Sonuçlarını göze alacaksın ama evlilikten kurtulacaksın. Seven erkek davranışı diye birşey olamaz. Bana göre sevgi göstergesi olan birşey sana göre anlam ifade etmeyebilir. O çok bireyseldir.

Seni aldatan kişiyle mi nisanlandin.

Ailem istedi şimdi ayrılmama da izin yok. ne yapacağım bilmiyorum.
Böyle bir şey hala mümkün mü? Hadi karşı çıkmadınız evlendiniz lütfen çocuk yapmayın, ne hikmetse sizin gibiler üredikçe ürüyor ama asıl bilinçli insanlar zar zor çocuk sahibi oluyor..

E diğer konularda ince eleyen sık dokuyan biri gribiydiniz. İyi evlilikte ne aranır diye soruyordunuz.
Cevap belliymiş neden açtınız o konuları.
Sizi daha sevgililikte nişanlılıkta aldat adam evlilikte daha neler eder neler.
Net bir şey diyeyim. Bunla evlenirseniz mutlu bir evliliğiniz olmaz. Göz göre göre yakmayın kendinizi

E diğer konularda ince eleyen sık dokuyan biri gribiydiniz. İyi evlilikte ne aranır diye soruyordunuz.
Cevap belliymiş neden açtınız o konuları.
Sizi daha sevgililikte nişanlılıkta aldat adam evlilikte daha neler eder neler.
Net bir şey diyeyim. Bunla evlenirseniz mutlu bir evliliğiniz olmaz. Göz göre göre yakmayın kendinizi
Aldatanla mı evleniyor

Defalarca aldatıldığın halde dert etmemiş olmalısın ki kalkıp nişanlanmışın bu herifle. Korktuğunuzu söylüyorsunuz ya hiç korkmayın en fazla yeninden aldatır sizde tekrar affedersiniz. İşte bu kadar

sevmediğin veya istemediğin birinden ayrılmak için kimseden izin alınmasına gerek yok

Onun sevmesine o kadar odaklanmışsın ki kendin seviyor musun? Yoksa sadece ilgisi mi seni mutlu ediyor? Bunları düşünürsen hayatına çekersin anın tadını da alamazsın. Seven erkek kötü gününde yanında olur seninle ilgili herşey ile ilgilenmeye çalışır anlayışlı ve sevgi dolu olur seni mutlu etmek için çabalar.

Back
X