Seven erkek gelecek korkusundan dolayi sevgilisinden vazgecer mi

Daha normal klasik bir durum olsaydı sevmiyor derdim çünkü siz olmasanız başkasıyla olacak bana bu yüzden çok saçma geliyor böyle "fedakarlık" adı altında yapılan şeyler. Seviyorsan sarılırsın, zorluklar beraber atlatılır vazgeçilmez.
Ama bu dediğiniz durum biraz farklı, "eğer geçmişi varsa" bu şekilde düşünmesi daha normal geldi...
Tabi altında başka bir sebep varken bunu bahane olarak söylemiyorsa.

Normalde hic bir sıkıntımız yoktu. Hersey ozellikle saygi cercevesindeydi. Aramizda en ufak saygissizlik olmadi. Bagris cagris hakaret siddet hicbiri yoktu. En cok canimi da bu yakiyor. Olsa kotu bir tarafi kabul edecem gitsin ne hali varsa gorsun

Seven insan yapmaz diyeceğim adam iki gün sonra çok aşığım der geri dönerse diye düşünüyorum. Böyle yapmaması gerekir sonuçta size de zarar verdi ayrılarak. Korkan erkekten nefret ederim.

Her bu konu ile ilgili listeler yayinlandiginda icine kapaniyordu. Benim bilmedigim derin bir durum olmali halen kabullenemiyorum cok zor kabullenmem de

bana hafif bahane gibi geldi ama maddi durumu nasıl ve nasıl bir işi vardı biraz daha detay verirsen daha ayrıntılı yorum yapacağım

Her bu konu ile ilgili listeler yayinlandiginda icine kapaniyordu. Benim bilmedigim derin bir durum olmali halen kabullenemiyorum cok zor kabullenmem de
Valla o sana söylemediği sürece de öğrenemeyeceksin bence. Bende buna benzer bişey yaşadım. Evlenmek istiyorduk sonra bi baktım evlilik düşünmüyorum ama seviyoruma döndü olay. Yıllar sonra da karşıma gelip , senden sonra evlenmem ben demişti ama gel gör ben nedenini hiç öğrenemedim..

Normalde hic bir sıkıntımız yoktu. Hersey ozellikle saygi cercevesindeydi. Aramizda en ufak saygissizlik olmadi. Bagris cagris hakaret siddet hicbiri yoktu. En cok canimi da bu yakiyor. Olsa kotu bir tarafi kabul edecem gitsin ne hali varsa gorsun

Bir kac yalanini yakaladim bu konuyla ilgili yok dedigi seyin var oldugunu ogrendim cok ustunde durmadim. Eger daha derin bir sey varsa da ben de istemem o da bunu cok net biliyor. Yeni durumlar gelisecek basinda yer aliyor belki duyum almistir simdiden ayrilmak istedi. 3 yillik bir iliskiydi. 2 gun onceye kadar bir sorun yoktu. Cok soguk davranmaya basladi. Sonrasi bugun bitti. Ben de saskinim aglayamadim bile canim yaniyor sadece .

Sizi anlıyorum, her şey bu kadar iyiyken düzgünken noldu şimdi, bu muydu yani? diyorsunuz.
Ama cevabınızı vermişsiniz kendiniz.. Kaldı ki küçücük bir şeyden bile nem kapılabiliyorken daha ileri bir şey varsa sıkıntı...
Yüz yüze görüştünüz mü, elektronik ortamda rahat olamayabilir. Daha rahat, net konuşurdunuz.

Ertelemek varken neden vazgecmek?

Dunyadaki son is degil ya hem. Biz esimle ikimizde asgari ucret alirken evlendik. Hani oluyor yani. Bir yerde elbet bir is bulurdu. Bahane bu.

Korkusu hapise girmek olmasin? Acik acik soyleyememistir. Sizi de bekletmemek oyalamamak icin ayrilmistir.

Sizi anlıyorum, her şey bu kadar iyiyken düzgünken noldu şimdi, bu muydu yani? diyorsunuz.
Ama cevabınızı vermişsiniz kendiniz.. Kaldı ki küçücük bir şeyden bile nem kapılabiliyorken daha ileri bir şey varsa sıkıntı...
Yüz yüze görüştünüz mü, elektronik ortamda rahat olamayabilir. Daha rahat, net konuşurdunuz.
L

Tek bir mesajla bitirdi aramadi bile.
Dun gece uzun konustuk soguktu ama sonra iyi kapattik konusmayi. Sabah soguk devam etti oglende ben ayrilmak istiyorum dedi. Neden dedim sebep benim dedi. Sonra da engelledi.

Bir kac yalanini yakaladim bu konuyla ilgili yok dedigi seyin var oldugunu ogrendim cok ustunde durmadim. Eger daha derin bir sey varsa da ben de istemem o da bunu cok net biliyor. Yeni durumlar gelisecek basinda yer aliyor belki duyum almistir simdiden ayrilmak istedi. 3 yillik bir iliskiydi. 2 gun onceye kadar bir sorun yoktu. Cok soguk davranmaya basladi. Sonrasi bugun bitti. Ben de saskinim aglayamadim bile canim yaniyor sadece .

Suçu, alakası olmayan biri niye korkup, tedirgin olsun.
Er ya da geç işten atılma hatta hapse girme durumu bile olabilir.
Ya da başına bişey gelmeden kaçacak belki de.
Ayrılmasa da bu durumda geleceğiniz olmaz zaten sizin için en iyisini yapmış.

Ertelemek varken neden vazgecmek?

Dunyadaki son is degil ya hem. Biz esimle ikimizde asgari ucret alirken evlendik. Hani oluyor yani. Bir yerde elbet bir is bulurdu. Bahane bu.

Korkusu hapise girmek olmasin? Acik acik soyleyememistir. Sizi de bekletmemek oyalamamak icin ayrilmistir.

Ben de ona bunu soyledim ama ben mucadele ruhumu kaybettim tukendim nasil is bulurum nasil calisirim yapabilecegim baska meslek yok dedi.

Arkadaslar beni terketti hem de sevdigini soyledigi halde

isten atilma olaylarindan dolayi cok korkuyordu. korktugunu soyledi bugun ve yarinimi goremiyorum seni de yakamam dedi ve gitti. Ne yapacagim ben simdi. Evlenecktik hayallerimiz vardi hepsi yok oldu suan. Boyle mi olmaliydi? Seven insan bunu yapar mi? İki gundur soguktu bana neden boyle bir sey basima geldi anlamiyorum. Seven insan vazgecer mi? Canim cok yaniyor yardim edin bana. Sizin de basiniza geldi mi?
Bu insanla evlenseydin sorun yaşardın. Mücadele etmeyen bir insanmış. Her problemde kaçacak, bütün yükü sana yıkacaktı. İnsanlar hep mücadele içinde. Sevdikleri, aileleri için ayakta durmaya çalışıyorlar. Zor zamanlar yaşıyoruz Kolay değil. Ama bunun için terketmek yanlış bir kara. İşten çıkarılabilirim diye yemek yemeyi, banyo yapmayı, anasını, babasını terkedecek mi? Sevdiğine her durumda dört elle sarılmalı insan. Beraber zorluklarla mücadele ederdiniz.

Suçu, alakası olmayan biri niye korkup, tedirgin olsun.
Er ya da geç işten atılma hatta hapse girme durumu bile olabilir.
Ya da başına bişey gelmeden kaçacak belki de.
Ayrılmasa da bu durumda geleceğiniz olmaz zaten sizin için en iyisini yapmış.

Bazi ihraclar hakkaniyetli olmamis bunu dillendiren siyasiler de var. İftira atilma durumufalan var. iadeler olacakmis bu hafta bekleniliyor. Ben de masum olabilecegini dusunuyorum. Atilirsaa da masumlarda atildi diye bakiyorum. bununla birlikte basina da gelirse boyle bir sey sucsuzsan geri iade olursun dedim

Yakın bir arkadaşım farklı bir meslekte,aynı sebeple görevden alındı.
%100 biliyorduk masumluğunu.
Şükürler olsun geçen hafta aklandı.
Demem o ki niye tedirgin oluyor ki zaten gerçekler ortaya çıkıyor.

Benim başıma geldi. Seviyorum ama ben sana gelecek sunamam ki diye gitti. Bunalıma girmişti sözde maddi manevi. Bir-kac ay sonra sevgili yaptı şimdi çok mutlu gayet de gelecek kuracak gibi duruyor. Ben aylarca ağladığımla, üzüldüğümle kaldım. Bana umut verdi bir de ben seni severek ayrıldım ama olamazdik diye, içten içe bekledim hep. Bunu istedi çünkü bir kenarda durayim o hayatini yaşarken .. şu hayatta en sevdiğim dediğime beddua ettim ya, ki bedduadan korkarım ama canımı öyle yaktı ki .. tek tek göz yaşlarımın hesabı sorulsun inşallah Rabbim yanına bırakmasın kalbimin acısını ben bilirim .. siz de inanmayın hep bahanedir bunlar sevse asla bırakmaz bunu bilin ya sevgisi bitmiştir ya özgür olmak istiyordur öyle diyemediği için gitmiştir. Lütfen en az hasarla atlatin bu durumu, benim kadar yıpranmayın olur mu değmiyor kimse için çünkü
aynen yazdığın gibi bahane. işini kayıp etse bile yeni işe gşrmicek mı bu adamlar;) ömür boyu bekarmı kalcaklar;) hepsi boş laf. seni seven ayrılmaz

Back
X