Beni de annem hasta ben askere gideceğim seni üzerim artık psikolojim iyi değil deyip terkeden biri olmuştu. 2 haftaya kalmadan eski kız arkadaşıyla barışıp mutlu mesut yaşadılar ahahahah :)
Eski sevgili durumlari yok bende de ilk sevgilisiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de annem hasta ben askere gideceğim seni üzerim artık psikolojim iyi değil deyip terkeden biri olmuştu. 2 haftaya kalmadan eski kız arkadaşıyla barışıp mutlu mesut yaşadılar ahahahah :)
Başka meslek yapamam falan fasafiso. Üniversite mezunu insanlar is bulamayip 2 3 sene arayip direnip en sonunda ne alakasiz islere giriyor da yapiyorsa; nice zenginlikler gormus is adamlari isi batirip herhangi bir sekilde bir yerde calisip belki 40 yasindan sonra yeni is ogrenip ufak tefek basit demiyor calisiyor hayatta kaliyorsa bunu bahane etmek cok yersiz.
Iki ornek vereyim. Biri dolandirildi isi batti. Krediyle bir kamyonet aldi. Kahvede oturuyorlar is olunca cagriliyorlar gunluk is. Az para demeyin. 3 cocugu zar zor da olsa bu isten okuttu.
Digeri bir is haninda 4 metrekare yerde simit cay oralet satiyor. Cocuguna ekmek getiriyor faturasini oduyor mu? Evet. Bitmistir...
Demekki illa armut pis agzima dus bir is degil mucadeleci emekci bir yapi lazim. O da bu kiside yokmus uzgunum.
Ya bahane ya da güçsüz birisi. Benim böyle bir erkek arkadaşım vardı, benden 6 yaş büyüktü. Sürekli gelecek korkusundan bahsediyordu. Beni de bu sebeple terk etti. Önümü göremiyorum dedi. Aradan 11 sene geçti, hala merhabalaşırız. Kendisi şu an 36 yaşında beni terk ettiğinde 25 yaşındaydı. Hala bekar, hala gelecek korkuları :) Yapı olarak güçsüzler yani.
Ben de hiç dikiş tuttamıyorum. bu hafta 30 yaşına giriyorum ben de ama gerçekten hiç umutsuz değilim. Aşk ve huzur olmadıktan sonra evlenmek neye yarar? Ve gerçekten kısmete inanıyorum. Bence bizi bekleyenler de var, sadece hala sırası gelmedi.Bundan onceki sevgilim de ayni anlattigin gibiydi. Memurdu ustelik yok biz gecinemeyiz yok paramiz yetmez. Ac kaliriz derdi. Sonra da aldatti beni. Suan ust ue sevgili konusunda sanssiz hissediyorum. Yapanlar nasil yapiyor nasil yurutuyor nasil evleniyor bdn nerrede hata yapiyorum ozguvenim yerlerde suan![]()
Ben de hiç dikiş tuttamıyorum. bu hafta 30 yaşına giriyorum ben de ama gerçekten hiç umutsuz değilim. Aşk ve huzur olmadıktan sonra evlenmek neye yarar? Ve gerçekten kısmete inanıyorum. Bence bizi bekleyenler de var, sadece hala sırası gelmedi.
Mantikli olan zaten vazgecmesi
Farzedin ki evlendiniz ve adam atildi isinden o malum meseleden dolayi
O zaman nolacak?
Sonra ne oldu evlendiler mi?
Benim başıma geldi. Seviyorum ama ben sana gelecek sunamam ki diye gitti. Bunalıma girmişti sözde maddi manevi. Bir-kac ay sonra sevgili yaptı şimdi çok mutlu gayet de gelecek kuracak gibi duruyor. Ben aylarca ağladığımla, üzüldüğümle kaldım. Bana umut verdi bir de ben seni severek ayrıldım ama olamazdik diye, içten içe bekledim hep. Bunu istedi çünkü bir kenarda durayim o hayatini yaşarken .. şu hayatta en sevdiğim dediğime beddua ettim ya, ki bedduadan korkarım ama canımı öyle yaktı ki .. tek tek göz yaşlarımın hesabı sorulsun inşallah Rabbim yanına bırakmasın kalbimin acısını ben bilirim .. siz de inanmayın hep bahanedir bunlar sevse asla bırakmaz bunu bilin ya sevgisi bitmiştir ya özgür olmak istiyordur öyle diyemediği için gitmiştir. Lütfen en az hasarla atlatin bu durumu, benim kadar yıpranmayın olur mu değmiyor kimse için çünkü
Ulke sizi baglamasin. Evlilik sadece bir imzadan ibaret bana gore. Ve o imza zulum. Sonradan turlu turlu bela cikariyor yok miras yok bilmemne. Eger ayaklari yere basan,kendi isi olan ve kendi parasini kazanan belirli bir yas ustu kadinsaniz evlilik sart degil,yasayin beraber. Kim size evlilik cuzdani soracak? Bir sure birlikte yasayin,baktiniz bir sorun cikmiyor ille lazimsa nikahi o zaman kiyarsinizBu bakimdan iyi oldu eger sucu varsa tabi.
Siz bana soyler misiniz bu evlilik neden bu ulkede yapilmasi gereken temel amacmis gibi bir algi var. Suan ask acisini gectim evlenememe acisi basladi
Cok aciz oldugundan terketmis sizi.
Ulke sizi baglamasin. Evlilik sadece bir imzadan ibaret bana gore. Ve o imza zulum. Sonradan turlu turlu bela cikariyor yok miras yok bilmemne. Eger ayaklari yere basan,kendi isi olan ve kendi parasini kazanan belirli bir yas ustu kadinsaniz evlilik sart degil,yasayin beraber. Kim size evlilik cuzdani soracak? Bir sure birlikte yasayin,baktiniz bir sorun cikmiyor ille lazimsa nikahi o zaman kiyarsiniz
Benim bu saatten sonra kendisi icin yapabilecegim bir sey yok. Simdiye kadar ayrilmamistik simdiden sonra da donusu asla olmayacak. Ben de icimde bitirecem yoluma bakacagim bu saatten sonra
Profilinizdeki gibi 24 yasindaydaniz daha yolun coook basindasiniz ama. Zaman neler getirir bilinmezSuan nikahsiz yasayabilecegim kisi dahi kalmadi . bu saatten sonra onumu goremiyorhm ne yaparim ne yasarim cok zor bir durum yari yolda birakilmis gibiyim
Bende böyle aciz biriyle birlikte oldum birden degisti birsey olmadan ailesi yüzünden olmuyacak dedi ve bitti
inan bana hic pisman degilim bittigi icin öyle ufak seyde koyu veren sesini cikartmayan güclü olmayan biriyle hayatta
sürmez dedim sonra ve iyikide bitmis dedim. Birakin kendisi akli basina gelirde döner size sahip cikarsa cikar yok gelmezse oluruna birakin.
o da olabilir yine de zaten çok yeni ise konu sahibi pek kafasına takmadan yoluna baksın.Demekki yapmış bişeyler
Çoğu insan bu yüzden boşandı, sevgiliyken bırakması normal