• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven erkek unutmak için başkasıyla birlikte olur mu?

Amazonlady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
392
1
46
Şanlıurfa
Arkadaşımın evinde neti olmadığı için benden rica etti sorununu paylaşmamı istiyor ben fikirlerimi söyledim ona ama o sizlerin de fikirlerini almak istiyor ,Arkadaşımın sevgilisiyle ailesi yüzünden ayrıldılar 2 hafta önce çocuğun ailesi arkadaşımı maalesef daha henüz tanımadan istemiyorlar ,arkadaşım da biraz sabit düşünceli beni istemiyorlarsa evlenemeyiz deyip ayrılmış çocuktan , çocuk eğer benimle savaşacaksan sonuna kadar benimleysen devam edelim,ailem istemese de ben seviyorum seni demiş , arkadaşım kabul etmediği için ayrılmak zorunda kaldılar kızlar ,Şimdi derdi şu 2 haftadır ayrılar çocuk başkasıyla çıkmaya başlamış arkadaşım iki gözü iki çeşme ağlıyor demek beni hiç sevmemiş diyor çocukla konuştular ,çocuk sen bana asla olmaz dedin bende seni unutmak için çıktım demiş sonuca geleyim merak ettiğimiz şu seven bir erkek unutmak için başkasıyla olur mu ve aranızda kayınvalidesi istemediği halde evlenip mutlu olan var mı yardımcı olun lütfen kızlar

oncelikle belirtim, evli degilim
gozlemledigim kadariyla, ailelerin desteklemedigi evliliklerde çok sorunlar yasaniyor
ama eslerin birbirlerine destek olursalar sorun olmaz diye dusunuyorum

arkadasin hiç uzulmesin. biri gider biri gelir.
zaten eski sevgilisi onu unutmus bile

Bu erkeğin karakteriyle alakalı bir durum erkeklerin hepsi böyledir şöyledir gibi bir genelleme yanlış olur bence.İstenmeyen gelin o kadar çok ki ama sen onu istiyorsan o seni istiyorsa ayrıntı her şey..

mesele erkek kız meselesi değil bence arkadaşınız hemen pes edip ayrılmak istemiş yani ister kayınvalide olsun isterse kilimcinin kör oğlu olsun birisi sizi yakıştıramadı diye ayrılmak istemek mantıklı mı? İnsan seviyorsa beklemeye değer, sabretmeye değer, yani aynı arkadaşınız mesela evlenmiş olsalar ve eşi yada eşinin ailesi kötü bir söz söylese demekki hemen boşanacaktı, her kavgada ayrılan insanlar ideal çift değildir zaten, çocuk da bunun farkına varıp başkasını bulmuş, arkadaşınız da aşkından değil hırsından ağlıyor muhtemelen başka bir kız girdiği için araya, normaldir geçicidir, o da birisini bulunca konu hallolur.

Yok artık 2 hafta ya ne acelesi varmış :53: Her şerde bir hayır vardır diye boşuna demiyorlar demek ki eski sevgilisinin gerçek yüzünü görmüş oldu.Gerçi arkadaşınızda da hata var.Biraz daha mücadele etmeliydi.Bence kapatsın olayı o da üzülmesin daha fazla çünkü değmez.Hem belki şimdi sorun çıkmasa ileride istenmediği için aile arasında sorun çıkacaktı kim bilir?Burada bir sürü konu okuyoruz erkekler evlenince değişiyorlar ailede istemeyince sorun olabilirdi evli değilim bilemem ama birazda sevgiliyi iyi tanımaktan geçiyor.O kişiyi ailesine karşı ezdirmeyecek biriyse gerçekten direnmeliydi.

Son düzenleme:
Yok artık 2 hafta ya ne acelesi varmış :53: Her şerde bir hayır vardır diye boşuna demiyorlar demek ki eski sevgilisinin gerçek yüzünü görmüş oldu.Gerçi arkadaşınızda da hata var.Biraz daha mücadele etmeliydi.Bence kapatsın olayı o da üzülmesin daha fazla çünkü değmez.Hem belki şimdi sorun çıkmasa ileride istenmediği için aile arasında sorun çıkacaktı kim bilir?Burada bir sürü konu okuyoruz erkekler evlenince değişiyorlar ailede istemeyince sorun olabilirdi evli değilim bilemem ama birazda sevgiliyi iyi tanımaktan geçiyor.O kişiyi ailesine karşı ezdirmeyecek biriyse gerçekten direnmeliydi.[/QUOT
Aynısını bende söyledim Allah razı olsun aklın yolu birdir inşallah aklı başına gelir

Evli degilim

Eski erkek arkadasi baya hizliymis. Bir iliskiden bittikten 1 ay sonra falan yeni biriyle cikmaya baslanilinca bile o iliski cok sallantili oluyor ve cok cabuk olmus gibi dusunuluyor. Kaldiki 2 hafta icinde yeni biri.. Bana bu cocuk pek guvenilir gelmedi. Simdiki ciktigi kizi daha oncesinde de gozune kestirmis olmali, yani arkadasinizla beraberken. Ama yinede bilemiycem,. Gunahlari boyunlarina.

Ve evet, civi civiyi soker mantigiyla hareket eden insanlar bi oncekini unutmak icin baskasiyla cikabiliyorlar.. kendimden de biliyorum. Ama sevdigini soyleyen bi erkek savasmak yerine direk baskaasiyla unutmayi seciyorsa onun sevgisinden de kimseye hayir gelmez demektir.

Son düzenleme:
Bazen çivi çiviyi söker mantığıyla hareket edildiğinden, sevse de, seven insan acısını unutmak için başka yüreklerde derman arayabilir. Kişinin karakterine bağlı.. Elbette bunu yapan karaktersizdir diyemeyiz, daha zayıftır sadece..

Kaynanası istemediği halde evlenip de mutlu olan?... Vardır... Daha baştan bu şekilde tavrını belli ediyorsa ve oğlu buna rağmen istediği kızı alıyorsa, olabilitesi yüksektir hatta.. Tabi anne/oğul arasında ki ilişkinin muhteviyatı da önemli... Oğulun sevgisi "Ana kuzusu" tabiatındaysa, bu baş kaldırış bir kerelik olur.. Sonra evlenince sorunlar çıkabilir. Oğulun sevgisi ölçülü ve normalse, anne de cahil değilse, zamanla kişiler birbirine ısınabilir.. Tabii bu biraz zaman alır, ama ısınabilir bence...
Selamlar,

Bazen çivi çiviyi söker mantığıyla hareket edildiğinden, sevse de, seven insan acısını unutmak için başka yüreklerde derman arayabilir. Kişinin karakterine bağlı.. Elbette bunu yapan karaktersizdir diyemeyiz, daha zayıftır sadece..

Kaynanası istemediği halde evlenip de mutlu olan?... Vardır... Daha baştan bu şekilde tavrını belli ediyorsa ve oğlu buna rağmen istediği kızı alıyorsa, olabilitesi yüksektir hatta.. Tabi anne/oğul arasında ki ilişkinin muhteviyatı da önemli... Oğulun sevgisi "Ana kuzusu" tabiatındaysa, bu baş kaldırış bir kerelik olur.. Sonra evlenince sorunlar çıkabilir. Oğulun sevgisi ölçülü ve normalse, anne de cahil değilse, zamanla kişiler birbirine ısınabilir.. Tabii bu biraz zaman alır, ama ısınabilir bence...
Selamlar,

size de çok çok teşekkür ederim cevabınız için

Vallahi istememe sebebine bağlı benim babamda istemiyordu buyuzden 8 sene savaştık esimle sonunda babam kabul etti ve bir ay önce evlendik simdi babam hic karşı çıkmamış gibi benimsiyor damadı olarak esimi. Ama gel gelelimki evlenecek insan böyle cocukca islere basvuracagina yok seni unutmak için çıktım diyerek ben bunu onaylamıyorum çünkü onun yerine ki arkadasinın pesinden koşsaydı iki hafta boyunca yalvarsa yakarsa gerekirse kapısında yatsa farklı olurdu düşüncem mesela benim babam kaç kez esimi evden kovdu ozaman daha evli degildik tabi ve esim gine gelir baba diye elini öper gine isterdi beni.

Back
X