seven insan çiçek almaz mı?

iliskinin baslarinda cicek almayan adam sonrasinda hic almaz bence cunku erkeklerin cogu baglayana kadar herturlu romantikligi cambazligi yapar sevildigini hissettikten sonrada iyice kendini ceker bi cogu boyle neyazikki

Ben kadınların çiçek alsın süpriz yapsın merakını hiç anlamıyorum yaa..
Sen 2 aydan bahsediyosun daha dur bismillah bizim 4 yıl oldu..
En son buluşmamızda gül aldı 1 ay önce fln..
O da satıcı kadınla benim direnmeye çalışmam sonucu kadın kazandı ve gülü elime şıkıştırıp sattı resmenn..
Ben direttikçe sevgilime yüklendi birde ''Alasın bu güzel kıza bir gül''
Birde 20tl istiyor çiçek artık illallah etmiş elde gezmekten yavrum elimde bayıldı zaten
Sevgilimde cebinde nekadar kuruş varsa doldurdu kadının eline 4-5tl çıkmıştır heralde

Cüzdan orada benden para isteme der , sen mutsuzken ben mutlu olamıyorum der eşim . 8 yıldır beraberiz .ama nişan hariç hiç çicek almadı

Almasın, sende isteme
Kimse istemezse bitki katliamı biter
Nedir yani iki gün vazoda sonra çöpe
Sen şımartılacaksın diye neden ölsün bitkiler
Ayrıca sevginin ölçütü değildir bu tip şeyler
Hediyeler, çiçekler bilmem ne
Oku forumda burada binlerce güzel hediye alan niceleri var, birde sonrasına bakmak lazım

valla biz kaç yıldır birlikteyiz bana sadece 3 kere çiçek almıştır ,o da ilk buluşma sevgliler günü ve doğum günü.bizimki ilk buluşmada almanın yeterli olduğunu düşündü sonra baktı ben orda burda görünce içim gidiyo o d parası olduğunca içinden geldiğince alıyor :) içinden gelirse alır gelmezse almaz,sevgi bununla ölçülmez böyle düşünürsek karısını en çok seven adamların pırlantalar mücevherler alanlar olması gerek ama di mi? akışına bırak isterse alır istemezse almaz.

4 yıl olmuş çiçek yok evlilik teklifi yok bu konuda sende bişeyler yap artık

benim ex buluşmaya gelirken alırdı. bana çok komik geliyo böyle şeyler. ben de arabanın arka koltuğuna koyardım teşekkür edip. bi ara söylemişti, gücüne gitmiş

4 yıl olmuş çiçek yok evlilik teklifi yok bu konuda sende bişeyler yap artık
Ne yapayım ki bacım ben mi evlenme teklifi edeyim
Evet 4 yıl oldu ama benim daha okulum var en az 2 sene daha Allahın izniyle..
O yüzden paşamız rahat.. Ha bana sorsan mesela olsun 2 yıl varmış ama en azından söz nişan daha olmasa bile teklifi edip tektaşı parmağna taksa istemezmisin diye tabikide hemde çok isterim derimmm
Ama dediğim gibi daha okul olduğu için kendisi rahat davranıyor

çiçekle sevgi ölçümü doğru değil benim ki sevgililer gününde aldı evlilik teklifi için aldı bide en son doğum günümde aldı eli boş gitmeyeyim diye heralde hem daha yenisiniz dur bakalım ilerleyen tarihlerde getirir

Ben çiçeğe verilen paralara acıyorum , sevgilim aldığında da anında terslerim...
Çiçek düşkünü hatunlari da anlamıyorum... 1 hafta sonra güzelim ciçekler gozlerinizin önünde ölüp gidiyor... Çiçeklere de acıyorum.
sevdigini anlamanin baska yolu da mi yok? Mesela beraberken senin istedigin yere gidiyor olması, her seyde senin fikrini alıyor olması... en azindan nasilsin diye sormasi bile sevgi gostergesidir yahu...

Tamam kızlarr tamamm sevgi çiçekle ölçülmez ama mutlu eder yahuuu hangimiz mutlu olmayız özellkle ilişkimizin başlarında sevgiyle sunulan bir demet papatyaya, işyerimize evimize gelen güzel bir demet kırçiçeğine? Bakın gül de demiyorum bu öyle büyük bir beklenti sınıfını da girmez. Güzel olur güzell

biraz şıpsevdi sakız etiketi gibi olacak ama ;
sevgi; her daim sana kucak açan birinin olduğunu bilmektir....
seni seviyorum sözü alınan 3-5 dal çiçek veya kalpli ayıcığın önemi yoktur.....tabiiiiiii bence

çiçek romantizmi bana göre değil hiç, klişe geliyor. Zorla söyleyince aldırsanız ne olur almasa ne olur...sonuçta içinden gelerek almıyor adam. Ayrıca çiçek almak sevgi ölçütü değildir. Diğer mesajlarınızı okumadım fakat yaşınızı merak ettim... Küçük olduğunuzu düşünüyorum. Belki sevgilinizin parası yok, siz ona ne aldınız? Kombine maç bileti veya gömlek, kravat,vs. aldınız mı? Sizin bakış açınıza göre eğer siz de bunları almadıysanız sevgilinizi sevmiyorsunuz demektir

Valla ben kqc sene ciktim nisan gunumuzde aldı ilk yedi seneden sonra. .icinde olacak bence..benimki sevmez yada isine gelmez bilmiyorum E="Nigrum, post: 37095436, member: 593649"]Henüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Sürekli beni sevdiğini söylüyo ama bu tür süprizler hiç yapmıyo.
Bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum diyo.
Ama sürekli ben mi çiçek al, süpriz yap dicem [/QUOTE]
Balla

valla bende hiç almadım.1.5 sene oldu hala ha geldi ha gelicek bekliyorum.herşeyi aldı bi çiçek kaldı.bigün çiçekçinin önünden geçerken baktım.şimdi çiçek alırdım sana ama nereye koycaksın onu diye almadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…