- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
sana laf edememTam üstüme alınıyordum, son anda çevirdin. Cadı seniii
Cüzdan orada benden para isteme der , sen mutsuzken ben mutlu olamıyorum der eşim . 8 yıldır beraberiz .ama nişan hariç hiç çicek almadıdizilerden biraz uzak durmalıyız anadolu kızları olarak. çiçek alınca seviyor mu olacak? bana çiçekler alıyordu nişanımı burnumdan getirdi evlendim 2 aya hayatımı kaydırdı. ama çiçek almıştı. tüh beni seviyormuş şu an bir aydınlanma yaşadım.
4 yıl olmuş çiçek yok evlilik teklifi yok bu konuda sende bişeyler yap artıkBen kadınların çiçek alsın süpriz yapsın merakını hiç anlamıyorum yaa..
Sen 2 aydan bahsediyosun daha dur bismillah bizim 4 yıl oldu..
En son buluşmamızda gül aldı 1 ay önce fln..
O da satıcı kadınla benim direnmeye çalışmam sonucu kadın kazandı ve gülü elime şıkıştırıp sattı resmenn..
Ben direttikçe sevgilime yüklendi birde ''Alasın bu güzel kıza bir gül''
Birde 20tl istiyor çiçek artık illallah etmiş elde gezmekten yavrum elimde bayıldı zaten
Sevgilimde cebinde nekadar kuruş varsa doldurdu kadının eline 4-5tl çıkmıştır heralde
Ne yapayım ki bacım ben mi evlenme teklifi edeyim4 yıl olmuş çiçek yok evlilik teklifi yok bu konuda sende bişeyler yap artık
çiçekle sevgi ölçümü doğru değil benim ki sevgililer gününde aldı evlilik teklifi için aldı bide en son doğum günümde aldı eli boş gitmeyeyim diye heraldeHenüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Sürekli beni sevdiğini söylüyo ama bu tür süprizler hiç yapmıyo.
Bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum diyo.
Ama sürekli ben mi çiçek al, süpriz yap dicem
hacı sana çiçek aldım.....sen gerçek misin,gerçekten??
kız bende fıyatlara bakmıştım çok pahalı cıcekler..niye zahmet ettin,aç karnımızı doyururduk o paraya..hacı sana çiçek aldım.....Eki Görüntüle 1254729 valla çiçekçiden seçer gibi google görselden seçtim haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?