- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Siz ne aldınız ona?Bn çiçekle sevgi ölçmüyorum ki. Her kadın çiçek almak ister.ilişkinin başında kadın değil erkeğin bu tür şeyleri düşünmesi lazım.
Bu kadar beklentisiz kadının bir araya toplanmasına da çok şaşırdım.
İlk başlarda almayan sonra da almıyo demekki13 aylik ilişkim var bir kere gül aldi o da yilbasinda. Korkma
onun düşünmesi gerek süprizi. ama sadece çiçekle de sevgi ölçülmezHenüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Sürekli beni sevdiğini söylüyo ama bu tür süprizler hiç yapmıyo.
Bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum diyo.
Ama sürekli ben mi çiçek al, süpriz yap dicem
Bence çok doğru şeyler yazmışsınız. Bişeyi yap diyince de abartıyolar. Demesem hiç yapmıcak biliyorum. Bnde önem veriyorum böyle şeylere.Almaz şekerim almıyorr! Almasın valla.
Yani inan eşime o kadar çok "çiçek al, çiçek alsana,neden çiçek almıyorsun, çiçek istiyorum" dedim ki, adam yıldı aldı sonunda. "Sırf sen sus diye aldım, ömrümü çürüttün" diye eklemeyi ihmal etmedi tabi. Çok mu hastayım çiçeklere? Yooo özendim napim.
Hayır işin kötüsü bir kere böyle yaptık ya, artık ne özel gün varsa kapıyor buketi geliyor. Bana sıkıntı geldi artık, " eheheh aşkım sana çiçek aldım, en birinci koca benim di mi" diye sırıtıyor bir de utanmaz. Her doğum günümden 1 hafta önce ayarı vermeye başlıyorum ne istediğime dair, benimki hop çiçek. ( tost makinesi, çorap, kısa parliament, kendi arabasına uyumlu sparco direksiyon ve çelik jant da efsane hediyeleri arasında.) Birinin doğumgünü var atıyorum, ne alalım diyorum hop "çiçek alalım yea".Falancanın morali bozuk galiba, güzellik yapalım..Aaa o da nesi? Benim ki çiçek sepetinde gezinmeye başlıyor.
Hay istemez olaydım. Adam çiçek fetişi oldu.
Bence hiç deme bişey almasın. Önünü alamıyorsun sonra.
cicek almayi bilmemesi de enteresan.. sevgilisi olmamis da hic dizi film filan da mi izlememis..Henüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum diyo.
Henüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
dert veren allah dermanınıda verir dimi . Halime bakıp şükredeyim . Beynim varmış .Bu çok büyük bir dert Allah yardımcınız olsun.
dizi kafasısen gerçek misin,gerçekten??
Bn çiçekle sevgi ölçmüyorum ki. Her kadın çiçek almak ister.ilişkinin başında kadın değil erkeğin bu tür şeyleri düşünmesi lazım.
Bu kadar beklentisiz kadının bir araya toplanmasına da çok şaşırdım.
ya walla hiç dertten acıdan anlamıyosunuz . Okudum içim parçalandı . Çiceksiz süprizsiz bir hayat allah kimseye vermesin ben yaşadım ordan biliyorum .Siz sevgiyi çiçekle mi ölçüyorsunuz? Öyleyse siz de hiç çiçek almadığınıza göre siz de sevmiyorsunuz.
Hayat romantik komedi filmi değil. İlişkilerinizde bu havayı aramayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?