Eşim çicek alsa kızarım israf diye , bi kere sevgililer günüydü işyerinde herkes panik heyecan yapınca gaza gelmiş napim napim gitmiş baklava almış . Bi baktım elinde baklava oh misss . Aferin dedim . Birbirini tanımak anlamak gerçek sevgide yapmacıklık yoktur . Tatlı tatlı yedik işte .Yoo, ben çiçek sevmem. Gereksiz de bulurum açıkçası kendi adıma. Sevgilim elinde çiçekle gelse "ayy sağol hayatım" der, çiçeği eve götürür bir kenara koyarım. Bana anlamsız geliyor çiçek.
Benim eşim bir ara abartmıştı ben hiç sevmem çiçek ..Hangi tür olursa olsun bir türlü anlam veremiyorum ,hiç hoşuma gitmiyor açıkçası ..Gereksiz buluyorum ona verilen parayı ki az buz tutmuyordu getirdikleri hepsi kucağım kadar ...Sonra bir gün kırmızı gül getirmiş 25-30 tane falan ayyyyyy ne arabesk geldi ,tiksindim..Dedim ki kırolar gibi bana kırmızı gül alma en nefret ettiğim şey yazık günah bak atarım bunları ben de ne odunmuşum yaaaAma kırmızı gül ne yaa ıyyyy
Henüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Sürekli beni sevdiğini söylüyo ama bu tür süprizler hiç yapmıyo.
Bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum diyo.
Ama sürekli ben mi çiçek al, süpriz yap dicem
Eşim çicek alsa kızarım israf diye , bi kere sevgililer günüydü işyerinde herkes panik heyecan yapınca gaza gelmiş napim napim gitmiş baklava almış . Bi baktım elinde baklava oh misss . Aferin dedim . Birbirini tanımak anlamak gerçek sevgide yapmacıklık yoktur . Tatlı tatlı yedik işte .
Ben de en baştan söylemiştim, çiçek falan sevmem hiç alma diye, bir gün buluşma yerine gittim, yoldan yeni geldiği için saç sakal birbirine karışmış, siyah deri ceket giymiş, elinde de gözleri kadar kırmızı tek bir gül, insanlar zaten tip tip bakıyor geçerken. Beyaz fanila, maltepe alsaydın şuna vereceğin parayla diye gülmekten ölüyordum az kalsın :)))
Bu kk nın böyle de üyeleri var. Öyle mutsuzlarki gerçek hayata öfkeyle bakıyorlar o mu derdin bu mu derdin bunların artık nasıl derdi varsa... Allah kurtarsın hepsini ne diyelimKonuyu gereksiz bulanlar neden cevap yazmakla kendilerini yoruyorlar hiç anlamıyorum..
Her insanın önem verdiği bazı konular vardır. Ben de buna önem veriyorum. Ayrıca dizi filan da izlemem.
Konuyu gereksiz bulanlar neden cevap yazmakla kendilerini yoruyorlar hiç anlamıyorum..
Her insanın önem verdiği bazı konular vardır. Ben de buna önem veriyorum. Ayrıca dizi filan da izlemem.
Niye cevap veriyorum biliyor musunuz ? Çünkü siz bir şey yapmazken adamdan neden bir şey bekliyorsunuz onu merak ediyorum.Konuyu gereksiz bulanlar neden cevap yazmakla kendilerini yoruyorlar hiç anlamıyorum..
Ayyyynen oyleİlk başlarda almayan sonra da almıyo demekki
Cicek kadar luzumsuz bir hediye yok. Esim sevgili oldugumuz zamanlarda bana cicek almak icin caktirmadan hangi ciceklerden hoslandigimi ogrenmeye calisiyordu. Tabii ben caktim. Dedigim sey "ay lutfen bana cicek filan alma, hic sevmem. Bir kutu cikolata cok makbule gecer." Ondan sonra da her bulusmamizda cikolata getirdi.
Valla mutsuz değilim yavrum. Neden biliyor musun? Böyle şeyleri dert etmiyorum, çiçeğe böceğe endekslemiyorum mutluluğumu. Kusura bakmayın ama sevgilim bana çiçek almıyor diye dert olmaz. Olmamalı.Bu kk nın böyle de üyeleri var. Öyle mutsuzlarki gerçek hayata öfkeyle bakıyorlar o mu derdin bu mu derdin bunların artık nasıl derdi varsa... Allah kurtarsın hepsini ne diyelim
Mutlu olmayi cicege bocege endeksleyen insanlar iste. Ozentilik bana kalirsa. Cunku bizlere televizyonda "cicek alan adamin" asiri asik oldugu, adam oldugu ogretildi. "Cicek alinan kadin" en sansli kadin gosterildi. Insanlar da bunu yedi.Ha şöyle ne güzelama biz bazı kadınlar çiçeği niye sevmiyoruz yaaa Baksana bunu dert eden kadınlar var ben etraftan da duyuyordum sen bana çiçek aldın mı ? Ha aldın mı bir tane çiçek Alla Alla garip
Ben de çiçek istemesini saçma buldum yorumumu da yaptım ama birden fazla yorum atıp üyenin üstüne gidenler de var o daha da saçma.(sephora'dan bahsetmiyorum.)
Ben de çiçek istemesini saçma buldum yorumumu da yaptım ama birden fazla yorum atıp üyenin üstüne gidenler de var o daha da saçma.(sephora'dan bahsetmiyorum.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?