Seven insan dover mi ?

şaka mı bu

tabi döver dayak cennetten çıkmadır ,ne kadar döverse bil ki sevgisinin büyüklüğü o kadar çok

sevginizin büyüklüğü 1 senelik evlilikte 2 aylık bebeğinizin olmasından belli

nasıl seviyorsa daha evlenir evlenmez çocuk yapmışsınız maşallah

G

Al bebeğini gidip darp raporu al.

sevginizin büyüklüğü 1 senelik evlilikte 2 aylık bebeğinizin olmasından belli

nasıl seviyorsa daha evlenir evlenmez çocuk yapmışsınız maşallah
Kocaman bir aile olmuşlar işte, fena mı?
Zaten kayınvalide ve kayınpeder ile birlikte yaşıyorlarmış.
Bebekleri babaanne ve dede sevgisi içinde harmanlansın istemişler.

canım çocuğum için diye şiddet içerisinde kesinlikle büyümesin
eğerki darp raporu alırsan mahkeme senin aleyhine işler
bebekleri genellikle anneye verirler
olumsuz bir tavrın yok ise mahkemeye etkilemeyecek
birde senin durumun iyiyse sorun yok

büyük konuşmak istemiyorum benim de bir kızım var ancak o yaşta evlenmek isterse döverim yine vermem kızımı.19 yaşında anne olup koca dayağı yiyeceğine anne dayağı yiyip evinde otursun daha iyi.

çok üzülüyorum ya.

Şöyle bir diğer konularına baktım. (Bu konudan 3 defa açmışssın.)
Madem kocan böyle sorunluydu neden çocuk çocuk dıye tutturdun. Yazıkk o çocuğa evlenır evlenmez çocuk yapanları hiç anlamıyorum.

Tekme tokat dayak yiyipte nasıl soğurum diye sormakta enterasan . Bir insan 2 aylık çocuğunun anasını dövüyorsa ve siz hala soğumuyorsanız burda kimsenin yapacağı birşey yok.

Of yavrum bişiy yaz , belliki bir çıkmaza girmişsin , yardımcı olmaya çalışalım...
Değerli arkadaşlar çok üstüne gitmesek ...
Bazen şartlar bizim düşündüğümüz gibi olmayabiliyor..
Baştan her şey yanlış yapılmış alenen ortada...
Bundan sonra bari doğru kararlar alsa...
Şu anda şevkate ihtiyacı olan bir kız çocuğu bana göre.....

bu mesajını gördükten sonra daha da şaşırıyorum sana.
Ada'mın daha sana ne yapması lazım nefret etmen için?

Sen dayak yerken ,kV ,kp neyapiyor beraber yaşıyorsunuz sonuçta ,seni korumadıklarına göre onlarda memnun bu durumdan
seven ďövmez
dayak atanana çocuk yapılmaz
Dr. Rapor alınır
Ya ayrılırsın
Ya o pişman olur bir daha yapmaz
yada o dayak atmaya sende yemeye alışıŕsın
v.s böyle birkaç seçenek

Bırakın sevmeyi, Adam olan dövmez.
Siz kendinize ve bebeğinize bu hayatı mı layık görüyorsunuz? Çocuğunuz büyüsün onu da dövmeye başlar.
Hala Nasıl soğurum diyorsunuz pes, bir an önce kurtulmaya bakın.

Öncelikle geçmiş olsun.
Ama sizi de eleştireceğim kusura bakmayın. Hala nasıl soğurum ben ona kıyamazdım gibi sözler söylüyorsunuz. Sizin derdiniz boşanmak değil bu belli.. Zaten bu tarz konularda boşanmak isteyen ve istemeyen o kadar belli oluyor ki. Boşanmak isteseydiniz nasıl boşanırım, neler yapmalıyım, çocuğum için neler yapabilirim boşanırken, haklarım neler tarzında sorular sorardınız. Ama ben şunu anlamıyorum ve hiçbir zaman anlamayacağım. Döven insan sever mi sorusu.. Yapmayın ne sevmesi? Sevmek mi kalmış bu ilişki de? Vicdansız, merhametsiz, hasta ruhlu adamın teki! Nasıl oluyorda hal soğumuyorsunuz? Adamın sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz? Hak var hukuk var! Kendinizi ezdirneyin, sizleri sindirmesine izin vermeyin lütfen. Darp raporu alıp boşanın.

Arkadaş sadece 19 yaşında, çok üzerine gitmeyelim.

Canım nedir bu yaşta bu çektiğin ya? Ayrılsan ailen arkanda olur umarım.
Nasıl üstüne gitmeyelım ya
Adam 1 senelık evlıyken dövmüş diyor ki ben bundan nasıl soğurum. Akıl mantık işimi Allah aşkına.
Bende 19 yaşında evlıydım. Kv le yaşadım 1 yıl . Çok zor gunlerdı . Asla ama asla çocuk dusunmedım. Zaten hemen ne çocuğu ?
3,5 yıldırda evliyim eşim bi fiske atmadı. Atamaz zaten attığı an çeker giderim 10 çocuğum olsa.
Karşıdakı adama bunu hıssettırmek lazım. Ben kaçtığım halde annem kocamı kenarı çektı ve dedi k i ben kocamdan çok çektım, eğer kızımı dövdüğünü duyarsam 10 çocuğunuz olsa çocuklarıda alırım kızımıda alırım diye ders verdi. Böyle olması lazım her aile evlenırken damadı bir köşeye çekmesı lazım ve kızının arkasında olduğunu hıssetırmesı lazım...

Seven insan dövermi diye bi başlık olmaz. Çünkü İNSAN OLAN DÖVMEZ.
Ezdirmeyelim şu gururunuzu ondan başka bişeyimiz yok.
Bebeğim için diyosun ama lohusa kadına bunu yapan öbür gün bıcağı saplar Allah korusun.
Bi tanıdığm dediki bigün, sen hiç yayak odasının kapısından anneni yerlerde ağladığını izledinmi dedi. Nerdeyse 60 yaşındalar hala it gibi azarlar kadını ağzına ökünür tabiri caizse
O beden sana emanet sen kıymet vermezsen Allah hesabını sorar sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…