Seven insan dover mi ?

Nasil sogurum mu? Dovunce sogumadiysan oldurunce mutlaka sogursun merak etme.
Mahkemenin Bebegini madem sana verecegini biliyorsun neden bosanmiyorsun? Bari yedigin dayaklar bosanma yolunda olur . Oturdugun yerde pisi pisine degil. Sen dayak yerken kv kp nerede?

Bugün seni döven yarın bebeğini döver , ağlıyor diye öldürür. O zaman soğursun belki. Allah akıl fikir versin. Sen annesin anne çocuğunun o lanet herifin yanında büyümesini mi istiyorsun ? Bebeğim için katlanıyorum nedir ya o çocuğun hayatıyla oynamaya hiç kimsenin hakkı yok.

Böyle bir adamı kiskanıyorsanız . Kıskanmaya devam edin .

Keşke herkesin ailesi duyarlı olsa. Ne yaşadığını bilmiyoruz.
Sadece cahil, kendi çocuk yaşta henüz diye hatırlattım. Kızım kafan basmıyor mu minvalinde yorumların bir faydası yok.
Size de piyangodan iyi bir eş çıkmış. O yaşta kaçıp evlenmek iyi cesaret valla.

Rabbime şükürler olsun. Allahım başımdan eksık etmesın.

Arkadaş sadece 19 yaşında, çok üzerine gitmeyelim.

Canım nedir bu yaşta bu çektiğin ya? Ayrılsan ailen arkanda olur umarım.

19 yaşında evlenecek ve çocuk doğuracak aklı var da sevilmedigini anlayamayacak kadar mı aklı yok
Nasıl soğurum diye sormak yerine nasıl kurtulurum diye sorsa buradaki herkes yardım için ne kadar ugrasirdi biliyorsunuz

Ya çok üzülüyorum böyle okuyunca..neden yapıyorsun bunu kendine yazık değil mi gencecik kadınsın üstelik yeni anne olmuşsun bu kötülüğü yapma kendine git darp raporu al kocan tam bir manyak ..dövmesiyle soğumadıysan ne şekilde soğuyacaksın anlamadım..o 2 aylık yavru bu şartlar altında nasıl büyüyecek

Hayır, seven insan dövmez. Bunu herkes bilir.

Ruh hastası. Psikolojik problemleri olan biri döver.

2 ay evvel doğum yapmışsın. Lohusasın. Seni seveni bırak, sevmeyen insan bile haline acır.

Sen çok sevdiğin bebeğini ağladı, seni kızdırdı, yorgunsun bahaneleri ile dövebilir misin? Kıyabilir misin?

tabii ki döver tutar kolundan vurur yere, yere vurma şiddetine göre sevme derecesi belli olur... allah aşkına şaırmayın kendinizi döven insan sever mi ya nasıl size döver ne hakla! o kim ki! anneniz babanız sizi o dövsün mü diye doğurdu bu akdar aciz olmayın ezdirmeyin kendinizi...

Tabi ki de seven insan döver. Dövmesi sevgisinden..
Her gün burada kaç tane konu okuyoruz, hepsinde içerik aynı; "bana vurdu, dövdü ama özünde çok iyi biri, çok da seviyor beni" bla bla bla diye uzayıp giden...
Muhtemelen sizinki de böyledir.

olayın içinde şiddet varsa, eşin psikolojik bozukluk yaşayan biri, düzelmeyebilir hele bir de annesinin babasının yanında yapıyorsa arsızlık boyutu da var, ilerde çocuğuna da aynısını yapabilir yani.

kocanıza hayvan diyemem...

zira hayvanlar hâkimiyeti için birbirini döver.
ya ciftlesektir ya yemek yiyecektir bu dayagin sonunda.

siz ne sebeple dayagi katlaniyorsunuz?

internet kullanabiliyorsunuz madem lütfen araştırma yapın ve bu adamdan kurtulmanın yollarını bulun.

bdv nin en üst kısmında şiddet magdurlari isimli bir konu var girin ve okuyun.

vallahi sabah sabah saçlarım dikildi.

Allahım neden bazı kadınlar çok saf ya da gözleri mi kör! Yapmayın Allah aşkına bu kadar ezilmeyin bu kadar küçük düşmeyin! Adam sizi hayvana yapılmayacak şekilde dövüyor siz hala aşk diyorsunuz kocam diyorsunuz! Yapmayın yaa yazık çok yazıkk

İlerde çocuğunu dövmeyeceği ne malum? Bir an önce kurtulun bu adamdan ve bu zulmü çekmeyin.

Az bile dövmüş. Gerçekten sevse Filistin askısı yapar, Çin işkenceleri uygular. Hem çocuğuna da böyle şeyler yapması lazım ki onu da gerçekten sevdiği anlaşılsın. Onu dövdüğünü söylememişsin demek ki seni çocuğundan daha çok seviyor, şanslısın bak mutlu ol.

9 aralık 2014te 13 aylık evliyim hamile kalırmıyım diye konu açmış, üstünden bi sene geçmiş hala 1 senelik evli Mune

Ne kadar morartırsa o kadar seviyor demektir.

Kol bacak kırarsa mesela, herkesten çok seviyor demektir.

En sevdigim kadin tribi: is sevismeye gelince beni cooook seviyor dokunmaya kiyamaz, siddete gelince beni cooook seviyor o yuzden arada bi tekme tokat giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…