Seven insan dover mi ?

Dur önce bi gülüyim de.

Ayy canım bence kocan seni az seviyoki az dövmüş. Çok sevseydi kafanı kaldırıpta buraya yazamıcak hale gelirdin

bırak ne seveni ,insan olan insan sevmese de dövmez böyle saçmalık mı olur,kocanızın ailesi yanınızda değil miydi sizi öldürmeye çalışırken kocanız, elinden kurataran olmadı mı,yaşadığınız şiddetten daha öte işkence ile öldürmeye teşebbüs bence ,

Neyine kıyamıyon ya bu adamın İYİMİSİN,
Birde adam hızını alamamış ayağı ile beline basmış
Oda yetmedi yumruklamış

Sen daha soğumadın mı ?

acele etme seni öldürdüğü zaman otomatik olarak soğursun zaten, hem fiziksel hem de ruhsal olarak bir soğuma olur..

gözümde canlandıda ne kötü duruma düşmüşsünüz allah yardımcınız olsun

Yıl olmuş 2016 hala seven insan döver mi ? Seve sana dokunmaya kiyamazdi dövmeye değil... keşke hemen çocuk yapmasaydiniz bu pislikten. Olan çocuğa oluyor

Seven insan değil,insan olan döver mi desek daha doğru olur.Eşin insanlıktan çıkmış hayvan statüsüne bile giremez çünkü hayvanlar bile sevdiklerine bunu yapmaz,eşine nat ceo wıld falan izletmek lazım, Allah akıl fikir versin böylelerine..

yok artık daha neler ya peki nasıl kıskançlık yaptınız bu kadar gözü döndü herifin anlayamadım ben

Kendine acımayan bir insanla karşı karşıyayız. Aslında toplumsal bir durum ve kızmamak lazım, onun yetişme şartları böyle. Yoksa kvalide ile oturmayı kabul etmez, evliliği bu şekilde simgelemezdi.

Üstüne bir de içen koca, bir dayakçı.

Konu sahibi de sevgiyi dayak atması ya da atmamasıyla birleştiriyor.

Dövmüyorsa seviyor gibi sanki..

Üzüldüm cidden.

bu adam anca dövmuyor,bu adam bence bebek den önce de dövüyordu,ama sneın gıbıler böle adamlara baba yapıyor,hiç acımadım,kusura bakma,ben sesını yukselten erkekden bıle kaçtım,

Ohaaa 'belime ayagi ile basti' nedir igrenc adam böylelerini diri diri gömeceksin, güçleri anca kadinlara yeter zaten. Karsilarina kendilerinden kat be kat güçlü biri çiktiginda bamya gibi kalirlar. Kurtul bu pislikten lütfen.

Annemde beni cok sever ama hic dovmedi. Bide anne dusunsene bana bakmis, yememis yedirmis vursa ne diyebilirim? Analarin vurmaya kıyamadığı yavrularina elin oglu zulum ediyor. Allah sana akıl fikir versin. Bidahakine bogazina yapisirsa belki sogursun Esinden

Böyle böyle sogmaya başlayacaksın işte insan ha Dince ayrılamıyor böyle bi psikopata çocuk yapman hata zaten ailesi bse demiyor mu ?

Rezillik olmuş olacaģi kadar eşin ailesinin yaninda seni küçük düşürmüs ya ben mi farkliyim bilmiyorum ki kendinizden yola çıkin sevdiginiz adamı döver misiniz cani acısin ister misiniz ? Bakin esiniz sizi sevmiyor ..seven kıyamaz ,ben bu ara hastayım öksürüyorum eşim bu nasıl öksürük cok üzulüyorum iyi misi deyip duruyor bende ona bisey olsa kahrolurum sinirlenip elini duvara vurmustu sevgiliydik o zaman benim canim o an belki daha cok acimıstir bunlari duy ve soğu çünki bu adam seni haketmiyor bide ćocuk var Allahim ya.

Yarın öbür gün bebeğini de yere çakar bu hayvan. Kurtul hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…