• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven İnsan Sevdiğini Bazen Bakımsız ve Çirkin Bulur mu?

yani esinizin neyinizi daha cok sevdigiyle alakali sanirim, dis gorunusunuzu ,ruhunuzdan daha cok seviyorsa elbette bakimsiz hallerinizden hoslanmaz, ama sizi bi butun olarak gormus, insan degeri verip sevmisse,(nihayetinde kimse fabrikadan kutu icinde hazir barbi bebek gibi gelmiyor) sizin pijamali halinizide sever, sac bas dagilmis,elinizde sumuklu mendile,burnunuzu cekerkende sever. ha ama turk erkegi o kadar kendini gelistirmis mi tartisilir?lafin ozu diyecegim o ki turk erkegi hem sever hem de cok cirkinsin yav,ayni askerlik arkadasima benziyorsun da diyebilir, uzulmeyin bu onlarin b.k yemesi :77:

Benim eşim mi diye düşünüğrken aynı durumu yaşayanlarımızda varmış....benim eşim kıskandığından değil bakımsız özensiz halimi beğenir özellikle bakım yapmamı istemez..bakımsız dediysem saçlarımı hep fönlü ister temiz ve güzel kokmamı ister ama makyajı hiç sevmez midesi bulanır gerçekten de öyle..gecelik giymemden nefret eder bende o kadar sevmeme rağmen hiç giymedim.topuklu ayakkabıdanda hoşlanmaz..çok ilginç birr tip

ben bakım konusuna sevgilimden daha takıntılıyım sanırım. her halimle sevgilim beni beğenir. sadece bir kez birşey demişti onu unutmuyorum :) ellerim ve tırnaklarım genelde çok bakımlıdır. ojelerimi her zaman sürerim geneldede bordo ve kırmızı renkler kullanıyorum. bir gün ojeler biraz çıkmıştı. baktıı ee aşkım bu ne böyle dedi. ojelerin haline bak :) anladımki sevgilim ojeler ve tırnaklar konusunda takıntılıymış diğer şeyler için ise bugüne kadar tek laf etmedi hakkını yiyemem :26:

bence duruma göre değişebilir
dışarıya çıktığınızda fıstık gibi olman
temizlik yaparken ki pasaklı hallerin yada
seviştikten sonraki dağınıklığın
çekici gelebilir adama

:60::60::60::60:töbe töbee

konudaki düşüncem ise; bakımsız da sevebilmeli..

Alintiladigin yorumlara ve senin tepkine cok güldüm ya. :60:

Neyse konuya dönelim. :10: Her zaman bakimli olmamiz imkansiz, öyle olmasi gerekiyorsa ben kendimi öldüreyim o zaman. :27: Su an konustugum kisi tam karsi binada oturuyor. Cocuk beni her halimle gördü. Sabah kalktigimda, camasir asarken, balkonu yikarken, agladigimda sis gözlerle, sacim basim daginikken, sinirliyken, pijamalarla... Sabah kalkar kalkmaz ilk isim perdemi aralayip o balkonda mi diye bakmak oluyor zaten. Ve bizim daha iliskimiz bile yok düsünün yani. En iyisi simdiden sogusun benden. :37:
Bu dert edilecek bir sey degil bence. Sonucta evlenince iki tarafta birbirinin en paspal halini de görecek en mükemmel halini de. Iyi günde kötü günde diye söz vermiyor muyuz biz? Böyle ufacik bir seyde sevdiginden soguyacaksa simdiden bitirsin. Bence aranizdaki sorun baska, sana söyleyememis olabilir. Belli ettiyse sen onu yanlis anlamissindir. Umarim cözülür sorununuz...

İnsan sevdiğini en bakımsız halinde bile güzel bulur mu? Yoksa ne bu hal diyerek yüzünü çevirir mi? :59:

Seni çok iyi anlıyorum ben de erkek arkadaşımla dersaneden beri birlikteyim yani beni her halimle gördü diyebilim şimdiyse benim sınavlarım, okul yoğunluğum nedeniyle nispeten daha az buluşabiliyoruz o yüzden çok bakımlıyım yanında =)=)
(Beni az görüyoo, gördüğünde de bari bakımlı, hoş görsün gibi bi düşünce sanırım benimki =P )

Belli ki bu son dakika yapılmış bi plan senin makyaj yapmaya bile fırsatın olmadığına göre...Yani seni karşısında bakımlı şıkır şıkır görmek istiyorsa sana önceden haber vermeli bu senin sorunun değil.Sonuçta hanımların hazırlanmak için erkeklerden çok zamana ihtiyacı olabiliyor =)
Bi sonraki buluşmanızda şirin şirin anlat dereim bunu sevgiline

sevsen bıle cırkın buldugun zamanlar olabılır ama sewmekten soğumazsın dıye dusunuyorum bırde bunu yuzune soylemezsın..

Kendimi çok bakımsız hissettiğimde sevgilim sen her halinle güzelsin der.Klasiktir bu ilişkilerde sanırım her haliyle beğenmek.ama pekte inandırıcı gelmiyor tabi çünkü önce kendimizi güzel görmemiz lazım.

Back
X