sevilen kadın diye düşünüyorum. sevildiği kişiyi sevmiyorsa ne biliyim biraz da olsa sever yani sevilene karsı seviyosunuz sevmemezlik olmuyor.. nefret ayrı mesele tabi. ama unutmayın sevilen kadın el üstünde tutuluyo bence.
bence bir birini seven mutlu olur kızlar,ne kadar seversen sev o bunun farkında değilse canın acır,ne kadar sevilirsen sevil sevmemek canını yakar bazen bazı şeyler yetmez insana ne kadar iyi olursa olsun umarım anlamışsınızdır ne demek istediğimi....:1closedeyes:
bence tabikide seven kadın.düşünsenize sizi sewen birini sewmediğinizde nasıl mutlu olabiirsinizki bide bunun tam tersini düşünün siz sewiyosanız hayat herşeye değer mutlu olursunuz
İlle de ikisinden birini seçeceksem seven kadın derim ben. Sevmediğim beni sevse ne oluuur sevmese ne olur. Daha önce sevilen kadın olma kısmını yaşadığım için biliyorum hiç de mutluluk vermiyor insana. Hatta bazen insan kendini suçluyor ben niye onu sevemiyorum da böyle acı veriyorum diye. Aşk acısı bile güzeldir seven sen olunca.:asigim: