Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu soruya sevilen kadın demiştim.hala da öyle düşünüyorum.eşime sordum..bir erkek gözü ile ne der diye..şöyle açıklama yaptı..
hangisi "daha" diyorsun..o halde seven mi sevilen mi konusuna "sevilen kadın" daha mutludur derim dedi..
bunu "seven erkek mi" yoksa "sevilen erkek" mi daha mutludur dediğimde de " seven erkek " dedi..çünkü yaradılış itibariyle erkek etkendir kadın edilgendir..yani erkeklerin daha çok korumaya ,sahiplemeye,kollamaya programlıdır genleri..kadınların genleri ise sevilmeye,şefkate,korunmaya,ilgi gösterilmesini istemeye programlıdır dedi..yıllar önce bir film izlemiş..Broke shieldis in..( yanlış yazıyıor olabilirim) Broke shieldis in sevgilisi onun evini yakmış...ama Broke shieldis sevgilisini affetmiş..sormuşlar neden affetin,o senin evini yaktı diye..Broke Shieldis in cevabı şu olmuş "Hayatım Boyunca Hiç Bir Erkek ,Beni Onun Kadar Sevmedi !!!"
bence hem sevsin hem sevilsin,ikisinden birisi olmayinca hep bir taraf yarim kalir,tam anlamiyla bir mutluluk yasanmaz![]()
Her ikisi de, buruktur...
Yalnızca, sevdiği tarafından sevilen kadın mutludur...
O da, az rastlanır cinstendir....