sever mi?

korkma. yani acı cekecek olsan bile ask gercekten güzel bişey. birini sevmek ona ait hisssetmek. ama tabiki emin oldugun biriyle olsun bunlar. sonra benim gibi buralara yazarsın dertlerini hangi şehirden peki
valla ilk aşkım lisedeydi 1. sınıfta baya sorunluydu 3 yıl boyunca neler çektiğimi bir ben bilirim bir yaradan.sanırım sancılı bir aşk yaşayınca bilinç altıma öyle işledi ve korkuyorum aşık olmaktan.sonra çok şükür atlattım hiç iz kalmadı ondan. sonrakiler belki sevmekti ama kesinlikle aşk değildi.. sanki bir daha hiç aşık olamayacak gibiyim.antalyadayım güzelim sen nerdesin?

Madem cooooooooooook olgun, coluk cocukla isi olmaz, o zaman 20 yasindaki kizla ne isi var? Neden kendi yasiti, daha olgun biriyle degil? En azindan universiteyi bitirmis, kendi parasini kazanan? Biraksin bu agir abi tavirlarini Allah askina.

ilk zamanlar cok çekti kendini. olmaz küçüksün falan diye. okulda tanıstık bi de. sonra baktı olduık bu haldeyiz su an. devam ediyoruz. gel de ona da söylesene nolur benim yemiyo

öyle deme . inan yeniden aynı heyecanı yasatacak biri cıkar karsına. her ask sancılı değildir onu bi sil kafandan. samsundayım bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…