- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
sizlerin yaşları bide şimdi çok küçük deildir benim o zamanlar yaşımda küçüktü 20yaşında evlendim zaten baktım ona vermicekler inat yaptım evlendim eşimle şimdiki düşündüğüm gibi düşünseydim asla evlenmezdim hem o kadar küçük bi yaşta gerçekten sevdiğim kalbimin attığı kişiyle evlenirdim diorum en azından hata olsada yaptığım kendi hatamı yaptım derdim
bide annem memlekette o evlenio bu evlenio anlatıo bana tlf da işte çocuğun durumu iyi değil ama olsun ikisi bir çalışırlar nolucak açlıktan ölmezler ya kim acından ölmüşte onlar ölsün demio mu inan kendimi zor tutuyorum seninki evlatta onların ki ne ben acımdan mı ölücektim ayrıca benim ailemin durumuda iyi istese benim mutluluğum için onlarda yardım edebilirlerdi gerektiğinde bize
çok doluyum yani kızlar sölenicek o kadar çok şey var ki eski erkek arkadaşıma öle bi yalan söledim die mi bilmiorum şimdi bebek sahibi olamıyorum 2kere bebeğimi düşürdüm Allah ona yaptıklarımı çektirio bana belkide![]()
Ne alakası var canım progesteron hormonu yeterince fazla salgılanamadığı için oluşur düşük . Böyle şeylere bağlama bağtıl inançlar gibi . Hem senin suçun yok ki bi yerde aileyi dinlememek de günah . Sen onları çok sevdiğin için kıyamamış dinlemişsin belki pişmansın bundan şimdi ama sonuçta olan olmuş , demekki kaderin böleymiş artık çok sevdiğin bir eşin de var bence eskileri düşünüpdaha fazla kendini üzme . Umarım bebeğiniz de olur . Mutlu olmanız dileğiyle ..