severek ayrılanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kbr3647

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
6
-9
1
25
seviyorduk 2 yıl beraber 9 ay mesafe ilişkisi yaşadık ama kavgalardan dolayı düzelmiyor dedi ve ayrıldı mal gibi yalvardım yok dedi sonrasında normal konuştuk -ilişkimizde konuştuğu gibi hitap etti konuşurken güzelim vs diye- engelleri falan kaldırdı haberleşiriz düşman değiliz sonucta naber güzelim yazarım arada falan dedi olmasini cok istiyorum ama hep bi sey cikiyo diyo. anlık karar verdigini dusunuyorum bir kac ay sonra yazicak gibi. birbirimiz hakkinda merak ettiklerimiz var haberdar edelim dedik. duzeltme sansim var mi sizce donebilir mi yalvarma halindeyken hep bi reddetme vardi pisman olmam olmuyo bizden istemiyorum inanmiyorum falan sonra bu ılımlı konuşmaya başlayınca pisman olursam eger haberin olur dedi. bence sevdiği icin illa ki ozler yazar gibi sizin fikirleriniz nedir

seviyorduk 2 yıl beraber 9 ay mesafe ilişkisi yaşadık ama kavgalardan dolayı düzelmiyor dedi ve ayrıldı mal gibi yalvardım yok dedi sonrasında normal konuştuk -ilişkimizde konuştuğu gibi hitap etti konuşurken güzelim vs diye- engelleri falan kaldırdı haberleşiriz düşman değiliz sonucta naber güzelim yazarım arada falan dedi olmasini cok istiyorum ama hep bi sey cikiyo diyo. anlık karar verdigini dusunuyorum bir kac ay sonra yazicak gibi. birbirimiz hakkinda merak ettiklerimiz var haberdar edelim dedik. duzeltme sansim var mi sizce donebilir mi yalvarma halindeyken hep bi reddetme vardi pisman olmam olmuyo bizden istemiyorum inanmiyorum falan sonra bu ılımlı konuşmaya başlayınca pisman olursam eger haberin olur dedi. bence sevdiği icin illa ki ozler yazar gibi sizin fikirleriniz nedir
Seni yedekte tutuyor uyanık, engelle gitsin...

Bence siz yedektesiniz baska aciklamasi yok lütfen ama sende uyanik ol :)

Ayrıldı ama kimseyi bulamadı. O ara senle ikilemde konuşurken başka denemeleri oluyordu o yüzden ne tam umut veriyor ne de kapıyı kapatıyordu. Sen şimdi yedektesin. Biraz daha vakti var başkasını bulmak için nasılsa reddetmiyorsun. Hem sevgili gibi konuşabiliyor hem de sorumluluğu yok birini bulduğu anda sadece arkadaş gibi konuştuk sana umut vermedim diyecek.

L
seviyorduk 2 yıl beraber 9 ay mesafe ilişkisi yaşadık ama kavgalardan dolayı düzelmiyor dedi ve ayrıldı mal gibi yalvardım yok dedi sonrasında normal konuştuk -ilişkimizde konuştuğu gibi hitap etti konuşurken güzelim vs diye- engelleri falan kaldırdı haberleşiriz düşman değiliz sonucta naber güzelim yazarım arada falan dedi olmasini cok istiyorum ama hep bi sey cikiyo diyo. anlık karar verdigini dusunuyorum bir kac ay sonra yazicak gibi. birbirimiz hakkinda merak ettiklerimiz var haberdar edelim dedik. duzeltme sansim var mi sizce donebilir mi yalvarma halindeyken hep bi reddetme vardi pisman olmam olmuyo bizden istemiyorum inanmiyorum falan sonra bu ılımlı konuşmaya başlayınca pisman olursam eger haberin olur dedi. bence sevdiği icin illa ki ozler yazar gibi sizin fikirleriniz nedir(arkadaşlar sürekli bı konuşmamız yok sadece arada haberleselim dedik cok yeni zaten ayrilik)
Lütfen yapmayın kendinize bunu hayır gelmez

Yukarıdaki güzelimci arkadaşa katılıyorum 😄 Bence de yedektesin, gezer gezer kimse tabi sizin gibi umursamaz geri gelir. Sizle de olmaz bi daha bi arayış döngüsü... Yanar döner erkeklere prim vermeyelim 🤗

olsa saklicak biri değil
:) şimdi sana aslında hiç sandığın gibi biri olmadığını anlatıcaz ama içten içe sen inkar boyutuna geçip o öyle biri değil diyeceksin
ilerde ne kadar yanıldığını anlarsın zaten yaşlar çok küçük o şuan deli fişek , birine bu kadar bağlanmak istemenide anlıyorum o yaşlarda biraz hayalperest oluyor insan

sen bilirsin ,istersen yaşa gör istersen kulak ver ;) hayat senin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X