severek ayrıldınızmı ?

Ondan başka hiç bir şeyi gözün görmezken, kokusunu duymadan yapamazken bi anda herşey değişiyor. Yatarken arar mı diye uykundan feragat ettiğin,uyanınca direk telefonuna bakma sebebin acaba aramış mı diye bi anda hayatından çıkıyor. Gururlusun diye sizden ayrılan kişi için gururunu ayaklar altına aldığın kişi bir anda sizi istemiyor. Bittiğinde yaptıklarına değmediğini anlayınca hissizleşiyorsun ama parfümü burnuna geldiğinde gözlerinde doluyor ama yinede kafanda bitiriyorsun.

Çok sevdiğim halde hayatlarımız uyuşmadığı için ayrıldım.
Mutlu muyum,değilim. Kararımın doğru olduğunu düşünüyor muyum,kesinlikle.
Umarım bir gün buraya nasıl başa çıktığımı yazabilirim :)

Su anda tam olarak yasadigim sey bu.

9 sene once asik oldugum adamla 9 ay once evlendim. Lakin oyle seyler yasadim ki... 3 aydir baba evindeyim.

Dun avukata vekaleti verdim, pazartesi bosanma davam aciliyor.

Ruh gibiyim. Icim kiyim kiyim. Kocam kiymetimi bilen bir adam olsaydi her seyi goze alir kurtarirdim bu evliligi. Ama o beni, benim onu sevdigim kadar sevmemis ki ayriligin esigindeyiz simdi.

Bol bol dua ediyorum ben bu durumu atlatmak icin. Ve dua istiyorum herkesten.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=35941410 link'inde dua istedigim arkadaslarim sag olsunlar, ferahliyorum sayelerinde.

Cok zor ayrilmak... seviyorsan hele...

Bana Allah yeter...

Allaha suan tek duam haram olanı değil helal olanı karsıma cıkarması dogru yolundan ayırmaması...ınsallah ıcınden gecenın en hayılısı sennle senn yasmınla olur..tek duam bu senın ıcınde..

Ayrılık acısı gerçektende ölümden daha beyer, ölse gitti dersin katlanırsın da, "diri ayrılık" der annem, herşeyden daha zor. Allah kolaylıklar versin başetmeye çalışan herkese. Bende en acısını yaşadım, duvarlara bakıp ağladığımı bilirim, kokusunun peşinden gittiğimi, belki açtır diye yemek yemediğimi... Ama olmaması getekiyormuş, şimdi çok mutluyum o olsaydı bu kadar mutlu olamazdım biliyorum.ve yine diyorum HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR , her bitiş güzel bir başlangıçtır. Rabbim diyor ki;"kulum dua et ve iste, verirsem bir kere sevin, vermezsem 2 kere sevin" çünkü seni hayırsız olandan korumuş oluyor. Güçlü ol tatlım, bile bile esir olmak değil evlilik, mutluluğu karşılıklı paylaşmak. Allah en büyük acıların arkasına en güzel mutlulukları saklar her zaman. Bende de öyle oldu tanıdığım biçok kişide de. İsyanla değil teslimiyetle geçir bu süreci. Rabbim bana sen yetersin bütün bunların üstesinden gelmek için de. Bakk nasıl güçleniceksin

teşekkür ederim..umarım en kısa zamanda eskiye dönerim..kız cocukları evin neşesidir derdim hep gerçektende öyleymiş ..evde neşe denen birşey kalmadı ..Allahıma sıgınıyorum elimden gelen tek şey bu.

Allaha suan tek duam haram olanı değil helal olanı karsıma cıkarması dogru yolundan ayırmaması...ınsallah ıcınden gecenın en hayılısı sennle senn yasmınla olur..tek duam bu senın ıcınde..

Allah razi olsun cok tesekkur ederim.

Hepimizin hakkinda hayirlisi ins...

Bana Allah yeter...

bnde aynı durumdayım şuan. tam bitmiş değil ama ailem istemiyor o kişiyi hayatlarımız uymuyormuş.doğrusu çok anlaştığımız söylenemeez romantik de değil ama nasıl sevdiysem ilk aşkım tabi bi de 3. 5 sene geçti bi de alıştım her zaman yanmda olmasına ama ailm biraz geç öğrendiği için daha doğrsu bbam yeni öğrendi.istemiyor adam kaç gündr ağlıyorum.seve seve nasıl ayrılcağım ben bilmiyorum

Ayrıldım çok acı çektim 1 yıl her gece ağladım sonra geçti unuttum kendime güldüm niye o kadar üzüldüm diye

annem de babamda bunlardan bahsetti ailesni örnek verdi iki üç yıl sonra yapamayacaksın hem maddi hm manevi sıkıntılarla mutsz olacaksın ve geri geleceksin ayrıl dediler.çok canm yanıyr napacağmı bilmiyrum Allah a sığınıyrm ama olmuyor ..

kızlar merak ediyorum sevipte kavuşamayanlar varmı nasıl baş ettiniz nasıl ayakta durdunuz..aklınızdakılerı nasıl susturdunuz..biliyorum hayatın sonu değil ölüm yok ucunda ama nasıl yaptınız.

konularıma bak canım dünyalar kadar severken ayrıldım...1 yıl oldu hala unutmuş sayılmam..onunla cıkarken 1 dk. ayrı kalamazdım şimdi ise 1 yıl etti onsuz..allah sabır verior ya yokksa dayanmak mümkün deil.alışacaksın

oturuyorum ağlıyorum yatıyorum ağlıyorum .taş gibi yürekleri var aynı ailmin vermezlermiş ramazanda neler yaptılar kaç gündürdermanım da kalmadı artık
onun ailside bi tuhaf zaten ne yüzük takalım diyolar adım atmıyolar durumları yok borçları var diye .eziyeti ben çekiyorum hep ağlıyorum .nasıl geçecek bu zamanlar.

Aynen nasil yaptiniz. ben neden yapamiyorum kac sene gecti hala nasil özledigimi bir ben bir allah bilir

Ayrıldım yıllar geçti acısı da yeni yeni geçiyor unutmaya başladım Allah'a şükür .

zaman .. herşeye derman .. unutursun ..

Bu ara hep aşk acısıyla ilgili konu görüyorum hepsinede yazıyorum evet severek ayrıldım özlüyorum hemde çok ama geri dönemiyorum ama hala seviyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Mantık yoktu ayrıldım, onunla yapamazdım çünkü mutsuz köle gibi bi hayatım olurdu içimdekileri de böyle susturdum, zamanla geçti.

Sizi rahatsiz etmeyecekse ve yazmanizin sakincasi yoksa paylasir misiniz, mantik yoktu ve kole gibi derken...?

Ne beni kisitlayan ne de ailelerimizde biribirimizde fikir uyusmazligi, hicbiri yok. Ancak bazen bu iliskinin sonunda ikimizden biri timarhanelik olacakmis gibi hissediyorum. Omur boyu birbirimize eziyet etmektense yol yakinken ayrilmak daha mantikli gibi geliyor... yani sizinki de boyle miydi?

Bizimki tam kölelikti, koşulsuz şartsız itaat bekliyodu. Ablana giderken izin al, alışverişe giderken izin al, almazsan bi sürü küfür hakaret telefonu beş dk açmasan arka arkaya arar ne karıştırıyosun der, herşey kendi dediği gibi olsun ister sen ağzını bile açamzsın. Ben şunu yapmam derse yapmaz, giydiğin herşeye karışır tişört giyme kalçan kapansın, kime göstermeye çalışıyosun. Yolda yürürsün yere bak önüne bakma der. Paranoyaktı kendine ait bi hayatı yoktu kafayı benimle bozmuştu, ayrıldıktan sonra da toparlanamadı zaten üç yıl oldu hala arıyo

Anneler dogrulari goruyor genelde. Onlari dinlemek lazim.

Ne zaman mucadele edilir biliyor musun?

Sevdigin adam da seninle el ele olacak guvende ve cesaretteyse, yaninda olacak ve seni yari yolda birakmayacaksa... o zaman annenin uyarilarindan af dileyip sarilir insan sevdigine.

Ki adam, bu sekilde guvenilir bir adam olsa, anne de karsi cikmaz oylesine.

Benim kocam icin yapamayacagim sey yoktu ama o korkak, guvenilmez ve satici cikti. Anladim ki annem basindan beri hakkiydi.

Bana Allah yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…