Çok sevdiğim halde hayatlarımız uyuşmadığı için ayrıldım.
Mutlu muyum,değilim. Kararımın doğru olduğunu düşünüyor muyum,kesinlikle.
Umarım bir gün buraya nasıl başa çıktığımı yazabilirim :)
Su anda tam olarak yasadigim sey bu.
9 sene once asik oldugum adamla 9 ay once evlendim. Lakin oyle seyler yasadim ki... 3 aydir baba evindeyim.
Dun avukata vekaleti verdim, pazartesi bosanma davam aciliyor.
Ruh gibiyim. Icim kiyim kiyim. Kocam kiymetimi bilen bir adam olsaydi her seyi goze alir kurtarirdim bu evliligi. Ama o beni, benim onu sevdigim kadar sevmemis ki ayriligin esigindeyiz simdi.
Bol bol dua ediyorum ben bu durumu atlatmak icin. Ve dua istiyorum herkesten.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=35941410 link'inde dua istedigim arkadaslarim sag olsunlar, ferahliyorum sayelerinde.
Cok zor ayrilmak... seviyorsan hele...
Bana Allah yeter...
Ayrılık acısı gerçektende ölümden daha beyer, ölse gitti dersin katlanırsın da, "diri ayrılık" der annem, herşeyden daha zor. Allah kolaylıklar versin başetmeye çalışan herkese. Bende en acısını yaşadım, duvarlara bakıp ağladığımı bilirim, kokusunun peşinden gittiğimi, belki açtır diye yemek yemediğimi... Ama olmaması getekiyormuş, şimdi çok mutluyum o olsaydı bu kadar mutlu olamazdım biliyorum.ve yine diyorum HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR , her bitiş güzel bir başlangıçtır. Rabbim diyor ki;"kulum dua et ve iste, verirsem bir kere sevin, vermezsem 2 kere sevin" çünkü seni hayırsız olandan korumuş oluyor. Güçlü ol tatlım, bile bile esir olmak değil evlilik, mutluluğu karşılıklı paylaşmak. Allah en büyük acıların arkasına en güzel mutlulukları saklar her zaman. Bende de öyle oldu tanıdığım biçok kişide de. İsyanla değil teslimiyetle geçir bu süreci. Rabbim bana sen yetersin bütün bunların üstesinden gelmek için de. Bakk nasıl güçleniceksin
Allaha suan tek duam haram olanı değil helal olanı karsıma cıkarması dogru yolundan ayırmaması...ınsallah ıcınden gecenın en hayılısı sennle senn yasmınla olur..tek duam bu senın ıcınde..
Su anda tam olarak yasadigim sey bu.
9 sene once asik oldugum adamla 9 ay once evlendim. Lakin oyle seyler yasadim ki... 3 aydir baba evindeyim.
Dun avukata vekaleti verdim, pazartesi bosanma davam aciliyor.
Ruh gibiyim. Icim kiyim kiyim. Kocam kiymetimi bilen bir adam olsaydi her seyi goze alir kurtarirdim bu evliligi. Ama o beni, benim onu sevdigim kadar sevmemis ki ayriligin esigindeyiz simdi.
Bol bol dua ediyorum ben bu durumu atlatmak icin. Ve dua istiyorum herkesten.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=35941410 link'inde dua istedigim arkadaslarim sag olsunlar, ferahliyorum sayelerinde.
Cok zor ayrilmak... seviyorsan hele...
Bana Allah yeter...
kızlar merak ediyorum sevipte kavuşamayanlar varmı nasıl baş ettiniz nasıl ayakta durdunuz..aklınızdakılerı nasıl susturdunuz..biliyorum hayatın sonu değil ölüm yok ucunda ama nasıl yaptınız.
Mantık yoktu ayrıldım, onunla yapamazdım çünkü mutsuz köle gibi bi hayatım olurdu içimdekileri de böyle susturdum, zamanla geçti.
Sizi rahatsiz etmeyecekse ve yazmanizin sakincasi yoksa paylasir misiniz, mantik yoktu ve kole gibi derken...?
Ne beni kisitlayan ne de ailelerimizde biribirimizde fikir uyusmazligi, hicbiri yok. Ancak bazen bu iliskinin sonunda ikimizden biri timarhanelik olacakmis gibi hissediyorum. Omur boyu birbirimize eziyet etmektense yol yakinken ayrilmak daha mantikli gibi geliyor... yani sizinki de boyle miydi?
annem de babamda bunlardan bahsetti ailesni örnek verdi iki üç yıl sonra yapamayacaksın hem maddi hm manevi sıkıntılarla mutsz olacaksın ve geri geleceksin ayrıl dediler.çok canm yanıyr napacağmı bilmiyrum Allah a sığınıyrm ama olmuyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?