Bizimki tam kölelikti, koşulsuz şartsız itaat bekliyodu. Ablana giderken izin al, alışverişe giderken izin al, almazsan bi sürü küfür hakaret telefonu beş dk açmasan arka arkaya arar ne karıştırıyosun der, herşey kendi dediği gibi olsun ister sen ağzını bile açamzsın. Ben şunu yapmam derse yapmaz, giydiğin herşeye karışır tişört giyme kalçan kapansın, kime göstermeye çalışıyosun. Yolda yürürsün yere bak önüne bakma der. Paranoyaktı kendine ait bi hayatı yoktu kafayı benimle bozmuştu, ayrıldıktan sonra da toparlanamadı zaten üç yıl oldu hala arıyo
Bizimki tam kölelikti, koşulsuz şartsız itaat bekliyodu. Ablana giderken izin al, alışverişe giderken izin al, almazsan bi sürü küfür hakaret telefonu beş dk açmasan arka arkaya arar ne karıştırıyosun der, herşey kendi dediği gibi olsun ister sen ağzını bile açamzsın. Ben şunu yapmam derse yapmaz, giydiğin herşeye karışır tişört giyme kalçan kapansın, kime göstermeye çalışıyosun. Yolda yürürsün yere bak önüne bakma der. Paranoyaktı kendine ait bi hayatı yoktu kafayı benimle bozmuştu, ayrıldıktan sonra da toparlanamadı zaten üç yıl oldu hala arıyo
Kusura bakmayin ama hakkaten hastalik derecesindeymis... Az once bi konu gordum paranoid sizofren esle ilgili. Yani ondan pek bi farki yok gibiymis. Severek ayrilmis olsaniz da zaten nefrete donusebilirdi duygulariniz. Ne diyim, gecmis olsun... katiliyorum size, ayrilmakla en dogrusunu yapmissiniz.
Yanitiniz icin de ayrica tesekkurler...
Kendimi gördüm resmen
Dışarı çıkarken güç bela izin alırdım.
Dışarı çıktığım an "fotoğraf gönder" derdi. Evdeyken demezdi çünkü kapalı bir şey giyip onu kandıracağımı sanırmış!
E bende fotoğraf çekemeyeğim yerdeysem atamazdım. duymadığım hakaret kalmazdı.
Okuldayken geç yazsam " evet erkek arkadaşların mesajlaştığını görmesin, gizle sen beni" diye triplere girerdi.
Makyaj yapma, topuklu giyme. Elbise ve etek zaten ihtimal dahilinde bile olamazdı.
Hatta kısa olduğunu düşündüğü elbiselerimi aldı benden. Hala onda durur.
Aynı sizin ilişkiniz gibiydi.
Hep derdi zaten, "hayatımdaki önemli tek insan sensin. ailemi kaybetmeyi göze alırım, seni kaybetmeyi göze alamam" diye.
Biz de ayrılalı 2 sene oldu. Ayrıldık diye içki- uyuşturucu her şeyi kullandı. Hayatını mahvetti. Arıyor bir de hala.
Aynısını o da derdi, fotoğraf meselesi de evet :) manyakların ortak özellikleri galiba. Üniversitedeyken daha dersler başlamamıştı, ilk yılım kız arkadaşın birine numaramı verdim başlayınca ararsın gelirim diye. Bana neler demedi ki, neden çünkü biri beni beğenirmiş o kıza söyylermiş o da numaramı verirmiş düşünceye bak. Dünyanın en güzel kızı benmişim gibi davranıyodu böyle hayran hayran bakıp gülümsüyo filan, bigün de ben gülerken dışardan bakınca ne kadar güzel göründüğünün farkında bile değilsin o yüzden benimlesin demişti.
Anneler dogrulari goruyor genelde. Onlari dinlemek lazim.
Ne zaman mucadele edilir biliyor musun?
Sevdigin adam da seninle el ele olacak guvende ve cesaretteyse, yaninda olacak ve seni yari yolda birakmayacaksa... o zaman annenin uyarilarindan af dileyip sarilir insan sevdigine.
Ki adam, bu sekilde guvenilir bir adam olsa, anne de karsi cikmaz oylesine.
Benim kocam icin yapamayacagim sey yoktu ama o korkak, guvenilmez ve satici cikti. Anladim ki annem basindan beri hakkiydi.
Bana Allah yeter...
Hep yazıyorum hep yazacağım severek ayrılmak diye bir sey yoktur kaypak erkek vardır.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hep yazıyorum hep yazacağım severek ayrılmak diye bir sey yoktur kaypak erkek vardır.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?