- 6 Nisan 2021
- 146
- 85
- 48
- 36
- Konu Sahibi Hatic deniz
Öncelikle merhaba. İlk defa anlam veremediğim bir durum oldu. 33 yaşındayım sevgilim 30.benim 7 yaşında bi kızıö var sevgilim yani eski sevgilim hiç evlenmedi doğulu. İlişkimiz çok güzeldi aöa evlilik kkonusu hep sıkıntıydı. Benden öncrki kız arkadaşı ile evliliği düşünmüş ama kız onu aldatıp başkası ike evlenmiş. Babası yok anasının gek incisi. Ben baştan beri evlilik istemiyorum dedi bende öle düşünüyordum ama zaman geçtikçe fikrim değşti. Tartıştık bir süre görüşmeyelim dedi 3 gün sonra aradım üstüne gittim bitsin dedi.ama arkadaşı ile haber yollamıştı onu arayacağım demiş. Bende dün aradım onu çok düşündüm yanıma olmanı istemiyorum dedim. Seni seviyorum özlüyorum ama senle ben olmayız dedim. Oda bende seni çok seviyorum özlüyorum benim için çok değerliydin halada öylesin dedi ve konuyu kapadkk. İlk defa karşılıklı severek ayrıldım. Ailesi beni asla istemezdi ve o ailesine hayır diyemiyor. Grş dedi üzgünüm bi daha görüşmeyiz dedi.ayrılık acım ilk defa bu kadar ağır geldi. Normalde 2 günde hayata dönerdim