Severek ayrılmaak

Hatic deniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
146
85
48
36
Öncelikle merhaba. İlk defa anlam veremediğim bir durum oldu. 33 yaşındayım sevgilim 30.benim 7 yaşında bi kızıö var sevgilim yani eski sevgilim hiç evlenmedi doğulu. İlişkimiz çok güzeldi aöa evlilik kkonusu hep sıkıntıydı. Benden öncrki kız arkadaşı ile evliliği düşünmüş ama kız onu aldatıp başkası ike evlenmiş. Babası yok anasının gek incisi. Ben baştan beri evlilik istemiyorum dedi bende öle düşünüyordum ama zaman geçtikçe fikrim değşti. Tartıştık bir süre görüşmeyelim dedi 3 gün sonra aradım üstüne gittim bitsin dedi.ama arkadaşı ile haber yollamıştı onu arayacağım demiş. Bende dün aradım onu çok düşündüm yanıma olmanı istemiyorum dedim. Seni seviyorum özlüyorum ama senle ben olmayız dedim. Oda bende seni çok seviyorum özlüyorum benim için çok değerliydin halada öylesin dedi ve konuyu kapadkk. İlk defa karşılıklı severek ayrıldım. Ailesi beni asla istemezdi ve o ailesine hayır diyemiyor. Grş dedi üzgünüm bi daha görüşmeyiz dedi.ayrılık acım ilk defa bu kadar ağır geldi. Normalde 2 günde hayata dönerdim

Cocuklu bekar bi kadınla ilişkisi olan bir kuzenim vardı çocuk o kadar güçlü durduki ailesi oğlumuzumu kaybetcez diye düşünüp ilişkiyi kabullendiler güllük içinde yaşıyorlar. Tek sorun sevgilinizin ailenizin sözünden çıkmaması ise maalesef yeteri kadar gözü dönmüyor sizin için. Sizin yerinizde olsam daha sert ve farkındalık yaratıcı davranırım; seviyoruz ama ayrılıyoruz kıyamam kafasından cıkarım

Bende dün aradım onu çok düşündüm yanıma olmanı istemiyorum dedim. Seni seviyorum özlüyorum ama senle ben olmayız dedim.
Adam zaten bitsin demiş ayrılmış. Siz ne diye tekrar arayıp teyit ettirdiniz anlamadım. Ayrıca karşılıklı severek ayrılmadınız. O sizi sevmiyormuş ve bitti.

Aslında teyit etmek ddeğildş. Bi daha arayacaktı şehir dışındaydı hafta sonu dönecekti yüz yüzr konuşmak içim bendr konuşma olmadan aradım

Cocuklu bekar bi kadınla ilişkisi olan bir kuzenim vardı çocuk o kadar güçlü durduki ailesi oğlumuzumu kaybetcez diye düşünüp ilişkiyi kabullendiler güllük içinde yaşıyorlar. Tek sorun sevgilinizin ailenizin sözünden çıkmaması ise maalesef yeteri kadar gözü dönmüyor sizin için. Sizin yerinizde olsam daha sert ve farkındalık yaratıcı davranırım; seviyoruz ama ayrılıyoruz kıyamam kafasından cıkarım

Öncelikle merhaba. İlk defa anlam veremediğim bir durum oldu. 33 yaşındayım sevgilim 30.benim 7 yaşında bi kızıö var sevgilim yani eski sevgilim hiç evlenmedi doğulu. İlişkimiz çok güzeldi aöa evlilik kkonusu hep sıkıntıydı. Benden öncrki kız arkadaşı ile evliliği düşünmüş ama kız onu aldatıp başkası ike evlenmiş. Babası yok anasının gek incisi. Ben baştan beri evlilik istemiyorum dedi bende öle düşünüyordum ama zaman geçtikçe fikrim değşti. Tartıştık bir süre görüşmeyelim dedi 3 gün sonra aradım üstüne gittim bitsin dedi.ama arkadaşı ile haber yollamıştı onu arayacağım demiş. Bende dün aradım onu çok düşündüm yanıma olmanı istemiyorum dedim. Seni seviyorum özlüyorum ama senle ben olmayız dedim. Oda bende seni çok seviyorum özlüyorum benim için çok değerliydin halada öylesin dedi ve konuyu kapadkk. İlk defa karşılıklı severek ayrıldım. Ailesi beni asla istemezdi ve o ailesine hayır diyemiyor. Grş dedi üzgünüm bi daha görüşmeyiz dedi.ayrılık acım ilk defa bu kadar ağır geldi. Normalde 2 günde hayata dönerdim
İlişkinin başında size dürüst olmuş.sonu belli olan bir ilişkiymiş. Sevgili olarak nereye kadar gidebilir ki zaten.
şunu hiç anlamıyorum adam boşanmış olur hatta boyu kadar çocukları olur ama bekar bir bayanla evlenebilir. Bekar bir erkek ise çocuklu bir bayan ile evlenemez. Neden ?? Toplum evlilikte bile insanları ayrıştırıyor maalesef 🙄

Insan yaşamayınca anlayamiyor. Zor bir süreçtesiniz. Çok çok yakininizi kaybetmiş hissinin daha başka versiyonu bu. Ancak tek çaresi gercekten yokluğuna alışmaya çalışmak. Yoksa daha cok üzülürsünüz...

Gereksiz severek ayrılan Türk filmi romantizmlerine girmeyin.
Adam istemiyor sırf evlenip cocuk sahibi olduğunuz için işte. Gerisi yalan. Seviyorum falan fasa fiso.
Unutun gitsin ay beni seviyordu falan demeyin, sevgisinden bile şüphe ettim ben. 30 yaşında anasının ağzına bakan biriyle ol maaaz

Evet maalesef tam bi korkak ve tüm evlilikler zaten bitio dio. Çevresindrki herks boşanmış
Yaşadım bende ve bu adam korkak ayrıca seni sevmiyor. Sevse emin ol dünyayı karşısına alır ve dik dururdu. Hep derim bir erkeğin ilişki de sevmesi daha önemli, ayrıca erkekler gerçekten sevince evleniyor net

Sevmiyor eğer seviyor olsaydı bütün dünyayı karşısına alır da sizden vazgeçmezdi o ise bahanelerin arkasına saklanmayı seçmiş
Aileler biraz önyargılı olabilir çocuklu kadınlar icin ama ikna etmek onun elindeydi
Bir arkadaşımın kızı var esinden ayrıldı hic evlenmemiş biriyle evlendi adam arkadaşıma da kızına da bebek gibi bakıyor yani karakter meselesi tamamen

Abes bir durum değil ki.
Herkes herkesle evlenmek istemeyebilir.
Denk görmeyebilir,uygun görmeyebilir,yoksa her görüştüğümüz insanla evlenceksek vay halimize.

Back
X