• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek ayrılmak, acısı geçer mi?

İlişkilere dair çıkardığım tek ders var. O da bir kez bitince (gerçekten bitmeden bile bunun lafını dahi etmiş olmak ) bitiyor. Sonra o büyü bozuluyor, kanirtan bir durum oluyor. Umarım kısa sürede atlatirsiniz.

Severek ayrılmak deyince bir yakınınızı kaybettiniz sandım.

Benim babam öldü, ben başka türlü bir severek ayrılmak tanımıyorum.

Adam sizi tercih etmemiş. Yeterince de sevmemiş haliyle.

Memleketinde açacağı hukuk bürosu sizinle olacak gelecekten daha cazip gelmiş açık ve net.

Eskiden sevmiş veya sevmemiş beni orası bağlamazdı, neticede bu adam beni değil memleketini seçmiş mi seçmiş. Konu kapanmıştır.

Ve bence kısa bir süre sonra hayatına yeni birini aldığı haberi gelir size, zira adam size takılı kalacağını düşünse en başından sizi terk etmezdi.

Elbette üzüleceksiniz ama çok da yıpratmayın kendinizi.

Onda da aynısı mı olacak? O hemen silip yoluna mı bakacak yoksa? :'(

Çok sevdiyse evet, ama hiç sanmıyorum:KK43:Hiçbir şekilde ayrılalım lafını geçirtmezdi ilişkide. Pes etmez, her şart ve koşulda mücadeleden vazgeçmezdi ne olursa olsun.

Olur da iki üç ay sonra bir şey görürsün yıkılırsın.. yapma yıpratma kendini bu kadar:KK43::KK43:

Gecmez .. benimde boyle oldu is guc ve bi turlu kesismeyen kesisemeyen hayatlar yuzunden sozde severek ayrildik agladik zirladik.. adam 2 ay sonra baska bi kizla cikamaya basladi simdi onunla evlenio.. peh..

canim aslinda ask acisi gecio emin olki gecio icini ferah tut.. ama gecmeyen bisey var oda nefret ve kin sana bukadar aci yükleyip cekip gitmesini yediremiyorsun yaklasikkk bende 5 6 ay kadar surdu askimin nefrete dönüsmesi.. ama ilk zamanlari hatirlamak bile istemiyorum nefes almak insanin cigerlerini acitiyo sanki.. bi anda gecmesi muuummmkun degil zamana birak eger ve sakin sakin onu arama (ben 1000 kere aradim g.tu kalki en cok ona pisman oldum aylar sonra)

inanin anlamiyorum.esimle cok cok severek evlendim cokta uzun bir sure sevgilik nisanlilik donemi yasadim.inanin sizin tahmin ettiginizden cok daha fazla zorluklar yasadim yasadik ama birbirimizi birakmadik..cok mutlu ve esimi cok sevmeme ragmen suan bana yapamadigini soylesin herseyi bir tarafa birakir ayrilirim.maddi destek aile v.s hicbirseyim yok bu arada.he donsem simdi sevgilik zamanima o zaman dese, sizin sevgilinizin dedigi seylerin aynisini.yoluma bakarim klise olacak ama bagrima tas basar yine ona dönmem.beni yüzüstu birakan adaminda adini dahi anmam. aşkimdan ölsemde..yani kisacasi aşk zorluklari birlikte asinca aşktir zaten.yari yolda kaliyorsa aşk degildir o benim icin.ne kadar aşik ta olsam gururum herseyden onemlidir benim icin sizin icinde oyle olsun..sizin icin emek verecek insanlarla devam edin yolunuza.yolda kalanlara dönüp bakmayin bile..benim tavsiyem bu, hayat sizin..
O kadar güzel yazmışsınız ki... Çok duygulandım gerçekten. Böyle aşklar çok kıymetli hayat gibi sınavların üstesinden gelen, galip çıkan aşklar :cry:

O kadar güzel yazmışsınız ki... Çok duygulandım gerçekten. Böyle aşklar çok kıymetli hayat gibi sınavların üstesinden gelen, galip çıkan aşklar :cry:
cok tesekkur ederim.rabbim bizimkini daim etsin.isteyen herkezede nasip etsin insallh.:))

inanin anlamiyorum.esimle cok cok severek evlendim cokta uzun bir sure sevgilik nisanlilik donemi yasadim.inanin sizin tahmin ettiginizden cok daha fazla zorluklar yasadim yasadik ama birbirimizi birakmadik..cok mutlu ve esimi cok sevmeme ragmen suan bana yapamadigini soylesin herseyi bir tarafa birakir ayrilirim.maddi destek aile v.s hicbirseyim yok bu arada.he donsem simdi sevgilik zamanima o zaman dese, sizin sevgilinizin dedigi seylerin aynisini.yoluma bakarim klise olacak ama bagrima tas basar yine ona dönmem.beni yüzüstu birakan adaminda adini dahi anmam. aşkimdan ölsemde..yani kisacasi aşk zorluklari birlikte asinca aşktir zaten.yari yolda kaliyorsa aşk degildir o benim icin.ne kadar aşik ta olsam gururum herseyden onemlidir benim icin sizin icinde oyle olsun..sizin icin emek verecek insanlarla devam edin yolunuza.yolda kalanlara dönüp bakmayin bile..benim tavsiyem bu, hayat sizin..

çok duygulandım :( ben de onunla her zorluğu aşmaya hazırdım, tüm kalbimle hazırdım... çabalıyordum da ben, vazgeçmemiştim. keşke benim sevdiğim insanda da sizdeki güçten olsaydı :( çok haklısınız gerçekten sevse vazgeçmezdi bu kadar kolay yapamazdı en azından :( ona sorsalar o elinden geleni yaptığını söylüyor ama hiç bir şey yapmadı :( sırf egosu yüzünden harcadı bizi. çok teşekkür ederim yorumunuz için...

İlişkilere dair çıkardığım tek ders var. O da bir kez bitince (gerçekten bitmeden bile bunun lafını dahi etmiş olmak ) bitiyor. Sonra o büyü bozuluyor, kanirtan bir durum oluyor. Umarım kısa sürede atlatirsiniz.

biz ilişkimizin en başında 1 kere ayrıldık gibi olduk 1-2 günlüğüne, ondan sonra çok güçlendik çok güzelleşti her şey.
ama bu son seferki 10 günlük ayrılığımızdan sonra dediğiniz gibi oldu. Eskisi gibi olamadı...

Size erkeklerle birlikte oldun imasinda bulunan adami affettikten sonra hala neleri dert ediyorsunuz pes dogrusu

çok duygulandım :KK43: ben de onunla her zorluğu aşmaya hazırdım, tüm kalbimle hazırdım... çabalıyordum da ben, vazgeçmemiştim. keşke benim sevdiğim insanda da sizdeki güçten olsaydı :KK43: çok haklısınız gerçekten sevse vazgeçmezdi bu kadar kolay yapamazdı en azından :KK43: ona sorsalar o elinden geleni yaptığını söylüyor ama hiç bir şey yapmadı :KK43: sırf egosu yüzünden harcadı bizi. çok teşekkür ederim yorumunuz için...
Bu profilde bir insan da benim hayatimda vardı. Ona göre zorluklarla savaşmak mantiksizdi zaten doğru olan ilişki de zorluk olmamalıydı. Ben derdim ki mesela ya her insanın kusuru hatası olur biraz idare edelim birbirimizi. Kızardı. Çünkü kendisinin cesareti yoktu. Bunları çok sonradan anladım. Belki de gerçekten sevmedigindendi. Başta seviyordu hissediyordum biliyordum ama sonra azaldı ve zamanla da bitti. Cabalamadi hiçbirşey için. Bende cabaladigimla kaldım.

Size de diyeceğim o ki bir insanda merhamet ve ne olursa olsun vazgeçmeyecek savaşacak cesaret olması çok önemli. Bence. Sevebilme kapasiteleriniz farklı belki de. Adamın yüreği bu kadar yetmiş. Allah yardımcınız olsun.

Severek ayrılmak deyince bir yakınınızı kaybettiniz sandım.

Benim babam öldü, ben başka türlü bir severek ayrılmak tanımıyorum.

Adam sizi tercih etmemiş. Yeterince de sevmemiş haliyle.

Memleketinde açacağı hukuk bürosu sizinle olacak gelecekten daha cazip gelmiş açık ve net.

Eskiden sevmiş veya sevmemiş beni orası bağlamazdı, neticede bu adam beni değil memleketini seçmiş mi seçmiş. Konu kapanmıştır.

Ve bence kısa bir süre sonra hayatına yeni birini aldığı haberi gelir size, zira adam size takılı kalacağını düşünse en başından sizi terk etmezdi.

Elbette üzüleceksiniz ama çok da yıpratmayın kendinizi.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun babacığınızın :( Ölüm acısının yanında benimki nedir ki, çok haklısınız... Hiç yaşamadım, inşallah yakn zamanda da yaşamam.

Takılı kalacağını söyledi aslında, ben artık her türlü yarım kalıcam dedi. Kalsam aklımda memlekette açacağım büro kalacak, gitsem sen kalacaksın ben hiç bir zaman tamamen mutlu olamayacağım dedi. Senin ileride başkasıyla olabileceğini düşündüğümde deliriyorum, başkasıyla evlenebileceğini düşünmek çok ağır geliyor dayanamıyorum vs dedi. Başta kalmayı da seçti. Ama bir kaç ayda kafayı yedi, sürekli surat asan mutsuz depresif bir insan geldi yerine. Sonrasında da kendi de dedi ben burada kalırım yine seninle ama mutlu olamıyorum seni de mutlu edemiyorum dedi, hayallerimizde kurduğumuz gibi olmayacak kalırsam ben mutsuz olucam yine dedi :(

Ayrılınca hemen unutan birini bulan insanlara hep söverdi, sanmıyorum beni hemen silsin birini bulsun :( Zaten 23 yıldır hayatında bir ben oldum, öyle aranan biri de değil... :(

Çok teşekkürler :(

Çok sevdiyse evet, ama hiç sanmıyorum:KK43:Hiçbir şekilde ayrılalım lafını geçirtmezdi ilişkide. Pes etmez, her şart ve koşulda mücadeleden vazgeçmezdi ne olursa olsun.

Olur da iki üç ay sonra bir şey görürsün yıkılırsın.. yapma yıpratma kendini bu kadar:KK43::KK43:

O, "gidicem ama devam edelim uzaktan bir yolunu bulmaya çalışırız" şeklinde konuşuyordu ama hiç somut çözümlerle gelmedi onun da umudu yoktu belliydi. Büyük ihtimalle yolunu bulamayacaktık, o bunu bile bile gidicem diyince zaten bizden vazgeçmiş oldu :( o yüzden ben devam edemedim :( kasıma kadar gidecek mi gitmeyecek mi bir şey bulacak mı diye her an stresle yaşayamazdım sözleşmeli sevgili gibi :(

Size erkeklerle birlikte oldun imasinda bulunan adami affettikten sonra hala neleri dert ediyorsunuz pes dogrusu

Bilmiyorum doğru mu yanlış mı ama o orada "başka birileriyle flörtleşmeye başlayacaksın" demek istemiş :/ inansam mı inanmasam mı bilemeyeceğim bir açıklamaydı...

Bu profilde bir insan da benim hayatimda vardı. Ona göre zorluklarla savaşmak mantiksizdi zaten doğru olan ilişki de zorluk olmamalıydı. Ben derdim ki mesela ya her insanın kusuru hatası olur biraz idare edelim birbirimizi. Kızardı. Çünkü kendisinin cesareti yoktu. Bunları çok sonradan anladım. Belki de gerçekten sevmedigindendi. Başta seviyordu hissediyordum biliyordum ama sonra azaldı ve zamanla da bitti. Cabalamadi hiçbirşey için. Bende cabaladigimla kaldım.

Size de diyeceğim o ki bir insanda merhamet ve ne olursa olsun vazgeçmeyecek savaşacak cesaret olması çok önemli. Bence. Sevebilme kapasiteleriniz farklı belki de. Adamın yüreği bu kadar yetmiş. Allah yardımcınız olsun.

Amin...
Sonra sizin hikayeniz ne oldu? Unutabildiniz mi?

Seven ayrılamaz, böyle tipler şartlar iyi oldukça severler; bir engel gördüler mi kaybolurlar. Buna da sevgi denmez. Sen işini, aşını araç olarak görürsün, bazıları amaç. Değmez...

Gecmez .. benimde boyle oldu is guc ve bi turlu kesismeyen kesisemeyen hayatlar yuzunden sozde severek ayrildik agladik zirladik.. adam 2 ay sonra baska bi kizla cikamaya basladi simdi onunla evlenio.. peh..

canim aslinda ask acisi gecio emin olki gecio icini ferah tut.. ama gecmeyen bisey var oda nefret ve kin sana bukadar aci yükleyip cekip gitmesini yediremiyorsun yaklasikkk bende 5 6 ay kadar surdu askimin nefrete dönüsmesi.. ama ilk zamanlari hatirlamak bile istemiyorum nefes almak insanin cigerlerini acitiyo sanki.. bi anda gecmesi muuummmkun degil zamana birak eger ve sakin sakin onu arama (ben 1000 kere aradim g.tu kalki en cok ona pisman oldum aylar sonra)

2 ayda nereden bulmuş o kızı da nasıl içi ısınmış da başlamışlar hemencecik!!! Böyle insanlar mutlu olmasın ya hak etmiyorlar...
Nasıl olmuş peki öğrenebildiniz mi? Sizinleyken mi tanıştığı biriydi? :(

Ben asla onu aramam beni yarı yolda bıraktı, asla aramam....

Seven ayrılamaz, böyle tipler şartlar iyi oldukça severler; bir engel gördüler mi kaybolurlar. Buna da sevgi denmez. Sen işini, aşını araç olarak görürsün, bazıları amaç. Değmez...

Doğru diyorsunuz karşımdaki insan tam olarak da böyleymiş... Şartlar iyiyken zorluk yokken çok iyiydik, zorluk gördüğümüzde bolca saçmalayıp sonunda vazgeçti işte. Umarım en kısa sürede atlatırım onu tamamen unuturum.

Yok bu adamda iş, yok. Sana bunu söyleyen 542323532325256. insanım herhalde. Sen de duymaktan bıktın. İlk ayrılınca hep öyle olur, hep güzel şeyleri hatırlarız. İnsan psikolojisi çünkü. Kötü şeylerden ziyade mutlu günlerimizi hatırlarız ama daha sonra bunlar geçer o yüzden şu an üzülmen normal. Bir süre daha üzüleceksin ama sonra normale dönecek. Kendini böyle erkeklerin elinde heba ettirme benden sana en önemli tavsiye bu. Çünkü hiçbir erkek asla senin kadar değerli olamaz. Bu toplumda kadın ve erkek eşit değil, dünyada da değil. Eşitlik isteyenler de aslında adalet isterler sadece, diğeri ağız alışkanlığı olmuştur. Eşit değil çünkü asla bir erkek bir kadın etmez. Feminist falan değilim yanlış anlamayın ama öyle. Biz elbette karşı cinsi sevdiğimiz ve genelde narsist olmadığımız için hayatımıza çok sevdiğimiz erkekler girer, bu çok normal. Üzülürüz bizden başkaları için çünkü insanız. Ama şunu bil asla o adam senden daha değerli, daha sevilmeye değer değil. Düzelir.

Back
X