• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek ayrılmak, acısı geçer mi?

Takılı kalacağını söyledi aslında, ben artık her türlü yarım kalıcam dedi. Kalsam aklımda memlekette açacağım büro kalacak, gitsem sen kalacaksın ben hiç bir zaman tamamen mutlu olamayacağım dedi.
Ya şu cümleye o kadar kızdım ki o kadar. Sevme kapasitesi bir büroyu sevmekle eş değer olan bir adam...

Amin...
Sonra sizin hikayeniz ne oldu? Unutabildiniz mi?
Konularimi okuyun isterseniz. Sizi üzmek istemem. Ben hala tam anlamıyla unutmuş değilim. Ancak biz nisanliydik ve ayriligimiz çok saygısızca oldu. Hala toparlanamami ona olan askimdan çok buna bağlıyorum. Siz de büyük hayal kırıklıkları hakaretler kavgalar yoksa güzel hatırlayıp unutursunuz inşallah. En azından sevgi bittiğinde içinizde kin nefret gibi onu hatirlatacak duygular olmaz. 5 ay oldu bir de benim. Geçecek inşallah inanıyorum.

Yok bu adamda iş, yok. Sana bunu söyleyen 542323532325256. insanım herhalde. Sen de duymaktan bıktın. İlk ayrılınca hep öyle olur, hep güzel şeyleri hatırlarız. İnsan psikolojisi çünkü. Kötü şeylerden ziyade mutlu günlerimizi hatırlarız ama daha sonra bunlar geçer o yüzden şu an üzülmen normal. Bir süre daha üzüleceksin ama sonra normale dönecek. Kendini böyle erkeklerin elinde heba ettirme benden sana en önemli tavsiye bu. Çünkü hiçbir erkek asla senin kadar değerli olamaz. Bu toplumda kadın ve erkek eşit değil, dünyada da değil. Eşitlik isteyenler de aslında adalet isterler sadece, diğeri ağız alışkanlığı olmuştur. Eşit değil çünkü asla bir erkek bir kadın etmez. Feminist falan değilim yanlış anlamayın ama öyle. Biz elbette karşı cinsi sevdiğimiz ve genelde narsist olmadığımız için hayatımıza çok sevdiğimiz erkekler girer, bu çok normal. Üzülürüz bizden başkaları için çünkü insanız. Ama şunu bil asla o adam senden daha değerli, daha sevilmeye değer değil. Düzelir.

Evet herkes söyledi de ben yine akıllanmadım :) sevdiğim için savaşmaya devam ettim. İyi olacağını umdum hep çünkü ilişkimizin başları çok güzeldi, kötü bir dönemdeyiz geçecek bitecek sandım.
Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi düzelecektir en kısa sürede :) İnşallah onu da yarı yolda bırakırlar diyorum, inşallah beni içinden hiç atamaz diyorum, inşallah onu unuttuğumu mutlu olduğumu görür de pişman diyorum.

Doğru diyorsunuz karşımdaki insan tam olarak da böyleymiş... Şartlar iyiyken zorluk yokken çok iyiydik, zorluk gördüğümüzde bolca saçmalayıp sonunda vazgeçti işte. Umarım en kısa sürede atlatırım onu tamamen unuturum.
Unutursunuz, size sizin gibi cesur ve yürekten sevecek biri gerek. Bunu anladınız en azından. Bu adam aynı zamanda anneci mi?

O, "gidicem ama devam edelim uzaktan bir yolunu bulmaya çalışırız" şeklinde konuşuyordu ama hiç somut çözümlerle gelmedi onun da umudu yoktu belliydi. Büyük ihtimalle yolunu bulamayacaktık, o bunu bile bile gidicem diyince zaten bizden vazgeçmiş oldu :KK43: o yüzden ben devam edemedim :KK43: kasıma kadar gidecek mi gitmeyecek mi bir şey bulacak mı diye her an stresle yaşayamazdım sözleşmeli sevgili gibi :KK43:

Çok haklısın. Yaparız, ederiz, hallederiz demesinden belli hep bir muammada bırakacaktı uzakta. Bu stresle ne yaşanır ne de ilişki yürütülür.:KK43:
Her işte vardır bir hayır böyle düşün Hoppa

emin olmamakla beraber yaşımız yakın seninle diye hatırlıyorum. senin konularını takip ederdim, siz sallantıdayken biz de sallantıdaydık. o yüzden ilgimi çekerdi ne olacaksınız diye. bizim bitti sanırım, bitiş konuşması olmadı ama ben bitirdim galiba. seviyorum cidden. sen de seviyosun, emek de veriyosun, en azından konularında anlattığın kadarıyla böyle. ben de emek veriyodum. ama olmuyor işte

ama unuturuz. ayrılırken hep şöyle düşündüm, birkaç ay acı çekerim. çok üzülürüm çok ağlarım. hadi birkaç ay olmasın 1-2 yıl olsun. ne kadar uzun sürebilir ki? sonra "afferin be kızım" derim kendime

sen de öyle olursun. oluruz ya. unuturuz.

Seven bir erkek mümkün değil vazgeçmez, çok geniş bir çevrem var. Bütün arkadaşlarımın çevremin içinde bir istisna görmedim. Bir erkek seviyorsa bırakmaz o kadını.

İçini acıtsa da bunu kabullen. Önce dağıl, paramparça ol sonra iyileş ve bütünleş dostum.

Bu adam iyi ki olmamış diyeceğin günler çok uzak değil.

Konularimi okuyun isterseniz. Sizi üzmek istemem. Ben hala tam anlamıyla unutmuş değilim. Ancak biz nisanliydik ve ayriligimiz çok saygısızca oldu. Hala toparlanamami ona olan askimdan çok buna bağlıyorum. Siz de büyük hayal kırıklıkları hakaretler kavgalar yoksa güzel hatırlayıp unutursunuz inşallah. En azından sevgi bittiğinde içinizde kin nefret gibi onu hatirlatacak duygular olmaz. 5 ay oldu bir de benim. Geçecek inşallah inanıyorum.

Okuyacağım konularınızı şimdi. İnşallah kısa sürede tamamen toparlarsınız. 5 ay çok uzun bir süre :( ama nişanlı olmak, çok büyük umutlar üstüne ortada bırakılmak vs. gerçekten çok ağır ki, normal belki de bu süre...
Bende de hayal kırıklıkları çok var, olmaz mı. Kendimce kötü ayrıldığımızı da düşünüyorum ağlaya ağlaya, suçlaya suçlaya. Sevgi bitsin kin kalsın kabulüm.

Unutursunuz, size sizin gibi cesur ve yürekten sevecek biri gerek. Bunu anladınız en azından. Bu adam aynı zamanda anneci mi?

Evet ilişkiler hakkında hayat derslerimi çıkardım ben bu ilişki ile :) Çok üzüldüm ama çok şey kattı. Ne istediğimi artık çok iyi biliyorum. Dediğiniz gibi, gerçekten seven, cesur, olgun birine ihtiyacım var.

Anneci mi değil mi tam bilmiyorum açıkçası, tam anlayamamıştım. Ama olma ihtimali yüksek çünkü mesela ruhsat töreninde annesi benimle tanışmak çok istiyormuş. Ben de 3 günlüğüne iş için Almanya'daydım gidememiştim aksi gibi o günü vurmuştu. "Annem çok üzüldü senin gelemeyeceğini öğrenince, çok istiyodu tanışmak" şeklinde sitem falan etmişti.

emin olmamakla beraber yaşımız yakın seninle diye hatırlıyorum. senin konularını takip ederdim, siz sallantıdayken biz de sallantıdaydık. o yüzden ilgimi çekerdi ne olacaksınız diye. bizim bitti sanırım, bitiş konuşması olmadı ama ben bitirdim galiba. seviyorum cidden. sen de seviyosun, emek de veriyosun, en azından konularında anlattığın kadarıyla böyle. ben de emek veriyodum. ama olmuyor işte

ama unuturuz. ayrılırken hep şöyle düşündüm, birkaç ay acı çekerim. çok üzülürüm çok ağlarım. hadi birkaç ay olmasın 1-2 yıl olsun. ne kadar uzun sürebilir ki? sonra "afferin be kızım" derim kendime

sen de öyle olursun. oluruz ya. unuturuz.

Ben 23 yaşındayım :) yakın mıymış?
Bizim de çoktan bitti aslında ama uzatmaları oynadık durduk diyebilirim. Sonuç işte böyle oldu maalesef okuduğun gibi :) sizin de benzer sebeplerden mi bitti, neden severek ayrıldınız? :(

Evet ilişkiler hakkında hayat derslerimi çıkardım ben bu ilişki ile :) Çok üzüldüm ama çok şey kattı. Ne istediğimi artık çok iyi biliyorum. Dediğiniz gibi, gerçekten seven, cesur, olgun birine ihtiyacım var.

Anneci mi değil mi tam bilmiyorum açıkçası, tam anlayamamıştım. Ama olma ihtimali yüksek çünkü mesela ruhsat töreninde annesi benimle tanışmak çok istiyormuş. Ben de 3 günlüğüne iş için Almanya'daydım gidememiştim aksi gibi o günü vurmuştu. "Annem çok üzüldü senin gelemeyeceğini öğrenince, çok istiyodu tanışmak" şeklinde sitem falan etmişti.
Mücadeleci ruhu olmayanlar anneci oluyor %90. Ne istediğini de bilmiyor, nasıl mücadele etmesi gerektiğini de. Daha da kötüsü mücadele etmesi gerektiğini de bilmiyor. Sonuç olarak bugüne kadar sizi mutlu etmiş olabilir ama bundan sonra edemeyecekti, emin ol. Muhtemelen parayı da çok seviyordur ve seçimlerini o doğrultuda yapmaya devam edecektir.

Seven bir erkek mümkün değil vazgeçmez, çok geniş bir çevrem var. Bütün arkadaşlarımın çevremin içinde bir istisna görmedim. Bir erkek seviyorsa bırakmaz o kadını.

İçini acıtsa da bunu kabullen. Önce dağıl, paramparça ol sonra iyileş ve bütünleş dostum.

Bu adam iyi ki olmamış diyeceğin günler çok uzak değil.

Teşekkür ederim dostum umut doldurdun içimi :)

Mücadeleci ruhu olmayanlar anneci oluyor %90. Ne istediğini de bilmiyor, nasıl mücadele etmesi gerektiğini de. Daha da kötüsü mücadele etmesi gerektiğini de bilmiyor. Sonuç olarak bugüne kadar sizi mutlu etmiş olabilir ama bundan sonra edemeyecekti, emin ol. Muhtemelen parayı da çok seviyordur ve seçimlerini o doğrultuda yapmaya devam edecektir.

Bendeki de tam bu modeldi. Demek ki anneciymiş ileride ortaya çıkacaktı. Belki de gerçekten hayırlısı olmuş ya, konuştukça size içimi döktükçe böyle düşünmeye başladım.
Evet parayı da çok seviyordu bir de egoistti çok fena. Başkasının bürosunda çalışınca çok iyi davalara girse çok para kazansa da mutlu olmazmış sonuçta başkasının adına davaya giriyormuş diye.
Saçma sapan bir adamdı ya...

Bendeki de tam bu modeldi. Demek ki anneciymiş ileride ortaya çıkacaktı. Belki de gerçekten hayırlısı olmuş ya, konuştukça size içimi döktükçe böyle düşünmeye başladım.
Evet parayı da çok seviyordu bir de egoistti çok fena. Başkasının bürosunda çalışınca çok iyi davalara girse çok para kazansa da mutlu olmazmış sonuçta başkasının adına davaya giriyormuş diye.
Saçma sapan bir adamdı ya...
Olmamış bu adam, size uygun değil, gerçekten ...
Yaşı kaç diye sormuyorum bile, çünkü yaşla birlikte değerler/ilkeler değişmez, sadece olgunlaşır, bazı şeyleri daha kolay kabullenirsin, daha sakin olursun vs.

Yaşı kaç diye sormuyorum bile, çünkü yaşla birlikte değerler/ilkeler değişmez, sadece olgunlaşır, bazı şeyleri daha kolay kabullenirsin, daha sakin olursun vs.
Ağzınızdan bal damlıyor sizin valla tüm düşüncelerime tercuman oldunuz desem :))

Bence de olmamış :( beraber bir zorluk yaşamadan göremeyecektim bu halini belki ciddi bir yola çıkmadan görmek hayırlısı oldu...
23 yaşında o da bu arada, siz yine de sormasanız da :)
Çok merak ediyorum pişman olacak mı ileride.

Okuyacağım konularınızı şimdi. İnşallah kısa sürede tamamen toparlarsınız. 5 ay çok uzun bir süre :KK43: ama nişanlı olmak, çok büyük umutlar üstüne ortada bırakılmak vs. gerçekten çok ağır ki, normal belki de bu süre...
Bende de hayal kırıklıkları çok var, olmaz mı. Kendimce kötü ayrıldığımızı da düşünüyorum ağlaya ağlaya, suçlaya suçlaya. Sevgi bitsin kin kalsın kabulüm.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Başlarda hayat durdu sandım acayip birşeydi o zamanlar. Sonra sonra azaldı inşallah bitecek de :)

Eskiler işe yarasa bit pazarına nur yağardı. Aman at gitsin çöpe. Zaten birkaç ay sonra havlamaya başlar tekrardan.

Bence de olmamış :KK43: beraber bir zorluk yaşamadan göremeyecektim bu halini belki ciddi bir yola çıkmadan görmek hayırlısı oldu...
23 yaşında o da bu arada, siz yine de sormasanız da :)
Çok merak ediyorum pişman olacak mı ileride.
Canım benim, bence olmaz. Çünkü sen derin kombinasyonlarla bağlisin ona, ama onda öyle bir kapasite yok ki sendeki derinliği, ruhu, kapasiteyi görsün. Görse teslim olmazdı. Kaliteyi fark edebilmek icin ayni kalitede olmak gerek. Sığ birinin anlayacağı iş değil. Herhangi biri de onu mutlu eder maalesef.
Mesela kendi arkadaşlarınla ilişkine bak, muhtemelen uzun yıllar süren dostlukların vardır. Vazgeçmemek için çabalaladigin... Bir de onunkileri gözden geçir. Aynı olmadığını anlayacaksın. Para için, hırs için, meslek için sevgili terk eden adamdan kimseye hayır gelmez. Sonuçta parayı sevdigimizle mutlu olmak , aile kurmak için kazanmak istiyoruz. Yanlış anlaşılmasın herkes sevecek ya da aile kuracak diye bir şey yok. Ama burda "seviyorum, ölüyorum, ağlıyorum " diyen yalancı bir erkeğin tercihleri doğrultusunda yapıyorum bu yorumu.

Mesajlarına dikkat ettim de sürekli o değil, böyle değil, sevmişti bilirim şeklinde yazmışsın. Bana geçen duygu birşeylerin iyi olduğuna kendini inandırmaya çalıştığın. Sen seviyordun sürüncemeye düşmüş ilişkin için çaba sarfetmişsin. O senden ayrılmasa ayrılmazdın. Yani severek ayrılmak sadece terkedilen için geçerli.
Birisi size sözler verip gidiyorsa zaten adam değil, sadece mavi kimliklidir.

Back
X