- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onda da aynısı mı olacak? O hemen silip yoluna mı bakacak yoksa? :'(
O kadar güzel yazmışsınız ki... Çok duygulandım gerçekten. Böyle aşklar çok kıymetli hayat gibi sınavların üstesinden gelen, galip çıkan aşklarinanin anlamiyorum.esimle cok cok severek evlendim cokta uzun bir sure sevgilik nisanlilik donemi yasadim.inanin sizin tahmin ettiginizden cok daha fazla zorluklar yasadim yasadik ama birbirimizi birakmadik..cok mutlu ve esimi cok sevmeme ragmen suan bana yapamadigini soylesin herseyi bir tarafa birakir ayrilirim.maddi destek aile v.s hicbirseyim yok bu arada.he donsem simdi sevgilik zamanima o zaman dese, sizin sevgilinizin dedigi seylerin aynisini.yoluma bakarim klise olacak ama bagrima tas basar yine ona dönmem.beni yüzüstu birakan adaminda adini dahi anmam. aşkimdan ölsemde..yani kisacasi aşk zorluklari birlikte asinca aşktir zaten.yari yolda kaliyorsa aşk degildir o benim icin.ne kadar aşik ta olsam gururum herseyden onemlidir benim icin sizin icinde oyle olsun..sizin icin emek verecek insanlarla devam edin yolunuza.yolda kalanlara dönüp bakmayin bile..benim tavsiyem bu, hayat sizin..
cok tesekkur ederim.rabbim bizimkini daim etsin.isteyen herkezede nasip etsin insallh.:))O kadar güzel yazmışsınız ki... Çok duygulandım gerçekten. Böyle aşklar çok kıymetli hayat gibi sınavların üstesinden gelen, galip çıkan aşklar![]()
inanin anlamiyorum.esimle cok cok severek evlendim cokta uzun bir sure sevgilik nisanlilik donemi yasadim.inanin sizin tahmin ettiginizden cok daha fazla zorluklar yasadim yasadik ama birbirimizi birakmadik..cok mutlu ve esimi cok sevmeme ragmen suan bana yapamadigini soylesin herseyi bir tarafa birakir ayrilirim.maddi destek aile v.s hicbirseyim yok bu arada.he donsem simdi sevgilik zamanima o zaman dese, sizin sevgilinizin dedigi seylerin aynisini.yoluma bakarim klise olacak ama bagrima tas basar yine ona dönmem.beni yüzüstu birakan adaminda adini dahi anmam. aşkimdan ölsemde..yani kisacasi aşk zorluklari birlikte asinca aşktir zaten.yari yolda kaliyorsa aşk degildir o benim icin.ne kadar aşik ta olsam gururum herseyden onemlidir benim icin sizin icinde oyle olsun..sizin icin emek verecek insanlarla devam edin yolunuza.yolda kalanlara dönüp bakmayin bile..benim tavsiyem bu, hayat sizin..
İlişkilere dair çıkardığım tek ders var. O da bir kez bitince (gerçekten bitmeden bile bunun lafını dahi etmiş olmak ) bitiyor. Sonra o büyü bozuluyor, kanirtan bir durum oluyor. Umarım kısa sürede atlatirsiniz.
Bu profilde bir insan da benim hayatimda vardı. Ona göre zorluklarla savaşmak mantiksizdi zaten doğru olan ilişki de zorluk olmamalıydı. Ben derdim ki mesela ya her insanın kusuru hatası olur biraz idare edelim birbirimizi. Kızardı. Çünkü kendisinin cesareti yoktu. Bunları çok sonradan anladım. Belki de gerçekten sevmedigindendi. Başta seviyordu hissediyordum biliyordum ama sonra azaldı ve zamanla da bitti. Cabalamadi hiçbirşey için. Bende cabaladigimla kaldım.çok duygulandımben de onunla her zorluğu aşmaya hazırdım, tüm kalbimle hazırdım... çabalıyordum da ben, vazgeçmemiştim. keşke benim sevdiğim insanda da sizdeki güçten olsaydı
çok haklısınız gerçekten sevse vazgeçmezdi bu kadar kolay yapamazdı en azından
ona sorsalar o elinden geleni yaptığını söylüyor ama hiç bir şey yapmadı
sırf egosu yüzünden harcadı bizi. çok teşekkür ederim yorumunuz için...
Severek ayrılmak deyince bir yakınınızı kaybettiniz sandım.
Benim babam öldü, ben başka türlü bir severek ayrılmak tanımıyorum.
Adam sizi tercih etmemiş. Yeterince de sevmemiş haliyle.
Memleketinde açacağı hukuk bürosu sizinle olacak gelecekten daha cazip gelmiş açık ve net.
Eskiden sevmiş veya sevmemiş beni orası bağlamazdı, neticede bu adam beni değil memleketini seçmiş mi seçmiş. Konu kapanmıştır.
Ve bence kısa bir süre sonra hayatına yeni birini aldığı haberi gelir size, zira adam size takılı kalacağını düşünse en başından sizi terk etmezdi.
Elbette üzüleceksiniz ama çok da yıpratmayın kendinizi.
Çok sevdiyse evet, ama hiç sanmıyorumHiçbir şekilde ayrılalım lafını geçirtmezdi ilişkide. Pes etmez, her şart ve koşulda mücadeleden vazgeçmezdi ne olursa olsun.
Olur da iki üç ay sonra bir şey görürsün yıkılırsın.. yapma yıpratma kendini bu kadar![]()
Size erkeklerle birlikte oldun imasinda bulunan adami affettikten sonra hala neleri dert ediyorsunuz pes dogrusu
Bu profilde bir insan da benim hayatimda vardı. Ona göre zorluklarla savaşmak mantiksizdi zaten doğru olan ilişki de zorluk olmamalıydı. Ben derdim ki mesela ya her insanın kusuru hatası olur biraz idare edelim birbirimizi. Kızardı. Çünkü kendisinin cesareti yoktu. Bunları çok sonradan anladım. Belki de gerçekten sevmedigindendi. Başta seviyordu hissediyordum biliyordum ama sonra azaldı ve zamanla da bitti. Cabalamadi hiçbirşey için. Bende cabaladigimla kaldım.
Size de diyeceğim o ki bir insanda merhamet ve ne olursa olsun vazgeçmeyecek savaşacak cesaret olması çok önemli. Bence. Sevebilme kapasiteleriniz farklı belki de. Adamın yüreği bu kadar yetmiş. Allah yardımcınız olsun.
Bilmiyorum doğru mu yanlış mı ama o orada "başka birileriyle flörtleşmeye başlayacaksın" demek istemiş :/ inansam mı inanmasam mı bilemeyeceğim bir açıklamaydı...
Gecmez .. benimde boyle oldu is guc ve bi turlu kesismeyen kesisemeyen hayatlar yuzunden sozde severek ayrildik agladik zirladik.. adam 2 ay sonra baska bi kizla cikamaya basladi simdi onunla evlenio.. peh..
canim aslinda ask acisi gecio emin olki gecio icini ferah tut.. ama gecmeyen bisey var oda nefret ve kin sana bukadar aci yükleyip cekip gitmesini yediremiyorsun yaklasikkk bende 5 6 ay kadar surdu askimin nefrete dönüsmesi.. ama ilk zamanlari hatirlamak bile istemiyorum nefes almak insanin cigerlerini acitiyo sanki.. bi anda gecmesi muuummmkun degil zamana birak eger ve sakin sakin onu arama (ben 1000 kere aradim g.tu kalki en cok ona pisman oldum aylar sonra)
Yersen.. siz inandınız mı cidden?
Seven ayrılamaz, böyle tipler şartlar iyi oldukça severler; bir engel gördüler mi kaybolurlar. Buna da sevgi denmez. Sen işini, aşını araç olarak görürsün, bazıları amaç. Değmez...