- Emoji Skoru
- 1.025
- Puanlar
- 333
Bunlarin hepsi farazi seyler. Tutunurdu, cevre edinirdi, baskasiyla ortak olurdu vs. Ben diyorum ki acti buro olmadi, sen ben giderim senle demiyorsun. O neden riske atsin senin icin kendini? Ne olursa olsun istanbulda kalacagiz, sen tutunmaya calis, sen cabala, buro batarsa ben hala istanbuldayim, olmazsa git baskasinin yaninda calis. Cok guzelmis gercekten. Ben eski erkek arkadasinin bu konuda dogruyu yaptigini dusunuyorum. Ben olsam bu noktayi sorgular ve bastan ayrilirdim. Demek ki cok sevmis dusunememis o.
Hayır tabiki öyle değil. Ben ona şöyle şeyler de sundum: eğer büro açarsan tutunamazsak bir şekilde, ben çerkezköydeki fabrikalarda iş bulmaya çalışırım sen edirnede büronu açarsın evleniriz ortak bir yerde yaşarız. İkimiz de 45dk yol gideriz. Hatta bunu direkt edirneye dönmesi ihtimalinde de sundum. Başta olabilir dedi ciddiye binince çok saçma dedi hiç arkadaşımız olmayan bir yerde mi yaşayacakmışız. Açsa ve tutunamayacak gibi olsa ben onu burda çalışmaya mahkum mu ederdim? bırakırdım mı sanıyorsunuz? Çokdetaylı düşünmedik sadece ama inanın ben onu hiç bırakmazdım.