- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Neden tedavi olmuyorsunuz? Psikolojik sonuçta bir destek alın.
Ve yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama hacamatın psikolojik rahatsızlıklara çok iyi geldiğini duydum, Ramazan'dan sonra inşallah ben de yaptıracağım. Bi deneseniz belki faydası olur ama önce tabiki bir psikolog.
Yıllardır ise ya yanlış tedavidir ya da sizin iyileşmeye katkınız çok az.tedavi görüyorum yıllardır su an içtiğim ilaçlar da en yüksek doz da ama malesef hastalıgım cok ağır seyrediyor .
Yıllardır ise ya yanlış tedavidir ya da sizin iyileşmeye katkınız çok az.
ve kanseri yenen binlerce insan var.yok doktorlar da okb nin cok zor bir hastalık oldugunu soyluyorlar hatta ruh kanseri diyorlar.
ve kanseri yenen binlerce insan var.
geçmiş olsun.
Doktor degistirseniz?
eşinizin nesine takıntı yapıyorsunuzda yoruldu peki. belki de eşinizin davranışları hastalığınızı tetiklemiştir olamazmı?
ben takıntı rahatsızlıklarının yaşanan travmalara bağlı olduğunu düşünmüşümdür.
regresyon ya da geçmiş yaşam şifası terapilerini deneseniz acaba ?
kısmen evet olabilir benim takıntı türüm dini. onun her günah işleyişine takıyorum ve a bak dinden cıktı benim nikahım düştü diye korkuyorum
Nikah; eşiniz boş ol demeden düşmez. Dinden de o kadar kolay çıkılmaz.kısmen evet olabilir benim takıntı türüm dini. onun her günah işleyişine takıyorum ve a bak dinden cıktı benim nikahım düştü diye korkuyorum
Nikah; eşiniz boş ol demeden düşmez. Dinden de o kadar kolay çıkılmaz.
Babanın oğulu tanımayacağı o gün siz de eşinizi tanımazsınız merak etmeyin. Herkes kendi kabrine cennetine cehennemine girecek. Bunun nesini takıntı yapıyorsunuz?
Son zamanlarda yetkin doktor bulmak cok zor. Insan elli tane doktor gezmek zorunda kaliyor sifa bulmak icin maalesef. Internetten arastirin bu konularda hangi doktorlar iyiymis diye ona gore hareket edersiniz olmaz mi?çok değiştirdim şimdi yine değiştirme aşamasındayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?