Severek ayrılmak

meloliii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2022
33
22
8
22
Herkese merhaba ben üniversite öğrencisiyim yazın sezonluk işe girdim orada birisiyle tanıştım bi süre konuştuktan sonra sevgili olduk . Çocuk gerçekten çok iyi birisiydi çok ilgiliydi saygılıydı yalnız başıma dben de üstelemedim böylece ayrılmış olduk .Gerçekten çok üzülüyorum gözlerim ağlamaktan şişti

Son düzenleme:
Herkese merhaba ben üniversite öğrencisiyim yazın sezonluk işe girdim orada birisiyle tanıştım bi süre konuştuktan sonra sevgili olduk . Çocuk gerçekten çok iyi birisiydi çok ilgiliydi saygılıydı .Her şey çok güzel gidiyodu ben işi bırakmama rağmen . İzin gününü bana ayırırdı sürekli arardı 2 gün önceye kadar annesinin kanser olduğunu öğrendik maalesef çok üzüldü telefonda ağladı . Bu arada istifa verdi ve sürekli hastanede kalıyor .Mental olarak kötü .Onun yanında olduğumu söyledim ama herkes acısını farklı yaşıyor demek ki.Dün gece senin de hayatın kötü olmasın benim hiçbir şeye hevesim zamanım yok iyi değişim yazdı .Beni kendi yoluma bırak yalnız başıma dedi sessizce bitsin falan ben de üstelemedim böylece ayrılmış olduk .Gerçekten çok üzülüyorum gözlerim ağlamaktan şişti .İnşallah annesi iyileşir ve çok mutlu olur:KK43:
Umarım annesi iyileşir, kanser çok zor bütün aileyi müthiş etkileyen bir süreç.
Kendi derdi kendini aşmıştır, sizi düşünecek hali kalmamıştır ve doğal bunlar..
Hayat ne getirir bilemeyiz, siz duanızla yine de yanında olun haberi olmasına gerek yok.

Bu arada üstteki üyeye katılmıyorum, severek ayrılmak diye bir şey var. İnsan bazen çok sevse de, kendi iyiliği için (şiddet, istismar, vs..) bırakıp gitmek zorunda kalıyor.

Umarım annesi iyileşir, kanser çok zor bütün aileyi müthiş etkileyen bir süreç.
Kendi derdi kendini aşmıştır, sizi düşünecek hali kalmamıştır ve doğal bunlar..
Hayat ne getirir bilemeyiz, siz duanızla yine de yanında olun haberi olmasına gerek yok.

Bu arada üstteki üyeye katılmıyorum, severek ayrılmak diye bir şey var. İnsan bazen çok sevse de, kendi iyiliği için (şiddet, istismar, vs..) bırakıp gitmek zorunda kalıyor.
Umarım iyileşir ben dediğiniz gibi haberi olmasa da dua edicem hep .Ki haklısınız sürekli senin de hayatın kötü olmasın sen hep iyi ol hep bunları vurguladı bana bu olaylardan beri gerçekten onun sevgisinden hiç şüphem olmadı

Suan belki icinde bulundugu durumun etkisiyle boyle yazmistir. Eger onunla olmak istiyorsaniz, bu durumda onunyaninda olmak istediginizi vs vs yazin ve uatune gitmeyin. Arada bir yoklayin
Bi daha yazmayalım dedi ama o yüzden yazamam bir gün o isterse yazar yanında olurum

Bbabam rahatsızlandığında ben de 5 yıllık sevgilim olan şu an kocam olan insana aynı muameleyi yaptım. Dedesiyle yaşayan yine on yıllık civarı sevgililikten sonra evlenen arkadaşımın eşi de ona 6 7 yıllık sevgiliyken bunu yapmıştı dedesi vefat edince.
Velhasıl oluyor buhran dönemi gerçekten. Biraz zaman verin eğer seviyorsanız yanınds olmaya devam edin.
Aşk meşk de ilgisiz emeksiz olmaz diye insan uğraşmak istemeyebiliyor o buhran dönemlerinde.

Bi daha yazmayalım dedi ama o yüzden yazamam bir gün o isterse yazar yanında olurum
Tamamen kesmeyin bence de, ayda bir "Sen cevap verme, sadece sizin için dua ediyorum bilmeni istedim" diye kısacık tek cümle yazabilirsiniz. Kanser sürecinde insanlar kendilerini çok yalnız hissedebilirler, destek hissetmek iyi gelebilir.

Bbabam rahatsızlandığında ben de 5 yıllık sevgilim olan şu an kocam olan insana aynı muameleyi yaptım. Dedesiyle yaşayan yine on yıllık civarı sevgililikten sonra evlenen arkadaşımın eşi de ona 6 7 yıllık sevgiliyken bunu yapmıştı dedesi vefat edince.
Velhasıl oluyor buhran dönemi gerçekten. Biraz zaman verin eğer seviyorsanız yanınds olmaya devam edin.
Aşk meşk de ilgisiz emeksiz olmaz diye insan uğraşmak istemeyebiliyor o buhran dönemlerinde.
Dediğim gibi bir daha yazmayalım dedi ama o isterse yanında olurum tabii

Bu durumda hemen vazgecmis gibi gorunebilirsiniz.
Sebep farkli olsaydi yaptiginiz dogruydu fakat bu durumda arada bir yoklamak, soru sormayan ama onun yaninda oldugunuzu belirten mesajlar atmak daha iyi olabilir diye dusunuyorum.
Ben oyle yapardim..

Tamamen kesmeyin bence de, ayda bir "Sen cevap verme, sadece sizin için dua ediyorum bilmeni istedim" diye kısacık tek cümle yazabilirsiniz. Kanser sürecinde insanlar kendilerini çok yalnız hissedebilirler, destek hissetmek iyi gelebilir.
Çok teşekkür ederim öyle yapıcam

Bu durumda hemen vazgecmis gibi gorunebilirsiniz.
Sebep farkli olsaydi yaptiginiz dogruydu fakat bu durumda arada bir yoklamak, soru sormayan ama onun yaninda oldugunuzu belirten mesajlar atmak daha iyi olabilir diye dusunuyorum.
Ben oyle yapardim..
Ayda 1 2 kez yapıcam bunu teşekkür ederim yorumunuz için

Ani kayıp veya bunalım döneminde oluyor böyle sanırım o zamanlar 3 yıllık sevgilimden ayrılmak istiyordum birden daha doğrusu herkesten kurtulasım vardı hiç kimseyle uğraşmak istemiyordum ne dost ne arkadaş sıfırdan başlayasım gelmişti sanki hayata o dönem.neden bilmiyorum birkaç ay sonra azaldı ama 1.5 yıl sürdü bende insanlardan kurtulma isteğinin tamamen geçmesi Allahtan hayatımdaki kimse üstüme gelmedi tamamen salmadıda o dönemi atlattım.belki o çocukta böyledir şimdi insanların psikolojisi çok farklı oluyor bir çocuk için anne babanın kaybı çok acıdır.

Dediğim gibi bir daha yazmayalım dedi ama o isterse yanında olurum tabii
Ben darlardım yerinizde olsam 🤣 Çünkü darlandım ve sonra da benden vazgeçmedi hüü diye romantiğe bağlamıştım hoşuma gitmişti sizin yaşlarda.

Benzer durum arkadasimin basina geldi. Sevgilisinin annesi kanser oldu ikinci kez ve arkadasima cok kotu davranmaya baslamisti. Bahanemiydi bilmiyorum ama ayrildilar sonra ik uc ay sonra yeni sevgili yapmisti adam

Back
X