Severek ayrılmak

Zor bir durum bence ilişki anlamında olmasa da arkadaşı olarak yanında olmak istediğinizi söyleyin ve bu süreçte yanında olun gerçekten ilişki anlamında konuşmayıp arkadaş olarak destekleyin süreci atlattıktan sonra devam etmek isterse edersiniz

Herkese merhaba ben üniversite öğrencisiyim yazın sezonluk işe girdim orada birisiyle tanıştım bi süre konuştuktan sonra sevgili olduk . Çocuk gerçekten çok iyi birisiydi çok ilgiliydi saygılıydı .Her şey çok güzel gidiyodu ben işi bırakmama rağmen . İzin gününü bana ayırırdı sürekli arardı 2 gün önceye kadar annesinin kanser olduğunu öğrendik maalesef çok üzüldü telefonda ağladı . Bu arada istifa verdi ve sürekli hastanede kalıyor .Mental olarak kötü .Onun yanında olduğumu söyledim ama herkes acısını farklı yaşıyor demek ki.Dün gece senin de hayatın kötü olmasın benim hiçbir şeye hevesim zamanım yok iyi değişim yazdı .Beni kendi yoluma bırak yalnız başıma dedi sessizce bitsin falan ben de üstelemedim böylece ayrılmış olduk .Gerçekten çok üzülüyorum gözlerim ağlamaktan şişti .İnşallah annesi iyileşir ve çok mutlu olur:(
Annesinin durumundan dolayı, aşkla meşkle uğraşamam durumunda fakat seninle tamamen bitirmesini pek anlamadım, ya gerçekten çok hassas ya da onun için olmasanda olurrsun durumu var🤔

Herkese merhaba ben üniversite öğrencisiyim yazın sezonluk işe girdim orada birisiyle tanıştım bi süre konuştuktan sonra sevgili olduk . Çocuk gerçekten çok iyi birisiydi çok ilgiliydi saygılıydı .Her şey çok güzel gidiyodu ben işi bırakmama rağmen . İzin gününü bana ayırırdı sürekli arardı 2 gün önceye kadar annesinin kanser olduğunu öğrendik maalesef çok üzüldü telefonda ağladı . Bu arada istifa verdi ve sürekli hastanede kalıyor .Mental olarak kötü .Onun yanında olduğumu söyledim ama herkes acısını farklı yaşıyor demek ki.Dün gece senin de hayatın kötü olmasın benim hiçbir şeye hevesim zamanım yok iyi değişim yazdı .Beni kendi yoluma bırak yalnız başıma dedi sessizce bitsin falan ben de üstelemedim böylece ayrılmış olduk .Gerçekten çok üzülüyorum gözlerim ağlamaktan şişti .İnşallah annesi iyileşir ve çok mutlu olur:KK43:
Ne alakasiz bisey ya... baglanmak istememis size. Yoksa birakmazdi

Herkese merhaba ben üniversite öğrencisiyim yazın sezonluk işe girdim orada birisiyle tanıştım bi süre konuştuktan sonra sevgili olduk . Çocuk gerçekten çok iyi birisiydi çok ilgiliydi saygılıydı .Her şey çok güzel gidiyodu ben işi bırakmama rağmen . İzin gününü bana ayırırdı sürekli arardı 2 gün önceye kadar annesinin kanser olduğunu öğrendik maalesef çok üzüldü telefonda ağladı . Bu arada istifa verdi ve sürekli hastanede kalıyor .Mental olarak kötü .Onun yanında olduğumu söyledim ama herkes acısını farklı yaşıyor demek ki.Dün gece senin de hayatın kötü olmasın benim hiçbir şeye hevesim zamanım yok iyi değişim yazdı .Beni kendi yoluma bırak yalnız başıma dedi sessizce bitsin falan ben de üstelemedim böylece ayrılmış olduk .Gerçekten çok üzülüyorum gözlerim ağlamaktan şişti .İnşallah annesi iyileşir ve çok mutlu olur:KK43:
Psikolojik olarak zor durumda olabilir.Allah yardımcısı olsun.Belki barisirsiniz.Benim öyle bir durumumda yok.

Ben farklı düşünüyorum. Erkek sevince ayrılmıyor evet ama hastalık, kayıp dönemler dışında. Yeni bir flört, hastalık tanısı olunca size ayıracak vakti olmadığını düşünmüş.
Çok yeni sevgililik, yani bekleyip fedakarlık yapmanıza gerek yok. Hayatınıza bakın, arada bir onun ve ailesinin hatrini soracak kısa bir mesaj atabilirsiniz.

Bbabam rahatsızlandığında ben de 5 yıllık sevgilim olan şu an kocam olan insana aynı muameleyi yaptım. Dedesiyle yaşayan yine on yıllık civarı sevgililikten sonra evlenen arkadaşımın eşi de ona 6 7 yıllık sevgiliyken bunu yapmıştı dedesi vefat edince.
Velhasıl oluyor buhran dönemi gerçekten. Biraz zaman verin eğer seviyorsanız yanınds olmaya devam edin.
Aşk meşk de ilgisiz emeksiz olmaz diye insan uğraşmak istemeyebiliyor o buhran dönemlerinde.
Yanlarında istemiyorlar her şeye karşı hissizleştim kimseyi sevmiyorum bana değer verme sürekli üstüne düştükçe yanlarında olmaya çalıştıkca daha da üzüyorlar böyle insanların nasıl yanlarında olabiliriz ki ? Bazen cidden derdi olduğu için mi istemiyor yoksa cidden bahane mi ediyor bunu anlayamıyor insan... severek gitmek durumunda kalıyorsun

Back
X