severek ayrılmak

bnde bunula ılgılı bı konu acıcaktım bnmde sabahları cnm olesıne yanıokı anlatamam gece o sekılde dııl daha ıyıyım ama o sabah can acısı varya baska bıseyde yok neden sabahları bole oluyo anlamıyorum.artık uyanmak ıstemıyorum

bende çözemedim belkide umutsuz uyanmak
yıkyordur bizi
onsuzluğu düşünmek güneş dünyaya doğuyo ama
bana doğmuyo günüm karanlık
yeni bir gün yeni umut yok çünkü

Ben varım..

3 aylık masal gibi giden bir ilşkim vardı..
İlgi sevgi aşk ne arasan vardı:))
bir gün babası daha önceden kuzeni ile çıktığımı duydu kesinlikle olmaz dedi..K
Kendisi daha önce kuzeni ile çıktığımı biliyordu.. kuzeninin de etkisi vardı ayrılmamızda yalanlar üretip aileyi doldurdu..
Ağlaya ağlaya ayrıldık..o kadar kötüydü ki halimiz.. O resmen erimişti çok fenaydı..
ama 6 ay sonra..
Bizi ayıranlara öfke kusan şimdi melek kesilmiş..
Kuzeniyle şimdi can ciğer kuzu sarması.. benim için ölüp biten şimdi onu görürsem öldürürüm dediği kuzeniyle yan yana..
İnsan hani o aşk fln diyor.. demek ki ayrılmamız hayırlıymış...
Ama ben biliyorum ki benim gibisi asla olmıcak onda..
Gördükçe içi acısın ohh olsun ona:47::34:

ewet ama mesafeler çok olacak
her istediğimde gelme ihtimalim olmayacak bilmiyorum
zor ya karar vermek uygulamak çok zor

canım bence derdine şükret. en azından sizin elinizde olan birşey. çocuk seni bırakmamış sende onu bırakmamışsın. ve insan kuş misali. benim arkadaşım evlendi ailesyle aynı şehirde. sonra eşi başka şehirden daha iyi bir iş buldu. gelecek senede dünyanın öteki ucuna gidicekler yaşamak için. hem ailenin yanında diye evlenirsin, sonra tayinin çıkar yada ummadığın birşey olur. eğer çok seviyorsan bırakma. bizde ayrıldık, ama ailesi yüzünden. bizim elimizde olmayan sebepler yüzünden. zorla ayırdılar resmen. keşke beni aldatsaydı, o şekilde ayrılsaydık. inan bu kadar üzülmezdim. heleki senin durumun... tamam kolay değil ama gün doğmadan neler doğar. hem yarına çıkıcamızın garantisi yokki, 3 sene 5 sene sonra dönse diyelim, yok dönmüyor falan diye plan yapıyorsunuz. bırak çocuk gitsin okuluna, sende iş bul, çalış.. ne çiftler biliorum evleniyorlar, eşi yurt dışına gidiyor, kızı yanına aldırmak için yıllar geçiyor. çok aşıksan bırakma sevgilinin elini, asla ama asla bırakma. keşke senin durumunda olsam. inan başka ülke değil, başka gezegene bile giderdim. en azından huzurlu bir evliliğim olurdu:5:

canım bence derdine şükret. en azından sizin elinizde olan birşey. çocuk seni bırakmamış sende onu bırakmamışsın. ve insan kuş misali. benim arkadaşım evlendi ailesyle aynı şehirde. sonra eşi başka şehirden daha iyi bir iş buldu. gelecek senede dünyanın öteki ucuna gidicekler yaşamak için. hem ailenin yanında diye evlenirsin, sonra tayinin çıkar yada ummadığın birşey olur. eğer çok seviyorsan bırakma. bizde ayrıldık, ama ailesi yüzünden. bizim elimizde olmayan sebepler yüzünden. zorla ayırdılar resmen. keşke beni aldatsaydı, o şekilde ayrılsaydık. inan bu kadar üzülmezdim. heleki senin durumun... tamam kolay değil ama gün doğmadan neler doğar. hem yarına çıkıcamızın garantisi yokki, 3 sene 5 sene sonra dönse diyelim, yok dönmüyor falan diye plan yapıyorsunuz. bırak çocuk gitsin okuluna, sende iş bul, çalış.. ne çiftler biliorum evleniyorlar, eşi yurt dışına gidiyor, kızı yanına aldırmak için yıllar geçiyor. çok aşıksan bırakma sevgilinin elini, asla ama asla bırakma. keşke senin durumunda olsam. inan başka ülke değil, başka gezegene bile giderdim. en azından huzurlu bir evliliğim olurdu:5:

okula gitmiyo ki o çalışmaya gidiyo
beni hemen aldırma gibi bi ihtimalde yok yanına
ben burda düzenimi kurduktan sonra oraya gidip herşeye sıfırdan başlamam lazım ki burda bulunduğum statü orda olmayacak
ne gibi sorunlar yaşayacağım meçhul bu sorunları yaşarken ailemin yanında olmaması da en büyük sorun
onun ailesi yanında olacak birlikte yaşayacağız ama benimkiler hep eksik olacak :((((

ewet aşkından ölüyorum resmen ama
oraya giderse orda çalışma hakkı vs alaması için orda kalabileceğine dair izin alması lazım
o da evlilik yapmasından başka yolla olmaz
ve evlilikde öyle hemen yarın boşanıyım olmuyo işte
2yıl felan sürecek kesin
sonrası benkle nikah olması benim oraya hemen zaten iznim çıkmaz
aslında küçük gibi gözüksede sorun çok büyük

Ayrılığın her türlüsü az çok can yakar ama severek ayrılmak en acısı sanırım. Yalnız fedakarlık yapmanız geereken şeyler çok büyük. Gittiğinizde nereden geldim peşinden diyebilirsiniz... Zaman insanları değiştiriyor, malum...

canım haklısın çok zor bir karar. oturup iyice düşünmen lazım. hayatta illaki birşeylerden fedakarlık yapmak gerekiyor. bir yanında ailen bir yanında aşkın. aynı durumda o olsaydı acaba seni tercih edicekmiydi? Allah yar ve yardımcın olsun...

severek ayrılıyorum 7 yıldan sonra... günahı kimsenin boynuna değil ama sanırım yalnız, bir başıma öleceğim...yatağım hiç ısınmayacak gibi... niye başkasını seveyim ki, onun gibi boncuk gözlü bebeklerimiz olabilecekken?

severek ayrılıyorum 7 yıldan sonra... günahı kimsenin boynuna değil ama sanırım yalnız, bir başıma öleceğim...yatağım hiç ısınmayacak gibi... niye başkasını seveyim ki, onun gibi boncuk gözlü bebeklerimiz olabilecekken?

aynı şeyleri bende düşünüyorum biliyo musun annelik hayallerim
evimin hanımı olacağım diye kurduğum hayaller hepsi onda saklıymış
artık ne anne olup çocuk doğurmak ne de kendime ait bi ev hiç bişey gözümde yok
olacaksa herşey onunla güzel olacaktı çünkü aynı ona benzeyecekti bizim çocuklarımızda gözleri
o olacaktı bakışları duruşu ama yanakları bana benzeyecekti
gülüşü ben olacaktı şimdi herşey anlamsız daha gitmedi ama gitse bitecek sanki
en acısıda olamayacağını bile bile hala bi umut ışığı ile beklemek
belki hergün bi belki ile uyanıp hala ayrılmadan sevmek konuşmak

Ayrılığın her türlüsü az çok can yakar ama severek ayrılmak en acısı sanırım. Yalnız fedakarlık yapmanız geereken şeyler çok büyük. Gittiğinizde nereden geldim peşinden diyebilirsiniz... Zaman insanları değiştiriyor, malum...
ewet fedakarlık yapmam gereken yıllarımı verdiğim okulum
ailem çevrem yaşam tarzım bunlar kolay değil

canım haklısın çok zor bir karar. oturup iyice düşünmen lazım. hayatta illaki birşeylerden fedakarlık yapmak gerekiyor. bir yanında ailen bir yanında aşkın. aynı durumda o olsaydı acaba seni tercih edicekmiydi? Allah yar ve yardımcın olsun...
aynı durumda o olsaydı işte bi nevi o da aynı durumda
kendi için değil bu gidişi zaten

ewet aşkından ölüyorum resmen ama
oraya giderse orda çalışma hakkı vs alaması için orda kalabileceğine dair izin alması lazım
o da evlilik yapmasından başka yolla olmaz
ve evlilikde öyle hemen yarın boşanıyım olmuyo işte
2yıl felan sürecek kesin
sonrası benkle nikah olması benim oraya hemen zaten iznim çıkmaz
aslında küçük gibi gözüksede sorun çok büyük

Sorun hiç de küçük değil... Tüm bunlar olurken sen nasıl sindirip kabullenebilirsin ki kolayca? tabii bunlar dereden çok sular aktıktan sonraki işler ama, insan birşeyler kaybetmiş oluyor işte... en azından sabrını koruyamıyor,boşlukları kendinden birşeyler vererek dolduruyor.. dün gece çokça düşündüm.Eğer ki tüm çabalarına rağmen olmamışsa Allah'ın hayır kapılarını biz mi daha iyi göreceğiz de sorgulayacağız dedim. İşte bütün bunlar olduktan sonra "sen", eski "sen" olarak kalabilecek misin?

Merhaba arkadaslar;
yazdıklarınızı okudum özür dilerim ama severek ayrılmak bence çok yanlış. gercekten oyle bir zamanda yasıyoruz ki sevdiğimiz sevilgimiz güvendiğimiz, mutlu bir yuva kuracagımıza inandığımız ve hatta çocuklarımızı bile hayal ettiğimiz biri varsa ne mutlu. sevgi kolay bulunur gibi hep öyle derler. hiç öyle değil. hayat öyle garip ki hep etrafımda görüyorum. insanın karsısına dogru kişi bir kere cıkıyor. ask sevgi yasanamaya deger seyler. cunku gercekten bu dunyada bicok kişi o duyguyu tadamıyor. ben sizden cok daha kotu durumdayım. keske ailem iyi dusun deyip bana bıraksa bir dakika bile dusunmem. evet ailem benim herseyim, benim için çok kıymetliler. ama malesef hayat sartları boyle keske olene kadar ailen yanında olsa ama imkansz... mecbur bizimde kendi ailemimizi kurmamız gerekecek. ve bunu sevdiğin sevldiğin biriyle yapmak var. birde mantıklı buldugun biriyle evlenerek severek ayrıldıgın için hep sevdiğin kişiyi arıyacaksın. inan bence hayatını karartmaya degmez bile. benim ailem mezhep farklılıgından dolayı istemiyorlar. kac aydır ikna etmeye calısıyorum. yapmadıgım kalmadı. onlar uzulmesin diye kac kere ayrıl btr dediler zorla yapmadım. yine ortaya cıktı gorustugumuz. en sonunda dedim ölürüm onunla evlencem dedim. ayrılmam dedim ne kabullenn kurtulalım bu sıkıntılardan dedim. daha neler neler... ama olmuyor,olmuyor... ikna olmuyorlar. herzaman askımın arkasında durdum, ve duracam da. herkese de eger sevdiğinizden eminseniz arkasında durun derim. neler neler yaptım herseyi yaptm secim senin dediler. biz kabul etmiyoruz dediler. ailem benim herseyim ama ne yazıkki ben haklıyım. ve haksız bir durumda sevdiğimi bırakamam. ve peşinden de gideceğim. cunku biliyorumki yarın sevdiğimi tanıdıklarında iyiki arkasında durmusun diyecekler. gerekirse gizli bir sekilde evleneceğim. en fazla birkac ay dayanabilirler sonra barısırız. boyle surekli acı cekmektense biranda cok acı cekerim belki ama en fazla birkac ay ömür boyu keske demek istemiyorum ben. :14:

Merhaba arkadaslar;
yazdıklarınızı okudum özür dilerim ama severek ayrılmak bence çok yanlış. gercekten oyle bir zamanda yasıyoruz ki sevdiğimiz sevilgimiz güvendiğimiz, mutlu bir yuva kuracagımıza inandığımız ve hatta çocuklarımızı bile hayal ettiğimiz biri varsa ne mutlu. sevgi kolay bulunur gibi hep öyle derler. hiç öyle değil. hayat öyle garip ki hep etrafımda görüyorum. insanın karsısına dogru kişi bir kere cıkıyor. ask sevgi yasanamaya deger seyler. cunku gercekten bu dunyada bicok kişi o duyguyu tadamıyor. ben sizden cok daha kotu durumdayım. keske ailem iyi dusun deyip bana bıraksa bir dakika bile dusunmem. evet ailem benim herseyim, benim için çok kıymetliler. ama malesef hayat sartları boyle keske olene kadar ailen yanında olsa ama imkansz... mecbur bizimde kendi ailemimizi kurmamız gerekecek. ve bunu sevdiğin sevldiğin biriyle yapmak var. birde mantıklı buldugun biriyle evlenerek severek ayrıldıgın için hep sevdiğin kişiyi arıyacaksın. inan bence hayatını karartmaya degmez bile. benim ailem mezhep farklılıgından dolayı istemiyorlar. kac aydır ikna etmeye calısıyorum. yapmadıgım kalmadı. onlar uzulmesin diye kac kere ayrıl btr dediler zorla yapmadım. yine ortaya cıktı gorustugumuz. en sonunda dedim ölürüm onunla evlencem dedim. ayrılmam dedim ne kabullenn kurtulalım bu sıkıntılardan dedim. daha neler neler... ama olmuyor,olmuyor... ikna olmuyorlar. herzaman askımın arkasında durdum, ve duracam da. herkese de eger sevdiğinizden eminseniz arkasında durun derim. neler neler yaptım herseyi yaptm secim senin dediler. biz kabul etmiyoruz dediler. ailem benim herseyim ama ne yazıkki ben haklıyım. ve haksız bir durumda sevdiğimi bırakamam. ve peşinden de gideceğim. cunku biliyorumki yarın sevdiğimi tanıdıklarında iyiki arkasında durmusun diyecekler. gerekirse gizli bir sekilde evleneceğim. en fazla birkac ay dayanabilirler sonra barısırız. boyle surekli acı cekmektense biranda cok acı cekerim belki ama en fazla birkac ay ömür boyu keske demek istemiyorum ben. :14:

Sakın yanlış anlama ama, bu durumlar seninkine pek benzemiyor. Sevdiğinin arkasında dur demek kolay ama birgün sen o yanında görünenlerin yanında ezilirsen??? Sen birini atlatırsın karşına birsürü şey çıkar, yok sayamazsın kaçamazsın... İş aileni karşına almakla bitseydi... Bu böyle birşey. Bu senin yüzden durumun çözülemeyecek gibi değil.

ewet ama mesafeler çok olacak
her istediğimde gelme ihtimalim olmayacak bilmiyorum
zor ya karar vermek uygulamak çok zor

tabiki zor uzakta olmak canım ama eğer buna gerçkten değeceğini düşünüyorsan git birlkte mutlu olun =) uçaklar da dakika başı kalkıo artık hele de büyük bi şehirdeysen tamamdır, otobüs gibi... sabah bin akşama kalmadan annenlerdesin =)

dün sinirimden çok kırıcı sözler ettim
o da bana etti tabi küfür vs deil kesinlikle kalbi acıtan yaralayan şeyler
şimdi cnm çok yanıyo dünkü olay ilerde daha artmış şekilde evlenice olmayacağı ne malum
hem o zaman bi başıma olacağım sadece onun ailesi olacak ama benimkilere ha deyince gidemeyeceğim bile
nasıl aşarımki böyle bişeyi birbirimize konuştukça saygımızıda yitirmeye başladık
en son dün dedi bana tamam ya bitecekse bitsin die çok yaraladı kalbimi
galiba bitiyo bu ilişki

Back
X