canım bence derdine şükret. en azından sizin elinizde olan birşey. çocuk seni bırakmamış sende onu bırakmamışsın. ve insan kuş misali. benim arkadaşım evlendi ailesyle aynı şehirde. sonra eşi başka şehirden daha iyi bir iş buldu. gelecek senede dünyanın öteki ucuna gidicekler yaşamak için. hem ailenin yanında diye evlenirsin, sonra tayinin çıkar yada ummadığın birşey olur. eğer çok seviyorsan bırakma. bizde ayrıldık, ama ailesi yüzünden. bizim elimizde olmayan sebepler yüzünden. zorla ayırdılar resmen. keşke beni aldatsaydı, o şekilde ayrılsaydık. inan bu kadar üzülmezdim. heleki senin durumun... tamam kolay değil ama gün doğmadan neler doğar. hem yarına çıkıcamızın garantisi yokki, 3 sene 5 sene sonra dönse diyelim, yok dönmüyor falan diye plan yapıyorsunuz. bırak çocuk gitsin okuluna, sende iş bul, çalış.. ne çiftler biliorum evleniyorlar, eşi yurt dışına gidiyor, kızı yanına aldırmak için yıllar geçiyor. çok aşıksan bırakma sevgilinin elini, asla ama asla bırakma. keşke senin durumunda olsam. inan başka ülke değil, başka gezegene bile giderdim. en azından huzurlu bir evliliğim olurdu