- 6 Eylül 2016
- 787
- 448
- 103
- Konu Sahibi Bayanhazine
-
İyi de soru zaten "severek ayrılınır mı?"Sadece sevgiye dayanarak yazmışsın seçenekleri. Sevgi yetmiyor bazı ilişkilerin sürmesi için
Doğru, neden olmasın.Sizinki sevgiden ziyade alışkanlık. Bencil biriymiş anlattığıniza göre. Ustelik mutlu değilmişsiniz. Kendinize iyilik yapin ve bu iliskiyi bitirin.
Tamda burda doğru kelimeler seziyorum.Severek ayrılınır tabi ki.
Ki sizin ayrılmanız, hayrınıza gibi görünüyor anlattıklarınıza bakacak olursak.
Çünkü ilişki değil, bir çeşit esaret yaşıyorsunuz.
Çok cicisin..Severek ayrıldık ona yanıyorum....
Daha fazla alışmayın varlığına derim. Insan öylede yaşar böyle de. Bensiz yaşayamazsıncılara pabuc bırakmayın. Ümit besen'den " Alışmak sevmekten daha zor geliyor" şarkısını size armağan ediyorum bu arada:)Doğru, neden olmasın.
Alışmışlık..
mesela sen bensiz yaşayamazsın diyordu hadsiz, elbette haklıydı da. Zaten onsuz yaşayamayacağım kıvama getirmeye çalışmıyor muydu? Başarıyordu.
Fakat yanılıyordu, olsundu.
Bitmesi daha uygundu..
Bunu yüzüme söylediği anda orda olmalıydın. Onu bırakıp bana bakardın.elin manyağını sevene kadar acıkta kendini sevsen keşke..
diğer kadınlardan vazgeçtiği için minnet duyacakmışsın komik adam mış ama ha..
Hemen dinliyor en azından ruhumu besliyorum,Daha fazla alışmayın varlığına derim. Insan öylede yaşar böyle de. Bensiz yaşayamazsıncılara pabuc bırakmayın. Ümit besen'den " Alışmak sevmekten daha zor geliyor" şarkısını size armağan ediyorum bu arada:)
Tamda burda doğru kelimeler seziyorum.
Kabahat bende buna ben izin veriyorum.
Arabesk fakat gerçek..Severek ayrılmak bana (eğer gerçekten nedeni çok büyük birşey değilse) çok arabesk geliyor.
Bunu yüzüme söylediği anda orda olmalıydın. Onu bırakıp bana bakardın.
Diğer kadınlardan vazgeçmiş benim için, ben buna şapka çıkartırım...
Bende kabasına koyacak cesaret nerde. Ben kafasına vursam kafi..İzin vermeyin o zaman. Böyle birinin sizde sevgi değil, aksine nefret ya da tiksinti uyandırması gerekiyor.
Sevgi anlayışınızın sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Birisi beni bu şekilde kısıtlayacak, seviyormuşum filan dinlemem kabasına tekmeyi basar yol veririm. Ki yaptım da aynen bunu.
İnan daha iyileri karşına çıkıyor, o zaman "İşte sevgi, aşk bu be!" diyorsun.
Bu hastalıklı sevdalara,sorunlu adamlara aldanma.
Ama bu olmadı ki şimdi?Bence de sevdiğin halde ayrılabilirsin.
Ama sonra Keske yaşayıp görseydim belki mutlu olabilirdim onunla dersin mutlaka!
hayatının bir anında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?