SEVEREK AYRILMAK?

İnsan severek ayrılır mı?

• Ankete Katılan
    78

Bayanhazine

"Onu" ihtiyaç haline getirme..
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
787
448
103
Hiç olmaması gereken bir ilişkiyi yaşıyorum, farkındayım, bilincindeyim, fakat seviyorum.
Onun hayatımda olduğum için minnet duymam ve o benim hayatımda olduğundan diğer tüm kadınlardan vazgeçtiği için ona teşekkür borçlu olduğumu savunan birini seviyorum.
Sadece o görmek istediği zaman gelip gören, çalışmamı istemeyen, hiçbir erkek arkadaşım ile görüşmemi istemeyen, eski iş arkadaşlarımı ve patronlarımı engelleyen, (uzun bir süre tiyatro oyunculuğu yaptım, çevrem bilhassa geniştir) hayatımdaki diğer insanları yavaş yavaş engelleyen, fakat fazla fazla düşünceli, bir plan yapışıyorsa mantık çerçevesinde doğru olanı yapan, fikirlerime saygılı fakat uygulamakta gocunan..

Bana hayatında iki büyük yalan söylemiş ben öğrenince ikisinde de özür dilemişti. Ona göre sokulan her kalıbın şeklini aldığımdan, tam istediği kadınmışım. Tam bu noktada bana "peki senin için ben neyim" dese, hayatımda gördüğüm en davar insansın derdim. Seviyorum ama birlikte olmak mutluluk vermiyor. Zaten bir o kalmış etrafımda.
Ne kadar boktan değil mi?

Peki şimdi ayrılmak ne kadar doğru ya da birlikte olmak ne kadar yanlış..

Sadece sevgiye dayanarak yazmışsın seçenekleri. Sevgi yetmiyor bazı ilişkilerin sürmesi için

Sizinki sevgiden ziyade alışkanlık. Bencil biriymiş anlattığıniza göre. Ustelik mutlu değilmişsiniz. Kendinize iyilik yapin ve bu iliskiyi bitirin.

Sizinki sevgiden ziyade alışkanlık. Bencil biriymiş anlattığıniza göre. Ustelik mutlu değilmişsiniz. Kendinize iyilik yapin ve bu iliskiyi bitirin.
Doğru, neden olmasın.
Alışmışlık..
mesela sen bensiz yaşayamazsın diyordu hadsiz, elbette haklıydı da. Zaten onsuz yaşayamayacağım kıvama getirmeye çalışmıyor muydu? Başarıyordu.
Fakat yanılıyordu, olsundu.
Bitmesi daha uygundu..

Severek ayrılınır tabi ki.
Ki sizin ayrılmanız, hayrınıza gibi görünüyor anlattıklarınıza bakacak olursak.
Çünkü ilişki değil, bir çeşit esaret yaşıyorsunuz.

Severek ayrılınır tabi ki.
Ki sizin ayrılmanız, hayrınıza gibi görünüyor anlattıklarınıza bakacak olursak.
Çünkü ilişki değil, bir çeşit esaret yaşıyorsunuz.
Tamda burda doğru kelimeler seziyorum.
Kabahat bende buna ben izin veriyorum.

Daha fazla alışmayın varlığına derim. Insan öylede yaşar böyle de. Bensiz yaşayamazsıncılara pabuc bırakmayın. Ümit besen'den " Alışmak sevmekten daha zor geliyor" şarkısını size armağan ediyorum bu arada:)

elin manyağını sevene kadar acıkta kendini sevsen keşke..
diğer kadınlardan vazgeçtiği için minnet duyacakmışsın komik adam mış ama ha..
Bunu yüzüme söylediği anda orda olmalıydın. Onu bırakıp bana bakardın.
Diğer kadınlardan vazgeçmiş benim için, ben buna şapka çıkartırım...

Severek ayrılmak bana (eğer gerçekten nedeni çok büyük birşey değilse) çok arabesk geliyor.

Hemen dinliyor en azından ruhumu besliyorum,

Sevgiler

Tamda burda doğru kelimeler seziyorum.
Kabahat bende buna ben izin veriyorum.

İzin vermeyin o zaman. Böyle birinin sizde sevgi değil, aksine nefret ya da tiksinti uyandırması gerekiyor.
Sevgi anlayışınızın sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Birisi beni bu şekilde kısıtlayacak, seviyormuşum filan dinlemem kabasına tekmeyi basar yol veririm. Ki yaptım da aynen bunu.

İnan daha iyileri karşına çıkıyor, o zaman "İşte sevgi, aşk bu be!" diyorsun.
Bu hastalıklı sevdalara,sorunlu adamlara aldanma.

Bence de sevdiğin halde ayrılabilirsin.
Ama sonra Keske yaşayıp görseydim belki mutlu olabilirdim onunla dersin mutlaka!
hayatının bir anında...

Severek ayrılmak bana (eğer gerçekten nedeni çok büyük birşey değilse) çok arabesk geliyor.
Arabesk fakat gerçek..

Birçok nedeni olamaz mı?
Seviyorsun, fakat sevginin örtmediği bişiler oluyor içinde, kızıyorsun belki ama 3 dk sonra seviyorum diyorsun ama içinde savaşan bişiler var gibi..

Gibi gibi...

Bunu yüzüme söylediği anda orda olmalıydın. Onu bırakıp bana bakardın.
Diğer kadınlardan vazgeçmiş benim için, ben buna şapka çıkartırım...

e şapka çıkartılacak kadar var yani ettiği laf allah için..
de diğer lafı ettiğinde ne yaptınız ?
nasıl kendinize böyle bir hakaret etmesine müsade ettiniz.. istediğim kalıba sokabildiğim için seviyorum falan.. bu lafta o kadar çok anlam yüklü ki.. zaten sevdiğide siz değilsiniz kendine uydurduğu bir kadını seviyor ..
ne bileyim tiyatro falan yazmışsınız nerden buldunuz bu hanzoyu yahu valla merak ettim..

Bende kabasına koyacak cesaret nerde. Ben kafasına vursam kafi..
Acaba işi gücü bırakıp aikidoya mı yazılsam..

Bence de sevdiğin halde ayrılabilirsin.
Ama sonra Keske yaşayıp görseydim belki mutlu olabilirdim onunla dersin mutlaka!
hayatının bir anında...
Ama bu olmadı ki şimdi?
Fırından ekmek mi alayım simit mi desem,
Ekmek alabilirsin ama simit almadım diye de pişman olma sonra demiş gibi oldun.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…