- 15 Mart 2016
- 384
- 315
- 23
- 38
- Konu Sahibi Bayanhazine
-
hanzo diyorsun davar diyorsun ve de seviyorum diyorsun???Ah o gibi..
Ah o acabalar..
Ah o pis hanzo sevgili..
Bu hitaplar sevmeme engel değil ki?hanzo diyorsun davar diyorsun ve de seviyorum diyorsun???
sadece hitap değil sonuçta değil miii:))Bu hitaplar sevmeme engel değil ki?
Doğru olanı söylüyorum.
Böyle olmasını mı seviyorum dersiniz?
Akıl karışıklığı elbette var ki buraya dökmeye ihtiyaç duydum içimdekileri..sadece hitap değil sonuçta değil miii:))
adama davar diyorsan davarvari hareketleri var da ondan.
keza hanzo demen de boşuna değildir.
bilemiyorum artık senin sevgini tartmak bize düşmez.
neden ayrılmak istiyorsun peki?
bence senin aklın çok karışık:))
yaşlar kaç??
Değil mi?Severek ayrıldım , hatta bana yakısmayacak bı anlık soylememem gereken seylerı soyleyerek
daha fazla dayanamazdım onursuzca surecegıne severek bıtırmek daha mantıklı bana göre
Ne yasadıgını bılmıyorum 2 senedır aynı kabusun ıcınde kendı kendımı kandırdıgımı yenı gorebılıyorum ancak ,Değil mi?
O halde sıra sanırım bende
Haklısın. Henüz benim bir yılım olmadı.Ne yasadıgını bılmıyorum 2 senedır aynı kabusun ıcınde kendı kendımı kandırdıgımı yenı gorebılıyorum ancak ,
dısardan bakan bırı olarak herseyı farklı gormeey baslıyorsun bır sure sonra
yaslarınız kac ?Haklısın. Henüz benim bir yılım olmadı.
Bana bir yılı atlattıktan sonra herşeyin daha kolay olacağını söylerdi.
Acaba ona göre alışma süresi gibi bişi miydi?
21-28.yaslarınız kac ?
neye gore 1 yılı beklıyor daha kolay olacak dıye neden bahsedıyor*
sorun ne tam olarak21-28.
Koca koca bir yılımı seninle geçirdim demek için herhalde
ımzamı atıyorum21 yaşındasın bu neyin kararsızlığı önüne kimbilir kimler çıkacak... çalışıyor musun? bu kadar derin düşünmek için çok küçüksün.. senin her şekle girebildiğini söylemiş senin yaşından istifade ediyor kendi yaşında birini bulsa rahat olamıyacak çünkü bazı şeylere hayır diyecek her istediğini yaptıramayacak...
oo sen çok küçükmüşsün ya:))Akıl karışıklığı elbette var ki buraya dökmeye ihtiyaç duydum içimdekileri..
Ben 21 o 28 yaşında. Hayatta elde edebileceği herşeyi etmiş artık tadını çıkarayım modunda..
Ayrılmayı doğru bulduğumdan ayrılmak istiyorum. Herkesin yazısını itina ile okudum. Bildiğim şeyleri görmek bana güç verdi.
Doğru olanı en azımdan bir defa kendimi düşünerek yapmayı düşünüyorum..
Akıl karışıklığı elbette var ki buraya dökmeye ihtiyaç duydum içimdekileri..
Ben 21 o 28 yaşında. Hayatta elde edebileceği herşeyi etmiş artık tadını çıkarayım modunda..
Ayrılmayı doğru bulduğumdan ayrılmak istiyorum. Herkesin yazısını itina ile okudum. Bildiğim şeyleri görmek bana güç verdi.
Doğru olanı en azımdan bir defa kendimi düşünerek yapmayı düşünüyorum..
Dediklerinizi elbette anladım.28 yaşında neyi yemiş yutmuş elde etmiş de tadını çıkarma faslına geçmiş
28 yaşımdayken, 10 yıldır ailesinden bağımsız yaşamış, yüksek lisans yapmış, 6 ay avrupada yaşamış, 20 ye yakın ülke gezmiş, sporda derece yapıp madalya almış, okyanusta dalmış, her çeşit ortama girmiş çıkmıştım... ama elde edeceklerime yaklaşmamıştım bile, yaş 30 olunca bir de çocuk yaptım, hala yapacak, yaşayacak, elde edilecek milyon şey var, her günü doldurup 90 yıl yaşasam da yetmeyecek şeyler... miami de sörf yapmadım hiç mesela, ya da harvard da konferansa katılmadım, uzaya çıkmadım, herhangi bir bilimsel deneyde yer almadım, saçlarımı kazıtmadım, ticarete atılmadım, çince öğrenmedim vs vs vs... o ne yapmış da 28 yılda nirvanaya ulaşmış?
ne demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum, hayatının daha çok başındasın ve bu adam seni her açıdan kandırmış, ezmiş, sindirmiş, bir silkin kendine gel, karşında her şeyi çok bilen bay mükemmel yok, kendisinden 7 yaş küçük bir kızın gözünü boyamaya çalışan bir ergen irisi var.
:))oo sen çok küçükmüşsün ya:))
28 yaşında neler elde etmiş bu adam çook merak ettim yahu:))
ayrıl vakit harcama bu arada.
bu kadar anlamlar da yüklemeyin kısacık ilişkilerinize.
hele ki adam hanzo ve davarsa:))
Doğru,21 yaşında çocuksun sen daha. üniversiteye gitmiyor musun okuluna derslerine bak, böyle saçma sapan insanlarla niye harcıyorsunuz güzel zamanlarınızı...
sen henüz yetişkin bir birey olmadığın için, aranızda da yaş farkı az denilemeyecek düzeyde ve bunun avantajını kullanıyor. seni çocuk olarak görüyor ve istediği gibi yönetebileceğini, yönlendirebileceğini düşünüyor. bazı şeyleri de sana çok karizmatik olgun falan geliyordur eminim. sevdiğini sanıyorsun ama hayranlıktır o daha çok. çünkü sana değer vermeyen birini sevmek çok saçma. ama ille de seviyorum diyorsan sana diyeceğim şu ki bazen yanlış insanları severiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?