SEVEREK AYRILMAK?

İnsan severek ayrılır mı?

• Ankete Katılan
    78
Doğru, belki onun kolayına geliyorumdur.
Söylediğiniz gibi..
Çalışmıyorum, o yüzden bu kadar derin düşünecek vakti de kendimde buluyorum.

Doğru, belki onun kolayına geliyorumdur.
Söylediğiniz gibi..
Çalışmıyorum, o yüzden bu kadar derin düşünecek vakti de kendimde buluyorum.
çalışıyor musun sorusunu düşünüyorsun diye demedim aslında.. çalış önce kendi ayakların üzerinde dur daha kimler karşına çıkacak.. paranı biriktir güvencen bir kenarda dursun ondan sonra ciddi ilişkilere yelken açarsın

Çalışmaktır değil.
Kendime uygun bir iş arıyorum aslında. İş dışında birçok aktivitem var onlara zaman ayırıyorum. O kadar doldurmuşum ki kendimi, sevgilim hatırlatmasa hatırlamıyorum. Gidiyorum ben dese git derim. Herhalde özlemem bile..

Ne sevgisi Allah aşkına.Adamın elle turulur hiç bir adam gibi huyu yok.Senin kişiliğin karakterin,bir yapın prensiplerin yok mu.Bir erkekcik egomanyasını şişirsin diye sana sınırlar koyuyor ona göre mi yaşayacaksın.

Yaşamayacağım.
İstesem de..

Canim hergün yipranip üzüleceğine bi kere üzülürsün düzeleceği varsa düzelirdi zaten şu saatten sonra bu düzen gider bence karşı tarafa hiç bişey demen iletişimi tamamen kesip bi kendini dinle ne istiyorsun ona gore hareket et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…