SEVEREK AYRILMAK?

İnsan severek ayrılır mı?

• Ankete Katılan
    78
Ama bu olmadı ki şimdi?
Fırından ekmek mi alayım simit mi desem,
Ekmek alabilirsin ama simit almadım diye de pişman olma sonra demiş gibi oldun.. :)
Aynen öyle olacak. Tabi gerçekten seviyorsan. Ama sadece bir alışkanlıksa kurtuldum diye sevineceksindir.

Ben şapkayı çıkartırım kafamı kaşır yerine tekrar takarım. Diğer kadınlardan vazgeçmişmiş, geçmeseymiş. Kıskanç biri değilim üstelik.
Arabada bir hışımla söylediği sözlerin bitmesini beklediğim için dinledim hepsini.
Ve kesinlikle beni sevmediğini aslında yarattığı kadını sevdiği konusunda hem fikirim. Bunu ona dile getirdim tabii aksini iddia etti ama bu gerçeği değiştirmedi.
Evet çok sosyal hayatımdan ayrıldığım bir ara herhalde güneş tam tepedeydi hiç rüzgarda esmiyorsa o an açlıkta varsa birde depresyondaysam falan o ara bi zaman işte buldum bu hanzoyu..

ahaha çok tatlısın ve inatçı..
belli ki ben burada adama ne kadar giydirsemde sen yaşayıp göreceksin..
olan vaktine olacak ama severek ayrılacak kadar güçlü değilim diyorsan artık bunu da göze alacaksın..
umarım kısa sürede biter sevgin çok fazla vakit kaybetmemiş olursun..

Haklısın,
Acaba yaşayın daha benim üzerimde nelerle oynayabilir ona mı baksam. Zaten beyefendinin keyfine göre yaşıyoruz, ilk zamanlar noluyor ya böyle ilişkimi olur diyordum. Şimdilerde baya baya alıştım. Yazmasa hatırlamıyorum bir sevgilimin olduğunu, kocam olsa eve gelene kadar yüzünü unuturdum herhalde..

köle değilsin onun isteklerine göre yaşayacak. kendine saygn varsa zaten tekmeyi basarsın totosuna

Seninle olduğum için büyük gurur yaşıyorum o kadar gururlanıyorum ki artık taşıyamıyorum düşün, çok büyük bir nimetsin ben nasibimi aldım biraz da başkaları faydalansın sevaptır..
(Ayrılmayı düşünüyorsan bunu yaz. Sayın çok mikimmel adamcığa)

Ah ben bunu söylediğimde o anki halini videoya alıp kayıtlara geçmesini sağlamalıyım.
Neden benim aklıma gelmiyor böyle şeyler, acaba sığdırdığı kalıba giremedi mi beyinciğim

Sen bir uzuvunu kangren etmişsin .
uzuvunu çok seviyorsun ama kangrenle yaşanır mı ?
1 tane uzuvun için hepsinden vazgeçilir mi ?
Bu ilişki kangrenli ve ortada sadece alışkanlık kalmış .
Alışılmışın dışına çıkmamak için her şeyi mahvetmek olur mu ?
Ey konu sahibi sorarım sana !

Ona bırakma sen ayrıl .

Ah ben bunu söylediğimde o anki halini videoya alıp kayıtlara geçmesini sağlamalıyım.
Neden benim aklıma gelmiyor böyle şeyler, acaba sığdırdığı kalıba giremedi mi beyinciğim
Sığdırmak istediği kalıba girseydin bu konuyu açmış olmazdın
O kadar çevren genişken seni asosyalleştiren baskıcı biriyle mutlu olacağını sanmıyorum. Herşeyi süper olsa bile nirvanaya ulaşan egosu bile soğumak için yeterli. Durumunu iyi gördüm en azından olayların bilincindesin ve "özünde iyi biri" "beni çok seviyor" gibi klışelere kapılmamışsın. İstediği kadına sahip olmak istiyorsa da herşeye "olur bey" diyen birini bulsun.

Aşk tutku bağlanma inat çekim biri var siz de.. yanlış olduğunu bilip devam etmeyi istemek bundan.. sevgi değil bu.. sevgi mutlu etmek mutlu olmakla ilgili bence..

Wooouuww
Bi sarsıldım ama umarım deprem değildir..

Bir süre sonra, artık ruhum bedenimle savaştığında istemeden de olsa patlayacağım, haykıracağım yerler doğacak.
Ne lüzumu var öyle değil mi?

Aşk tutku bağlanma inat çekim biri var siz de.. yanlış olduğunu bilip devam etmeyi istemek bundan.. sevgi değil bu.. sevgi mutlu etmek mutlu olmakla ilgili bence..
Bende ki sevgi de ona sormak lazım..
Fakat doğru, belki biraz alışkanlık, belki alışkanlığın verdiği tatminlilik duygusu..
bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…