- 7 Eylül 2015
- 2.482
- 2.375
- 53
- Konu Sahibi Bayanhazine
-
Bir süre daha çekmeye hazırsan sen bilirsin tabi.
Bir süre sonra, artık ruhum bedenimle savaştığında istemeden de olsa patlayacağım, haykıracağım yerler doğacak.
Ne lüzumu var öyle değil mi?
Doğru. İleride o olsa da ben ben olmayacağım..Koşarak uzaklaş, ileride özgüvenini ve cevresini kaybetmiş mutsuz bir kadın olarak bulacaksın kendini... ne o hayatında kalacak ne de sen eski sen olabileceksin... ben ettim sen etme :) sizi olduğu gibi kabullenen insanları sokun hayatınıza.
Doğrusu çektiğim birşey yok, anlam bozukluğu yazşıyorum o da o hatırlattıkça..Bir süre daha çekmeye hazırsan sen bilirsin tabi.
Dikkatli patla yumurta gibi çocuk çatlamasın
çok karışıgım ben sosyal çevrem arkadaşlarımla birlikte cesaretimide kaybettim hiç bişey yapmadan öyle duruyorum kalmam için tek geçerli sebebim çok sevmem ama artık oda yetmiyor gibi bi his...Peki sen hangi yolu izliyorsun?
Ah o gibi..Ben bu
çok karışıgım ben sosyal çevrem arkadaşlarımla birlikte cesaretimide kaybettim hiç bişey yapmadan öyle duruyorum kalmam için tek geçerli sebebim çok sevmem ama artık oda yetmiyor gibi bi his...
İşte bunlar zamanında kınadığım arkadaşlarımın cezasıAh o gibi..
Ah o acabalar..
Ah o pis hanzo sevgili..
Hayranlık duyduğunuz birşeyde kendinizi sevmediğiniz kanısını nasıl ortaya koyabilirsiniz ki?Ego tavan beyefendide....Siz onun kendisini sevmesini seviyorsunuz,bir nevi hayranlik cunku siz kendinizi sevmiyorsunuz!
"Çünkü siz kendinizi sevmiyorsunuz!"Hayranlik duydugunuz sey kendisini onemsemesi ve deger vermesi,sizin kendinizi sevmeme nedeniniz degil elbette...
Ayrılır. Öyle bir ayrılır ki bir zaman sonra "ben bunu mu sevmişim" derİyi de soru zaten "severek ayrılınır mı?"
Ne yazacaktım ki seçeneğe, sevgi yetmiyorsa zaten ayrılır insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?