- 20 Mart 2008
- 5.917
- 8.446
- 723
- Konu Sahibi BalikKraker
insan anlattıkca rahatliyor az da olsa icin hafiflemisse ne mutlu.Tabii, hayirlisini bilemiyoruz. Belki de bitmesidir. Kismet.
Aslinda alabildigine sabirsiz biriyimdir ama esimle olabilmek icin kisiligimi torpuledim yillarca. Bambaska biri oldum, degmedi malesef. Vajinismusta bile magdur olarak lanse edilen o oldu. Ailecek yasa oturdular cocugumuz doya doya yasayamiyor malum durumu diye. :) Cok sukur ki ailem var da bana uzulecek birileri oldu hayatimda.
Yilginlik dogru tespit evet yildim artik. 9 sene suren zorlu mucadelemden pes ederek ayriliyorum. Keske ailesi olmasa bile esim degseydi hala, mucadele etmeye.
Bosanma isine gelince... Esim adim atmiyor o anlamda. Bir an once bosanmak isteyen benim. Boyle dul muyum evli miyim belli degil. Ister istemez acaba yeniden bir araya gelir miyiz umudu da oluyor insanin icinde. Ama bosansak yasimi tutar yeni bir hayata baslarim, yapabildigim olcude.
Zaten evliligimiz henuz 1 yilini doldurmadigi icin zor olurmus bosanmamiz. Ekim'e kadar bekkeyip 1 seneyi doldurmamizi salik vermisti avukatim. Tek celsede bitmesi icin...
Olmazsa ekime dek beklerim.
Ilginiz icin cok tesekkur ederim. Hic olmadik saatlerde derdime ortak oldunuz, Allah razi olsun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
8 sene birlikte olup 8 ayda bu noktaya gelebilmek cok uzucu.benim kuzenim de10 senelik birliktelikten sonra 2.5 sene evli kalip bosanmisti. bazi erkekleri cok simarik buyutunce evliligin sorumlulugunu alamiyorlar maalesef. ama ben sizin sonunuzun olumlu olacagini hissediyorum. 9 senelik birliktelikten ikiniz acisindan da vazgecmek kolay degil cunku. esin su an durumun ciddiyetinin farkında degil bence henüz. dedigim gibi iletisimi bi sure kestiginizde idrak edicek.
hakkinda hayırlısı olsun insallah canim. ayrilik veya devam etmek, sen hangisinde mutlu olacaksan oyle olur insallah. gelismeleri yaz mutlaka. ozelden de mesaj atacaktim ama yeni uye oldugun icin mesaj yazma hakkin yoktur diye buraya yazdim yine.