• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severken Ayrılmak

Tabii, hayirlisini bilemiyoruz. Belki de bitmesidir. Kismet.

Aslinda alabildigine sabirsiz biriyimdir ama esimle olabilmek icin kisiligimi torpuledim yillarca. Bambaska biri oldum, degmedi malesef. Vajinismusta bile magdur olarak lanse edilen o oldu. Ailecek yasa oturdular cocugumuz doya doya yasayamiyor malum durumu diye. :) Cok sukur ki ailem var da bana uzulecek birileri oldu hayatimda.

Yilginlik dogru tespit evet yildim artik. 9 sene suren zorlu mucadelemden pes ederek ayriliyorum. Keske ailesi olmasa bile esim degseydi hala, mucadele etmeye.

Bosanma isine gelince... Esim adim atmiyor o anlamda. Bir an once bosanmak isteyen benim. Boyle dul muyum evli miyim belli degil. Ister istemez acaba yeniden bir araya gelir miyiz umudu da oluyor insanin icinde. Ama bosansak yasimi tutar yeni bir hayata baslarim, yapabildigim olcude.

Zaten evliligimiz henuz 1 yilini doldurmadigi icin zor olurmus bosanmamiz. Ekim'e kadar bekkeyip 1 seneyi doldurmamizi salik vermisti avukatim. Tek celsede bitmesi icin...

Olmazsa ekime dek beklerim.

Ilginiz icin cok tesekkur ederim. Hic olmadik saatlerde derdime ortak oldunuz, Allah razi olsun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
insan anlattıkca rahatliyor az da olsa icin hafiflemisse ne mutlu.

8 sene birlikte olup 8 ayda bu noktaya gelebilmek cok uzucu.benim kuzenim de10 senelik birliktelikten sonra 2.5 sene evli kalip bosanmisti. bazi erkekleri cok simarik buyutunce evliligin sorumlulugunu alamiyorlar maalesef. ama ben sizin sonunuzun olumlu olacagini hissediyorum. 9 senelik birliktelikten ikiniz acisindan da vazgecmek kolay degil cunku. esin su an durumun ciddiyetinin farkında degil bence henüz. dedigim gibi iletisimi bi sure kestiginizde idrak edicek.

hakkinda hayırlısı olsun insallah canim. ayrilik veya devam etmek, sen hangisinde mutlu olacaksan oyle olur insallah. gelismeleri yaz mutlaka. ozelden de mesaj atacaktim ama yeni uye oldugun icin mesaj yazma hakkin yoktur diye buraya yazdim yine.

8 ayda seni ailesinin karsisinda bu noktaya dusuren bir adam bu saatten sonra pisman olsa sen affetsen bir seyler degisir mi bilmiyorum. Seni tek basina hastaneye gondermeyi vicdanjna kabullendirmis hangi inat hangi blof bu kadarina sebep olur ki. Su an ailelerden habersiz gorusuyor olmaniz guzel geluyor. Eski gunlerdeki gibi. Ama ortada maddi ve manevi ailesine bagimli bir adam var. Yarin obur gun sizi baska ne zor durumlarda birakacak bilemezsin sirf ailesi istedi diye. Sakin degiscegini sanma. Daha ailesine soyleyecek cesareti bile bulamiyor. Ne olucaksa olsun inceldigi yerden kopsun. Sana soylediklerini cikip annesine de itiraf edebilmeli artik.

Vajinismus cok normal. 9 yillik iliskide aradaki cinsel cekim tavan yapmisken sex yapilmayip kendini cinselliksiz bir iliskiye alistirirsan ikinizin de zorlanmasi cok normal. Baskasiyla evlensen daha az zamandir tanidigin biri olsa daha kolay olurdu. Ama asilamayacak bir sey degil eger aileleri karsiniza alip devam edecekseniz.

Son düzenleme:
O adama guvenmekle hata yapiyorsun.sana sahip cikmamis zamaninda.hayatta bazi seylerin geri donusu zordur.ben olsam bi daha yuzune bakmazdim o adamin.ama seviyorsun iste.birsey diyemiycem.allah yardumcin olsun

Selam kizlar,

8 ay once evlendim. 2 aydir baba evindeyim. Esim, ailesiyle ilgili sacma sapan seyleri bana kabul ettirmek icin gerizekalica bir blof yapip bosanma oyunu oynamaya kalkti, olan yuvama oldu.

6 ay beraber paylastigimiz o kucucuk yasamin icine hep kotu seyler sigdi. Ilk gece vajinismus oldugumu fark etmemle basladi her sey. 8.5 sene flort ettigim adamin olamadim. Tedavimiz suruyordu ki bu defa da esimin ailesinin dukkanimiz uzerinden elini cekmemesi, bizi rahat birakmamalari, evli olan kardesinin ve esinin bizi kiskanmalari filan da eklendi. Mesele buyudu ve esimin blofuyle ayrim noktasina geldi.

Oyle sıkı sarildi ki bu blofe gecenin bir yarisi hastalandim, tek basima gittim hastaneye.

Tabii ailem de bunu duyunca kizdi, aldilar beni esimin yanindan.

Onun ailesi geldi. Evime yerlestiler eltime kadar. Sozde esime destek... Tam 3 hafta bekledik, bir kisi bile aramadi.

Annem de bunca rencide edilmeyi kaldiramadi ve esimin ona olan borcunu icraya verdi.

Her insanin sabrinin da bir sonu oluyor cunku.

Bir ay kadar oldu olmadi, esimle gorusmeye basladik biz. Lakin bu durumdan ailelere bahsedemedik. Onun ailesi beni ve ozellikle annemi icra yuzunden dusman bellemis durumda. Benim ailem esimin bana sahip cikmayacagindan emin.

Ama esim bu 2 ayda yaptigi hatayi anladi ve gozumun onunde defalarca aglayarak ozur diledi benden.

Fakat ailelere bunu anlatmanin imkani yok. Ne o ne de ben bencilce davranip birlikte olmak ugruna ailelerimizi ezip gecemiyoruz.

Bugun son kez gorustuk. Ve bir daha gorusmeme karari aldik. Kpss'nin gecmesini bekliyorum, davayi da acacagim sinavdan sonra.

Fakat bu karari alirken ikimiz de oyle cok agladik, oyle zor ayrildik ve oyle caresizdik ki... Gordum ki severek ayrilmak diye bir sey gercekten varmis.

Esim yaptigi blofun ve hatalarinin bedelini malesef agir odedi ama ayni zamanda ben de odedim onunla birlikte.

Aileleri iknanin imkani yok. Onlari hice saymamizsa mumkun degil.

Birbirimizin olmadan daha, evlilikten bir sey anlamadan... 9 senemizi bir cirpida ve aglayarak noktaladik.

Akil verin desem, soylenecek pek bir sey yok biliyorum.

Ama bu durumu paylasmzsam daha da aciyacak kalbim.

Su hayirli mubarek Ramazan gecesinde bana da dua edin. Hakkimda hayirlisi olmasi icin...

Severek ayrılmak farklı bir şeydir. Bu severek ayrılmak değil cahilce ve esaretten ayrılmaktır.
Siz evlenecek olgunlukta değilmişsiniz bana göre. O olgunlukta olsaydınız kendi hayatınız için mücadele ederdiniz.
“bir daha görüşmeme kararı aldık” demişsin ya çok böyle çocuksu anlatamam.
Siz evlisiniz karar verirken 9 sene harcamışsınız, şimdi böyle bitmesi.. bilemiyorum yaşlarınızın küçüklüğünden mi yoksa kültür meselesi mi? Yani aileye karşı, otoriteye karşı boyun eğme..bana ters.

Canım yazdıklarını okurken inan çok duygulandım...Kendi konumdan sonra burda beni en çok yaralayan konu bu oldu. Çünkü uzun ilişki ne demek, o ilişki temelinden sarsıldığında neler hissedilir çok çok iyi bilirim...

Konuyu okurken en başta annenin hatalı olduğunu düşündüm. Ne olursa olsun sizin aranız belki düzelebilecekken eşini icraya vermesini düşüncesizlik olarak gördüm. Sonra sebeplerini yazmışsınız, 3 hafta boyunca eşinizin sizi aramayışı, eşinizin ailesinin davranışları...Kolay yenilir yutulur şeyler değil evet. Bana kalırsa sen, senin ailen, eşin, onun ailesi, bütün herkes en başından beri çok fevri ve düşüncesiz davranmışsınız...Herkes birbirini çok kolay kırmış. Hele ki eşin, sizin kendi aranızda halledebileceğiniz cinsel bir problemi ne diye ailesine anlatıp ailesinin ağzına laf vermiş ki? Her şeyden önce ayıp bir kere, bir erkek olarak nasıl karısının bu durumunu milletin ağzına sakız etmiş anlayan beri gelsin...Hadi o bunu yaptı, ailesi ne demeye başınıza kaktı? Yatmadınız diye 9 sene boyunca kardeş miydinz yani, ne demek gerçek bir evlilik değildi vs...

Peki annen eşini icraya vermeden önce eşinle konuşmayı denedi mi? Bence senin ailen o görüşmediğiniz süre içinde eşini karşılarına alıp " Oğlum problem nedir, problemlerin üstesinden gelecek misiniz, ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ayrılmaya karar verirseniz bize karşı olan mali yükümlülüklerinin farkında mısın?" tarzı hem yoklama çeken, hem uyarı niteliğinde bir konuşma yapsalardı bence bu işler buralara kadar gelmezdi. Annenin sebeplerini anlyıyorum lakin dedim ya, herkes fevri davranmış, en başta annen. Belki de sizin düzelebilecek bir evliliğiniz varken annen işlerin iyice alevlenmesine sebep olmuş...

Borcunuz çok mu az mı bilmiyorum ama ben olsam kimseye bişey demeden o şehirden kaçıp gidip sevdiğimle başka yerlerde yaşardım. Yeni şehir yeni iş yeni hayat bence çözecek bütün sorunları. İkiniz çalışınca borç da ödenir,uzak kalınca zaman da ilaç olur, aileleriniz yumuşar affeder sizi.

Bence burda esine is dusuyor azcik saglam olsa esin kimseye laf soyletmese ailesinde sustursa hicte bunlar olmaz.Esin pasif biri anladigim kadariyla.Ama hala kendi ailesine soz geciremuyor bu neyin pismanligiysa bence pek pisman olmus gibi degil

Çok üzüldüm ikinizde ağlayarak ayrılmışsınız 8-9 senelik bir flortten bahsedıyorsunuz 8 aylık evlilik bunun 6 ayı aynı ev içinde ve birlikteliğiniz tam olamamış her şey kursağınızda kalmış çok kötü ve üzücü bu olaylar yazılmış yaşanması gerekliymiş ve yaşandı sırf şuan aileiler birbirlerinden nefret ediyor sorunlular diye neden birbirinizi harcıyorsunuz anlamadım size yazık değil mi bence ailelerimizi ezip geçeceğiz diye düşünmeyin evlatlarısınız neticede onlar da evlatlarını mutlu olmalarını sevdiği insanla tekrar birlikte yuvasına geri dönmelerini isterler, benimde abim boşandı boşanmasnın sebebi hanımının ailesinin herşeyde her konuda her anda kızlarının dibinden ayrılmamasından oldu bu ayrılık biraz da bu aileler çok karışmasa bu duruma çok iyi olacak aslında bak şimdi yine aile onları ezip geçemiyoruz diyorsun bence yanlış düşünüyorsun ne insanlar var ailelerine neler yapıyorlar :26:

Başına bir şeyler gelince pişman olan adamın samimiyetine inanmam ben.

Boşanma blöfü, hastaneye tek göndermesi, cinsel hayatı ağızlara sakız etmesi teker teker yeter yüzüne bakılmaması için.

Bu adama mı güvenip yola çıkıyorsunuz?

Allah yardımcınız olsun, tabii ki zor.
Ama bazı yanlışlardan sonra ağlamak sızlamak çok gereksiz.

8 ayda seni ailesinin karsisinda bu noktaya dusuren bir adam bu saatten sonra pisman olsa sen affetsen bir seyler degisir mi bilmiyorum. Seni tek basina hastaneye gondermeyi vicdanjna kabullendirmis hangi inat hangi blof bu kadarina sebep olur ki. Su an ailelerden habersiz gorusuyor olmaniz guzel geluyor. Eski gunlerdeki gibi. Ama ortada maddi ve manevi ailesine bagimli bir adam var. Yarin obur gun sizi baska ne zor durumlarda birakacak bilemezsin sirf ailesi istedi diye. Sakin degiscegini sanma. Daha ailesine soyleyecek cesareti bile bulamiyor. Ne olucaksa olsun inceldigi yerden kopsun. Sana soylediklerini cikip annesine de itiraf edebilmeli artik.

Vajinismus cok normal. 9 yillik iliskide aradaki cinsel cekim tavan yapmisken sex yapilmayip kendini cinselliksiz bir iliskiye alistirirsan ikinizin de zorlanmasi cok normal. Baskasiyla evlensen daha az zamandir tanidigin biri olsa daha kolay olurdu. Ama asilamayacak bir sey degil eger aileleri karsiniza alip devam edecekseniz.

Biliyorum, mantiken af sacma geliyor kulaga. Ama iste seviyorum ya artik... Yine unutmaya meyilliyim sanki olanlari.

Ama ya o yeterince sevmiyor ya da gercekten korkak, bilemiyorum. Her ikisi de yenilir yutulur sebepler degil tabii.

Ki bilinc altim oyle guvensiz ki ona karsi, devam etsek de vajinismusu yenmem guc onunla. Icten ice kizginim ona cunku.

Dediginiz gibi inceldigi yerden kopmasi ozellikle benim hakkimda en hayirli olani.

Gonlum de bu duruma kisa zamanda razi gelir insaallah.

Dua edin bana n'olur.

O adama guvenmekle hata yapiyorsun.sana sahip cikmamis zamaninda.hayatta bazi seylerin geri donusu zordur.ben olsam bi daha yuzune bakmazdim o adamin.ama seviyorsun iste.birsey diyemiycem.allah yardumcin olsun

Cok haklisiniz ve inanin bana ona guvenmiyorum. Yuzune de defalarca soyledim bunu ki guvenseydim onun ailesinin bile karsisina dikilirdim. Simdi pes ediyorsam guvensizlikten hep.

Dua edin bana olur mu?

Gonlum sussun, artik aklim konussun diye.

Evlenince hemen koca gibi davranamıyor erkekler.
Hala ailesine evlat gibi hareket ediyor, seni savunamaması bundan..

Aileler yüzünden biz de çok zor şeyler yaşadık boşanma noktasına geldik.
Çünkü ikimiz de acemiydik..

Benim eşim aylar sonra o zamanki hareketleri, lafları için ne kadar hatalıydım diyor.
Evlilik olgunluğu o imza ile küt giyilmiyor üzerine.
Aileler kocaman insanlar çok mu olgun davranmışlar ki sizden hemen olgunluk bekliyorlar?

Çok sinirleniyorum ben bu yetişkin çocuklara ya..

Sana şu kadarını söyleyeyim. Eşin hatasını farketmiş, ağlaya ağlaya ayrılırsan pişman olursun.
Boşanma kaçmıyor, dene tekrar olmadı o zaman boşan.

Senesi dolmamış evlilik için normal şeyler bunlar.
Ailelerden uzak yeniden deneyin, kimseye hesap vermek zorunda hissetmeden..

Severek ayrılmak farklı bir şeydir. Bu severek ayrılmak değil cahilce ve esaretten ayrılmaktır.
Siz evlenecek olgunlukta değilmişsiniz bana göre. O olgunlukta olsaydınız kendi hayatınız için mücadele ederdiniz.
�bir daha görüşmeme kararı aldık� demişsin ya çok böyle çocuksu anlatamam.
Siz evlisiniz karar verirken 9 sene harcamışsınız, şimdi böyle bitmesi.. bilemiyorum yaşlarınızın küçüklüğünden mi yoksa kültür meselesi mi? Yani aileye karşı, otoriteye karşı boyun eğme..bana ters.

Severek ayrilmak ne derece farkli bilemem ama esimi ifade edip etmedigine bakmaksizin benim durumumu en iyi ifade eden kavram bence. Siz oyle gormezsiniz, saygi duyarim. Lakin ben hem seviyorum hem de ayriliyorum. En azindan severek ayrilmak kavraminin sozluk anlamini karsiliyorum.

Adam ailemi ezemem diyor. Annene dusmaniz diyor. Bir daha gorusmeme karari almaktan baska bir care vardiysa, bilmek isterim. Aciyla aldigim bir karar ve acimi kimsenin kucumsemeye hakki yok. Hele ki benim disimda gelisen meselelerden oturu...

Boyun egmek bana gore de degil ama coktan boyun egmis bir adamla neyin mucadelesini verevegim Allah askina? Iki kisilik bir mucadele olmaliydi bu. Tek basima yapacagim bir baskaldiri sadeece beni kucultur.

Evliligin ilk yili calkantili gecer, bence bu evlilik bitmemeli. Senin ailenin icraya vermesi yanlis olmus. Kimseyi umursama seviyosan duzeldigini dusunuyosan bir sans daha ver, yoksa hayat boyu unutamazsin icinde kalir.

Davaya gelince, zaten anlasmali 1 seneden once acilmiyor, temmuzda da adli tatil basliyor, senin en yakin dava surecin ekim. Ama bence bu evlilik bir sansi hak ediyor.

Şimdi 3 yıllık evli bir adam eşini ailesine karşı savunamasa, ezdirse ben de aynı şekilde düşünürüm.
Güven olmaz, beceremiyor karısına sahip çıkmayı derim.

Ama durum farklı. Yeni evlisin, düzen oturmamış.
Bayan gelinlik elbisesini üstüne oturmaya çalışıyor, erkek de damatlığın hakkını vermeye..

Ailelere mesafeli olmak gerektiğini böyle büyük bir kavgayla öğrenir insan.
Evliliğin ne demek olduğunu bu acılarla anlayacaklar..
Yürümeyi düşe kalka öğrenmiyor muyuz?

Hangi evlilik yara almadan bir duruş edinmiş?

Evlilikteki ilk bir yıl aile eş arasında bocalamak, doğru tepkileri verememek, iktidar savaşı, inatlaşmalarla geçer zaten..

Geçen yıl sizin gibi düşünürken bu yıl böyle bakıyorum ben..

Seneler öğretiyor insana nasıl davranması gerektiğini.
Bence bu evlilik şimdi bitmemeli.

dikkatimi çeken bir nokta var..
kendi ailenizin , annenizin yaptığı icra konusundan, hatadan bahsederken;

her insanın bir sabır noktası var gibi bir şeyden bahsetmişsiniz..
bir nevi annenizi savunmuşsunuz sanki..

fakat karşı tarafın ailesinden bahsederken aynı anlayışı göremiyorum.. onların da sabır noktası olamaz mı ?

karşı taraf sizi 3 hafta boyunca aramamış..
eşiniz aratmamış olabilir..
bu kadar ailesinin içine düşen adam ailesine söz de dinletiyordur.

yine bir yorumunuzda benim ailem affeder de onların ki affetmez demişsiniz.
eee sizin ailenizin affetmesi gereken 3 hafta boyunca aranmamak, tek başına hastaneye gitmeniz...

peki onlar neyi affedecek?
kızlarının yuvasını düzeltmek için çabalamak yerine..
paramızı öde diye üzerlerine bir anda icra gönderilmeyi..

paranın acelesi mi vardı?
siz bi eşinizle konuşsaydınız görüşseydiniz, kararınız boşanmak yönünde olursa idi anneniz alırdı o verdiği parayı..
ama görüldüğü üzere siz eşinizle konuştuğunuz anda meseleleri halletmişisiniz,
hatalar fark edilmiş...
yani siz şu an mutlu mesut olabilirdiniz...

ama anneniz girdi ve sabrının sonucu olarak icra gönderdi..
şaka gibi..

sabrı taşıyorsa, arayıp konuşsaydı..
kızımızı bunlar için mi bizden istedin, böyle bir evlilik miydi kızıma vereceğin diye saysaydı içindekileri..
icra göndermek nedir??

ben olsam bende çok kırılırdım.. affedemezdim.

Son düzenleme:
Canım yazdıklarını okurken inan çok duygulandım...Kendi konumdan sonra burda beni en çok yaralayan konu bu oldu. Çünkü uzun ilişki ne demek, o ilişki temelinden sarsıldığında neler hissedilir çok çok iyi bilirim...

Konuyu okurken en başta annenin hatalı olduğunu düşündüm. Ne olursa olsun sizin aranız belki düzelebilecekken eşini icraya vermesini düşüncesizlik olarak gördüm. Sonra sebeplerini yazmışsınız, 3 hafta boyunca eşinizin sizi aramayışı, eşinizin ailesinin davranışları...Kolay yenilir yutulur şeyler değil evet. Bana kalırsa sen, senin ailen, eşin, onun ailesi, bütün herkes en başından beri çok fevri ve düşüncesiz davranmışsınız...Herkes birbirini çok kolay kırmış. Hele ki eşin, sizin kendi aranızda halledebileceğiniz cinsel bir problemi ne diye ailesine anlatıp ailesinin ağzına laf vermiş ki? Her şeyden önce ayıp bir kere, bir erkek olarak nasıl karısının bu durumunu milletin ağzına sakız etmiş anlayan beri gelsin...Hadi o bunu yaptı, ailesi ne demeye başınıza kaktı? Yatmadınız diye 9 sene boyunca kardeş miydinz yani, ne demek gerçek bir evlilik değildi vs...

Peki annen eşini icraya vermeden önce eşinle konuşmayı denedi mi? Bence senin ailen o görüşmediğiniz süre içinde eşini karşılarına alıp " Oğlum problem nedir, problemlerin üstesinden gelecek misiniz, ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ayrılmaya karar verirseniz bize karşı olan mali yükümlülüklerinin farkında mısın?" tarzı hem yoklama çeken, hem uyarı niteliğinde bir konuşma yapsalardı bence bu işler buralara kadar gelmezdi. Annenin sebeplerini anlyıyorum lakin dedim ya, herkes fevri davranmış, en başta annen. Belki de sizin düzelebilecek bir evliliğiniz varken annen işlerin iyice alevlenmesine sebep olmuş...

Annem konustu esimle evet. Borcu babasi odeyecegi icin babasiyla annemin telefonda gorusmesini sagladi esim. Ama malesef bu gorusme annemi iyice cileden cikardi.

Ben evden ayrilali uc hafta olmus. Bosaniyoruz. Adam annemi arayip "Benimle gorusmek istemissin, noldu hayirdir?" diye basliyor soze. Sanki borclu olan annem ve aman dileniyor gibi karsilarinda... Hadi bunu gectik, o konusmada bir kere adim gecmedi benim. Ne olacak bu cocuklar demedi adam. Yahut kismet degilmis gibi cumleler bile kurulmadi. Hepsinin derdi para oldu.

Yetmedi, ne zaman oderiz bilmiyorum, ama odeyecegiz ayagi yapti kayinpeder. Yahu senin oglun bosanmaya kalkmis bu kadinin kizindan, ne zaman oderiz bilmiyoruz da neyin nesi? Kapat borcu, herkes yoluna gitsin.

Sizin anlayacaginiz konusmak daha da ofkelendirdi annemi. Cunku karsisindaki insanlar benim sevgime oyle guvenen tipler ki resmen umursamadilar ailemi. Misal o 3 haftalik surecte babaannem hastanede yatti, aramadilar bile. E biz bosanmadik ki, insanlik diye bir sey var. Dusman misiniz benim babaanneme kadar?

Bu durumda annem niye dusunsun ki artik boyle bir aileyi? Benim onlarla muhtemel gelecegimi de bir cirpida siler tabii. Deger vermeyi bilmeyen, ukala ve kusursuz olduguna inanan bir aileye yem edecegine kizini, kizi iki gun depresyona girsin ucuncu gun unutur mantigi guder.

Cok damarina bastilar ailemin. Annemin parasiyla hepsi soz sahibi oldu o dukkanda. Ki bu sirada benim annem-babam yediklerini kurusu kurusuna oduyor, kardesim aldigi bir suyun bile parasini veriyordu.

Onlarsa bedavadan yiyip icip oranin patronlugunu yapiyorlardi. Eltime kadar...

Yenilir yutulur seyler degildi bunlar. Annemdeki de sabir.

Borcunuz çok mu az mı bilmiyorum ama ben olsam kimseye bişey demeden o şehirden kaçıp gidip sevdiğimle başka yerlerde yaşardım. Yeni şehir yeni iş yeni hayat bence çözecek bütün sorunları. İkiniz çalışınca borç da ödenir,uzak kalınca zaman da ilaç olur, aileleriniz yumuşar affeder sizi.

Borcun benimle ilgisi yok. Annemin esime dukkan acarken verdigi yuklu bir miktar para bu ve senet karsiligi verildi. Senetler esimin babasinim sirketinin ustune. Gostermelik olarak esimin ustune olan bir sirket bu. Ama babasinin.

Icra da sirkete gitti. Mahkeme 3'e boldu odemeyi. Esimin babasi oduyor.

Karsimda benimle cekip gitmeyi goze alacak bir adam yok malesef. Olsaydi coktan gitmistik...

Selam kizlar,

8 ay once evlendim. 2 aydir baba evindeyim. Esim, ailesiyle ilgili sacma sapan seyleri bana kabul ettirmek icin gerizekalica bir blof yapip bosanma oyunu oynamaya kalkti, olan yuvama oldu.

6 ay beraber paylastigimiz o kucucuk yasamin icine hep kotu seyler sigdi. Ilk gece vajinismus oldugumu fark etmemle basladi her sey. 8.5 sene flort ettigim adamin olamadim. Tedavimiz suruyordu ki bu defa da esimin ailesinin dukkanimiz uzerinden elini cekmemesi, bizi rahat birakmamalari, evli olan kardesinin ve esinin bizi kiskanmalari filan da eklendi. Mesele buyudu ve esimin blofuyle ayrim noktasina geldi.

Oyle sıkı sarildi ki bu blofe gecenin bir yarisi hastalandim, tek basima gittim hastaneye.

Tabii ailem de bunu duyunca kizdi, aldilar beni esimin yanindan.

Onun ailesi geldi. Evime yerlestiler eltime kadar. Sozde esime destek... Tam 3 hafta bekledik, bir kisi bile aramadi.

Annem de bunca rencide edilmeyi kaldiramadi ve esimin ona olan borcunu icraya verdi.

Her insanin sabrinin da bir sonu oluyor cunku.

Bir ay kadar oldu olmadi, esimle gorusmeye basladik biz. Lakin bu durumdan ailelere bahsedemedik. Onun ailesi beni ve ozellikle annemi icra yuzunden dusman bellemis durumda. Benim ailem esimin bana sahip cikmayacagindan emin.

Ama esim bu 2 ayda yaptigi hatayi anladi ve gozumun onunde defalarca aglayarak ozur diledi benden.

Fakat ailelere bunu anlatmanin imkani yok. Ne o ne de ben bencilce davranip birlikte olmak ugruna ailelerimizi ezip gecemiyoruz.

Bugun son kez gorustuk. Ve bir daha gorusmeme karari aldik. Kpss'nin gecmesini bekliyorum, davayi da acacagim sinavdan sonra.

Fakat bu karari alirken ikimiz de oyle cok agladik, oyle zor ayrildik ve oyle caresizdik ki... Gordum ki severek ayrilmak diye bir sey gercekten varmis.

Esim yaptigi blofun ve hatalarinin bedelini malesef agir odedi ama ayni zamanda ben de odedim onunla birlikte.

Aileleri iknanin imkani yok. Onlari hice saymamizsa mumkun degil.

Birbirimizin olmadan daha, evlilikten bir sey anlamadan... 9 senemizi bir cirpida ve aglayarak noktaladik.

Akil verin desem, soylenecek pek bir sey yok biliyorum.

Ama bu durumu paylasmzsam daha da aciyacak kalbim.

Su hayirli mubarek Ramazan gecesinde bana da dua edin. Hakkimda hayirlisi olmasi icin...

İnşallah barışırsınız gereksiz bir oyunun içine girmişsiniz ...

Bence burda esine is dusuyor azcik saglam olsa esin kimseye laf soyletmese ailesinde sustursa hicte bunlar olmaz.Esin pasif biri anladigim kadariyla.Ama hala kendi ailesine soz geciremuyor bu neyin pismanligiysa bence pek pisman olmus gibi degil

Ailesine karsi pasif evet. Onlarin dedigi kanun. Osmaniyeli kendisi ve oralarda erkegin ailesi baskin, erkek baskin. Bir Egeli olarak bize cok ters gelen seyler fakat dustuk bir kere iclerine.

Pismanliktan olse de cikip babasina tek kelime edemez. Bugune dek hep boyle oldu cunku.

Basindan beri her sey esimde bitiyordu zaten ama yapmadi.

Artik dogru adimlar atip 'bizi' yeniden bir araya getirecegini de sanmiyorum.

Gonlumdeki su sizi gecsin, bana yeter. Ondan yana umudum kalmadi zira.

Back
X