- Konu Sahibi BalikKraker
Çok üzüldüm ikinizde ağlayarak ayrılmışsınız 8-9 senelik bir flortten bahsedıyorsunuz 8 aylık evlilik bunun 6 ayı aynı ev içinde ve birlikteliğiniz tam olamamış her şey kursağınızda kalmış çok kötü ve üzücü bu olaylar yazılmış yaşanması gerekliymiş ve yaşandı sırf şuan aileiler birbirlerinden nefret ediyor sorunlular diye neden birbirinizi harcıyorsunuz anlamadım size yazık değil mi bence ailelerimizi ezip geçeceğiz diye düşünmeyin evlatlarısınız neticede onlar da evlatlarını mutlu olmalarını sevdiği insanla tekrar birlikte yuvasına geri dönmelerini isterler, benimde abim boşandı boşanmasnın sebebi hanımının ailesinin herşeyde her konuda her anda kızlarının dibinden ayrılmamasından oldu bu ayrılık biraz da bu aileler çok karışmasa bu duruma çok iyi olacak aslında bak şimdi yine aile onları ezip geçemiyoruz diyorsun bence yanlış düşünüyorsun ne insanlar var ailelerine neler yapıyorlar :26:
Size katiliyorum ama esim bunu kesinlikle reddediyor. Oyle bir adama guvenip yola cikarsam ben ortada kalirim yazik ki...
Dua istiyorum sizden. Dua edin bana bol bol. Hayirlisi olsun diye...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.