aslında şuan saklamıyoruz herkes biliyor ama onaylamıyorlar. ayrıldığımızı biliyorlar.neden ilşkiyi sakladığınızı anlayamadım ben
Bende senin gibiyim. Benim onceligim hep ailem olmustur. Ana olmaz oylr. Ben birazda olsa anladim. Umarim sende anlarsin. Once can, sonra canan. Kendin icin yasamalisin. Otur bi gozlemle bakalim, herkes keyfinde yolunda ama sen???konum buraya taşınmış sanırım arkadaşlar kusura bakmayın yeni gördüm.
dul olduğu için istemiyorlar sadece.
ben aileme karşı çok güçlü durabilen bir insan değilim.
onlar üzülmesin diye hep kendimden ödün veriyorum ama bu sefer de olmuyor ben üzülüyorum
Bende senin gibiyim. Benim onceligim hep ailem olmustur. Ana olmaz oylr. Ben birazda olsa anladim. Umarim sende anlarsin. Once can, sonra canan. Kendin icin yasamalisin. Otur bi gozlemle bakalim, herkes keyfinde yolunda ama sen???
Buna sebep yine sensin. Onlari uzun bir surecte alistirdin soz dinleyen kiza.ama kiz artik buyudu ve seviyor! Arkadasindan eminsen, ona guvenin sonsuzsa ailenle basetmelisin. Onlara bunu kabul ettirmelisin. Ha kabul ederler ya da etmezler bu onlarin bilecegi is ama sana saygi duymak zorundalar. Ama onlari da onyargisiz bir sekilde dinle. Gercekten neden istemiyorlar diye? Bi de bu duruma onlarin gozunden bak.herkes mutlu, herkes hayatına bakıyor.
bunca zaman hep onları dinledim .
aman üzülmesinler onlar mutlu olsun.
hep sustum. bir kere, sadece bir kere sevdim karşılarına çıktım . istediğimi belirttim bu sefer ben kötü oldum. benim yüzümden kimsenin huzurunun kalmadığını söylediler.
sevmek kötü bir şey mi ?
neden insanları öyle yargılarlar ki. neden karşıda ki insan iyi mi değil mi diye bakmazlar.
ailem karşı dik duramıyorum
ben eminim.Buna sebep yine sensin. Onlari uzun bir surecte alistirdin soz dinleyen kiza.ama kiz artik buyudu ve seviyor! Arkadasindan eminsen, ona guvenin sonsuzsa ailenle basetmelisin. Onlara bunu kabul ettirmelisin. Ha kabul ederler ya da etmezler bu onlarin bilecegi is ama sana saygi duymak zorundalar. Ama onlari da onyargisiz bir sekilde dinle. Gercekten neden istemiyorlar diye? Bi de bu duruma onlarin gozunden bak.
evet kesinlikle.Ailenin korkuları vardır,bir kez ayrılan bir daha ayrılır kızımızı da bırakır gibi,evliliğin onun yüzünden bittiğini zannedebilirler.Sen sevgiline inanıyorsan,gerçekten inanıyorsan aileni ikna edebilirsin.Güçlü durmayı öğren,sen de aile kuracaksın.Gerekirse de dinleme sözlerini,evlatlarını atacak halleri yok bir kızarlar iki kızarlar mutlu olduğunu görünce affederler.
Dul kavramı da ne kadar sığ birşey..İnsanların gözünde herşey imza..Sevgilin yıllarca nikahı olmadan yaşasaydı sonra ayrılsaydı tertemiz bir delikanlı olacaktı ama değil mi.Ah bu milletin bağnazlıkları...
Bence Ailene şunu anlatmalısın Ayrılmak- boşanmak herkesin başına gelebilir kimse ilerde ne yaşayacağını bilemez
Ben de ailemi dinlemeyenlerdenim. Eşimi memur olmadığı için istemediler, bşka şehirde olduğu için istemediler. Hani tanısalar da şu huyları seni üzer deseler yine anlardım ama sadece nişan günü gördüler, o derece katılardı. Şimdi benden kıymetli damatları... ne oldu o çektiğim sıkıntılar, boşuna mıydı? Aile mantıklıysa dinlenşr ama mantıksızsa üzerim. Aylarca annemin yaptığı yemekleri yemediğimi, odamdan çıkmadığımı bilirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?