Sevgi açlığı

Endişelerimiz, korkularımız veya hoşlanmadığımız şeyler illaki önümüze geliyor.
O şekilde de değil baenzen farklı kılıflara bürünüyor en basiti özgü en probleminin altından başka bir ytamva öyküsü çıkabiliyor. Bellek bunları negatif olarak kaydediyor konuşmalarımıza bike dikkat etmeliyiz bir şey geçecek diyorsakgeçecektir verdiğimiz mesaj o çünkü.

Aynen, çok eleştirilen biri ozguvensiz olur, terk edilen biri kendini değersiz hisseder gibi.

gercekten bende kk da ilk defa böyle bir davranışla karsı karsıya kalıyorum . çok sasırdım ,
sizede ince yorumunuz için çok teşekkür ediyorum

yok hayır. beni olumsuz olarak hiç etkilemedi. yazdım daha öncede yapı meselesi sanırım. annemde öyle bir kadın deyip öyle kabul ettim.

Yenibirhayataaa Ben yazacaktım yazmayayım dedim, aynen öyle burda genelde üyelerin ismine bakma gereği duymam ama siz Yesyess benim de aklımda bu tarzınızla yer ettiniz.
Klasik bir güvenli bağlanma sıkıntısı aslında. biliyorum çünkü ben de yaşadım psikoloğa veya psikiyatriste gittiğinizde bu sorundan bahsettiniz mi? Yani yeme bozukluğu diye gittiyseniz bu konuya hiç girilmemiş olması normal.
Ben çok faydasını görmüştüm.
Önünüzde iki yol var: annem böyleydi o yüzden böyle oldum diye sızlanmak ve hayatınızı ele alma sorumluluğundan kaçmak veya annemle ilişkim bende x y z problemlerine yol açmış bunun farkındayım şu saatten sonra bu yetersiz ilişkinin bana daha fazla zarar vermemesi için neler yapabilirim diye düşünüp ona göre yaşamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…