Herkese iyi akşamlar Ben de çoğu kadın gibi ilgi ve sevgi açlığı yaşıyorum maalesef.Son günlerde Allahım bana sevgiyi aratma diye dua ediyorum.Halbuki ne kadar kolay gönlümü almak.Ama olmuyor.Ne sinema ne tiyatro,ne tatlı bir söz,ne özel günler dışında bir sürpriz,hediye.Yok yok yok.Olmuyor.Oğlumu sinemaya götürecekmiş.Eeee?Bir kere bana dedi mi baş başa sinemaya gidelim mi?Yoooo.Evde R.İvedik tarzı film izlemeyi teklif ediyor.Nefret ederim öyle filmlerden.Onu izleyeceğime temizlik yapmayı tercih ettim tabi.Şehir dışından misafir gelmese pek gezme tozma da yok.Yaptığı tek şey yemek hazırlamak,mangal yakmak.O da benim için mi?Yooo.Kendi karnını doyurmak için.Piknikte o mangal başında, ben çocuklarla ilgileniyorum.Oğlumla futbol oynaması gereken kişi ben miyim?Parktaki tek baba olduğu için utanan ve çocukları parka götürmekten vaz geçen biriyle yaşam çok zormuş.Çocuğunu anne baba beraber oynatıyor,biz de öyle olsaydık diye alay konusu olan kişi de ben oluyorum malesef.Şöyle güzel ,çerçevelenecek bir resmimiz bile yok.En güzel anları bile sulandırmada üstüne yok.Adet olduğumu öğrenince öpmekten vazgeçen adamdan ne beklenir ki?Tabi sonunda isteği gerçekleşmeyecekse ne anlamı var ki öpmenin değil mi???? Dağınıklığından daha önce de bahsetmiştim.Offf.Açım sevgiye,ilgiye açım.Ama suç bende eşimin de dediği gibi O hep öyleydi.Hiç değişmedi ki.Evet değişen ben oldum.Olması gerekeni fark ettiğim için ben hatalıyım. Aşkın gözü kördü,ben aşıktım gözüm zor açıldı.