• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi açlığı

oznel

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
194
2
16
Antalya
Herkese iyi akşamlar Ben de çoğu kadın gibi ilgi ve sevgi açlığı yaşıyorum maalesef.Son günlerde Allahım bana sevgiyi aratma diye dua ediyorum.Halbuki ne kadar kolay gönlümü almak.Ama olmuyor.Ne sinema ne tiyatro,ne tatlı bir söz,ne özel günler dışında bir sürpriz,hediye.Yok yok yok.Olmuyor.Oğlumu sinemaya götürecekmiş.Eeee?Bir kere bana dedi mi baş başa sinemaya gidelim mi?Yoooo.Evde R.İvedik tarzı film izlemeyi teklif ediyor.Nefret ederim öyle filmlerden.Onu izleyeceğime temizlik yapmayı tercih ettim tabi.Şehir dışından misafir gelmese pek gezme tozma da yok.Yaptığı tek şey yemek hazırlamak,mangal yakmak.O da benim için mi?Yooo.Kendi karnını doyurmak için.Piknikte o mangal başında, ben çocuklarla ilgileniyorum.Oğlumla futbol oynaması gereken kişi ben miyim?Parktaki tek baba olduğu için utanan ve çocukları parka götürmekten vaz geçen biriyle yaşam çok zormuş.Çocuğunu anne baba beraber oynatıyor,biz de öyle olsaydık diye alay konusu olan kişi de ben oluyorum malesef.Şöyle güzel ,çerçevelenecek bir resmimiz bile yok.En güzel anları bile sulandırmada üstüne yok.Adet olduğumu öğrenince öpmekten vazgeçen adamdan ne beklenir ki?Tabi sonunda isteği gerçekleşmeyecekse ne anlamı var ki öpmenin değil mi???? Dağınıklığından daha önce de bahsetmiştim.Offf.Açım sevgiye,ilgiye açım.Ama suç bende eşimin de dediği gibi O hep öyleydi.Hiç değişmedi ki.Evet değişen ben oldum.Olması gerekeni fark ettiğim için ben hatalıyım. Aşkın gözü kördü,ben aşıktım gözüm zor açıldı.

bu saydıklarınızın hepsi eşinizden çok fazla beklenti içinde olmanızdan kaynaklanıyor.. yalnız senin eşin değil o şekilde davranan merak etme canım yalnız değilsin.. ama sana çözüm tutarsan tabi eşinden evliliğinden fazla bi beklenti içinde olma ancak öyle mutlu olunuyor..

erkeklerin çoğu böyle kadınlar ezilsin büzülsün erkekler asla değişmesinler ben böyleyim diyip işin içinden çıksınlar. çoğu çok çok bencil. sadece kendileri için yaşıyorlar. ama şu da var birazda bizler onları öyle alıştırıyoruz.. aman şunu desem yapmaz bunu istemez yapmaz diyince onları iyice bencil olmaya alıştırıyoruz. inşallah bu sorununuz en kısa zamanda düzelir. huzurlu mutlu bir yuvanız olur..

Ah be arkadasim ya oncelikle sunu bilki yanliz degilsin.. Bu erkeklerdenn fazla bi beklentin olmayacak yoksa uzulup hayal kirikligina ugruyorsun, oyle bi zamanda yasiyoruz ki esin aldatmiyorsa dovmuyorsa sovmuyorsa opte basina koy, Ha onlari bu duruma getirenlerde yine bizleriz biz kadinlar cok simartip omrumuzun merkezine koydugumuz icin adamlar kendilerini bulunmaz hint kumasi saniolarr haliyle.. O yuzden hic kendini yipratma, onu oyle kabulleneceksin cunki o hicbirzaman degismeyecek maalesef...

Aslında ben beklenti içine girmemeyi öğrenmiştim yani öyle sanıyordum Ama bugün yaşadığım şu küçük olay üzerine biraz tereddütüm arttı.Eve tatlı almış eşim sağolsun.Ama kendi sevdiğinden.Ben her zaman bir parça alır bırakırım o da bilir.O tatlının tam 8 çeşidini.Portakallısı,vanilyalısı,çileklisi....Tamam merak ettin aldın da canım kocacım yanına bir parça da ekler alıverseydin ya.O yedi ben baktım.Çok da dolmuşum meğer bu olay üzerine ben de içimi buraya döktüm.Yani demem o ki ufacık bir olay belki ama düşünemeyeceği bir şey miydi?Ya da resim çekmek,çektirmek?Kıyaslamak hoş değil biliyorum ama eşiyle çocuğuyla fotoğraf çeken,her anı kaydeden tanıdıklarım var.Güzel bir şey olsun diye uğraşıyorum ama saçma sapan bir hareketiyle pozu mahvediyor.Bunlar büyük beklenti değil ki.Yanılıyor muyum?Ya da ben mi ince düşünüyorum?

canım eğer senin aldığın pastadan almamışsa söyleyeceksin öyle içine atmakla olmuyo.. erkeğe gurur yapılmaz bunu öğrendim ben.. içinde tutacağına yılmadan her defasında söyle bak elbet anlayacaktır bidahakine senin istediğinden de alır.. ne kaybedersin ki söle güzel bi dille..

Herkese iyi akşamlar Ben de çoğu kadın gibi ilgi ve sevgi açlığı yaşıyorum maalesef.Son günlerde Allahım bana sevgiyi aratma diye dua ediyorum.Halbuki ne kadar kolay gönlümü almak.Ama olmuyor.Ne sinema ne tiyatro,ne tatlı bir söz,ne özel günler dışında bir sürpriz,hediye.Yok yok yok.Olmuyor.Oğlumu sinemaya götürecekmiş.Eeee?Bir kere bana dedi mi baş başa sinemaya gidelim mi?Yoooo.Evde R.İvedik tarzı film izlemeyi teklif ediyor.Nefret ederim öyle filmlerden.Onu izleyeceğime temizlik yapmayı tercih ettim tabi.Şehir dışından misafir gelmese pek gezme tozma da yok.Yaptığı tek şey yemek hazırlamak,mangal yakmak.O da benim için mi?Yooo.Kendi karnını doyurmak için.Piknikte o mangal başında, ben çocuklarla ilgileniyorum.Oğlumla futbol oynaması gereken kişi ben miyim?Parktaki tek baba olduğu için utanan ve çocukları parka götürmekten vaz geçen biriyle yaşam çok zormuş.Çocuğunu anne baba beraber oynatıyor,biz de öyle olsaydık diye alay konusu olan kişi de ben oluyorum malesef.Şöyle güzel ,çerçevelenecek bir resmimiz bile yok.En güzel anları bile sulandırmada üstüne yok.Adet olduğumu öğrenince öpmekten vazgeçen adamdan ne beklenir ki?Tabi sonunda isteği gerçekleşmeyecekse ne anlamı var ki öpmenin değil mi???? Dağınıklığından daha önce de bahsetmiştim.Offf.Açım sevgiye,ilgiye açım.Ama suç bende eşimin de dediği gibi O hep öyleydi.Hiç değişmedi ki.Evet değişen ben oldum.Olması gerekeni fark ettiğim için ben hatalıyım. Aşkın gözü kördü,ben aşıktım gözüm zor açıldı.

koca ilgisiz ama seiz de pek bir kendinizi bırakmışsınız canım.talepkar olun ama bunu öyle emir gibi değilde daha sempatik birbirinize en yakın oldugunuz zamanlarda dili getirin.çunku herkes böyle yapıyor :52::52::52::52::52: mücadeleden bıkmayın

cogu şeye ımrenmekte haklısın bende en cok suna ımrenırım bazılarıı karısıyla sevgılısıyle olan fotograflarını fcye koymuslar derım ıcımden ne guzel karısına dgr vermıs falan ne bıleyım yada bı arkadasım bısey paylasır esı hemen yorum yapar senı sevıyorm dıye begenır faln bazende ıkı eşın bırbırı ıle oln samımıyetıne bakarım bılmıyoorm bız bunların ıcnde hıcbrı dglız gıbı cogu erkek karısının gozunun ıcıne bakar ama ben hıcbızmn ole olamadım sadece olmus gıbı oldu okadr ama alıstım artık zor gelmıyor o yasadıklarıma karsın farklı bı kişilik olusturdum kendıme o dogrultuda gıdıyorum sende bnce ole yp fazla sey bekleme yoksa uzuln hep sen olursn

oley yalnız değilim :29:

hep hayal ederiz değilmi eşimiz hayallerimizin baş kahramanıdır
çok güzel vakitler geçiririz. birlikte sinemaya gideriz, romantik akşam yemekleri yeriz, el ele deniz kenarlarında gezeriz.
sonra bi bakmışsın telefonun alarmı çalar ve uyanırsın

hayat işte filmlerdeki gibi değil
el ele kol kola daha iki adım attığımızı bilmem çarşıda pazarda dolaşırken o önden ben arkadan tin tin gideriz
benim en büyük hayalim de eşimle el ele yürümek :53: çok saçma değil mi

cogu şeye ımrenmekte haklısın bende en cok suna ımrenırım bazılarıı karısıyla sevgılısıyle olan fotograflarını fcye koymuslar derım ıcımden ne guzel karısına dgr vermıs falan ne bıleyım yada bı arkadasım bısey paylasır esı hemen yorum yapar senı sevıyorm dıye begenır faln bazende ıkı eşın bırbırı ıle oln samımıyetıne bakarım bılmıyoorm bız bunların ıcnde hıcbrı dglız gıbı cogu erkek karısının gozunun ıcıne bakar ama ben hıcbızmn ole olamadım sadece olmus gıbı oldu okadr ama alıstım artık zor gelmıyor o yasadıklarıma karsın farklı bı kişilik olusturdum kendıme o dogrultuda gıdıyorum sende bnce ole yp fazla sey bekleme yoksa uzuln hep sen olursn

valla ben fcde her gün geziyor gibi fotoğraflar koyup aslında evden kırk yılda bir çıkan insanları, mutluluk fotoğrafları koyup sonradan boşananları, işyerinde arkadaşlarıyla ortam fotoğrafları koyup sonra işinden ayrılanları falan gördüğüm için hiç inanmıyorum. :)) birçok şey göründüğü gibi değildir hayatta. maskeli balodayız zaman zaman :) en yakın arkadaşım bile bir keresinde eşiyle iletişiminin hiç dışarıdan göründüğü gibi olmadığından bahsetmişti. kendinizi kimseyle kıyaslamayın.

erkekleri tatlı dille her zaman uyarmak gerek gerçekten düşünemiyorlar durmadan uyaracaksın benim eşimde öyle diyorum ki neden böyle yapmadın düşünemedim deyip işin içinden çıkıyor sinirleniyorum o zaman

ben hamileyim cipsten koladan uzak duruyorum güya oda bana yasakladı yeme diye ama kendisi alıp karşımda yiyor canım nasıl çekiyor anlatamam bir tane ver dediğimde olmaz sen yeme diyor ya boşu boşuna sinirlendiriyor beni ne oluyor ertesi gün ben alıp gizli gizli evde yiyorum 10 kere uyardım bunun için şimdilerde vazgeçti artık almıyor

Yalnız değilsin. Ben de ilgisizlikten şikayetçiydim, bencilliğinden. Sonra da terkedip gitti. Bir aile danışmanına gitmeyi öner ya da sen kendin bir psikoloğa git. Yoksa bir süre sonra bu sorun giderek büyüyecek ve birbirinizden kopacaksınız.

oley yalnız değilim :29:

hep hayal ederiz değilmi eşimiz hayallerimizin baş kahramanıdır
çok güzel vakitler geçiririz. birlikte sinemaya gideriz, romantik akşam yemekleri yeriz, el ele deniz kenarlarında gezeriz.
sonra bi bakmışsın telefonun alarmı çalar ve uyanırsın

hayat işte filmlerdeki gibi değil
el ele kol kola daha iki adım attığımızı bilmem çarşıda pazarda dolaşırken o önden ben arkadan tin tin gideriz
benim en büyük hayalim de eşimle el ele yürümek :53: çok saçma değil mi

Bu knuda yalnız olmadığımı bilmek üzücü.Çünkü eli öpülesi,mutluluğu gerçekten hak eden,hak ettiği değeri göremeyen pek çok kadın var.Çok şey denedim ama hiçbiri fayda etmiyor.Sürekli hatırlatmak da yorucu.Nereye kadar.
Benim de evliliğimin ilk günlerinde hayalim mum ışığında yemek yemekti.Ama eşim elektrik kesilmeden ne gerek var mum yakmaya diye düşünüyor !!! Romantik bir yapısı yok .Çoğu şeyi düşünemiyor.Yaptığım incelikleri anlamıyor.Sanırım en önemli şey onun için karnının doyması ve balık tutmak.Çocuklarla bile ilgilenmekten sıkılıyor.Şimdi belki de bunları okuyan pek çoğunuz ne kadar şanslı olduğunuzu düşünmeye başladınız .Sanırım bu da benim imtihanım..Allah başka dert vermesin ama ruhum yaşlandı onun yüzünden.

Yalnız değilsin. Ben de ilgisizlikten şikayetçiydim, bencilliğinden. Sonra da terkedip gitti. Bir aile danışmanına gitmeyi öner ya da sen kendin bir psikoloğa git. Yoksa bir süre sonra bu sorun giderek büyüyecek ve birbirinizden kopacaksınız.

Ben aslında 6 ay kadar önce psikoloğa gittim ama benim isteklerimin,tepkilerimin normal olduğunu söyledi.Eşimin pekçok davranışına öyle şaşırdı ki gözlerini kocaman kocaman bir açışı vardı ki anlatamam.Oradan çıktığımda gerçekleri daha iyi gördüm,olması gerekeni ama eve gelince her şey kaldığı yerden devam ediyordu.Hatta eşim sorunun benden kaynaklandığına nasıl inandıysa psikiyatriste gittiğimi,psikiyatristin bana hangi ilacı yazdığını falan sormuştu.Aile terapistine gitme fikrini kabul etmiyor zaten.Onun için her şey yeterince güzel.Aile dışında her şey yolunda.Hatta evde ben abartıyormuşum her şeyi.
Evet sorun giderek büyüyor benim içimde ama o anlamamakta ısrar ediyor.
Birçok erkeğin bakış açısıyla İçkisi yok,kumarı yok,gözü dışarda değil,evin eksikleri giderilior ya daha ne istiyormuşum?

hepimizde aynı dert var, bende ilgisizlikten bıktım,bi insan akşam gelip yemek yiyip, uyuyup yoruluyormuş dinlenmesi gerekiyomuş,sonra kalkıp netin başında sabahlar mı? herşeyi zorla yaptırmaktan bıktım, onu al, bunu al, bi kere söyle, iki kere söyle anlamıyor mecburen alana kadar söylüyorsun, sonra suçlu oluyorsun çok şey istiyorsun beklemiyorsun, aylarca bekleyemem ya, bazı şeyler olması gereken zamanda olur, her sene kandırır tatile gideceğiz diye yaz gelir biz yine evde iznini bile kullanmaz ah canım daha neler neler...

Bu knuda yalnız olmadığımı bilmek üzücü.Çünkü eli öpülesi,mutluluğu gerçekten hak eden,hak ettiği değeri göremeyen pek çok kadın var.Çok şey denedim ama hiçbiri fayda etmiyor.Sürekli hatırlatmak da yorucu.Nereye kadar.
Benim de evliliğimin ilk günlerinde hayalim mum ışığında yemek yemekti.Ama eşim elektrik kesilmeden ne gerek var mum yakmaya diye düşünüyor !!! Romantik bir yapısı yok .Çoğu şeyi düşünemiyor.Yaptığım incelikleri anlamıyor.Sanırım en önemli şey onun için karnının doyması ve balık tutmak.Çocuklarla bile ilgilenmekten sıkılıyor.Şimdi belki de bunları okuyan pek çoğunuz ne kadar şanslı olduğunuzu düşünmeye başladınız .Sanırım bu da benim imtihanım..Allah başka dert vermesin ama ruhum yaşlandı onun yüzünden.

8 yalık evliyim neredeyse aynı senin eşin gibi işte
ekimde yıllık izni var adama antalyaya falan tatile gidelim bir iki günlüğüne diyorum
ben yıllık iznimi ramazanda alacam annemlere gidecem diyo
o kadar romantik ki
en büyük jesti eve gittiğim de makarna yapmış olması
500 milyar verseler senle ele ele dışarda yürümem diyo
neden diyorum ben utanırım diyo

ne çektim beee
çekecem mecbuurrr

Ben aslında 6 ay kadar önce psikoloğa gittim ama benim isteklerimin,tepkilerimin normal olduğunu söyledi.Eşimin pekçok davranışına öyle şaşırdı ki gözlerini kocaman kocaman bir açışı vardı ki anlatamam.Oradan çıktığımda gerçekleri daha iyi gördüm,olması gerekeni ama eve gelince her şey kaldığı yerden devam ediyordu.Hatta eşim sorunun benden kaynaklandığına nasıl inandıysa psikiyatriste gittiğimi,psikiyatristin bana hangi ilacı yazdığını falan sormuştu.Aile terapistine gitme fikrini kabul etmiyor zaten.Onun için her şey yeterince güzel.Aile dışında her şey yolunda.Hatta evde ben abartıyormuşum her şeyi.
Evet sorun giderek büyüyor benim içimde ama o anlamamakta ısrar ediyor.
Birçok erkeğin bakış açısıyla İçkisi yok,kumarı yok,gözü dışarda değil,evin eksikleri giderilior ya daha ne istiyormuşum?

Aynı lafları ben de duydum. Ben herşeyi sorun yapıyormuşum, aslında sorunumuz yokmuş. Böylece 11 yılımı geçirdim. Hep ağlayarak, hep onun beni sevmediğini düşünerek. Her yolu denedim. Susmayı, konuşmayı, kendi halimde yalnız yaşamayı bile... Olmadı. Sonunda aldatıldığımdan şüphelendim. Söyleyince ruh hastası, kıskançlık hastası oldum. Bu olaydan 2 gün sonra da düşüneceğim, mutsuzum diyerek evi terk etti. 5 ay oldu. 5 ay sonra geçtiğimiz cumartesi günü pazartesi konuşalım dedi. Pazartesi, dün, aramadı bile. Çok mutlu. Belli ki sevmemiş. Biz mutsuz olunca katlanıyoruz da onlar yapmıyor. Çocuklarını bile gözleri görmüyor, gidiyorlar.
Allah sabır versin. Dua etmekten başka yapılacak birşey aklıma gelmiyor. Bir de sana tavsiyem özgüvenini kaybetme, ömrünü onun için heba ederek geçirme. Onlara çok değer verince değersizleşiyorsun. O yüzden kendine bak, onu hayatının merkezi yapma. Kıymetin artsın. Mutlu olduğun şeyleri yap, onu çok önemseme, gerektiğinden fazla değer verme.o seni 2 arıyorsa sen 1 kez ara.

Aynı lafları ben de duydum. Ben herşeyi sorun yapıyormuşum, aslında sorunumuz yokmuş. Böylece 11 yılımı geçirdim. Hep ağlayarak, hep onun beni sevmediğini düşünerek. Her yolu denedim. Susmayı, konuşmayı, kendi halimde yalnız yaşamayı bile... Olmadı. Sonunda aldatıldığımdan şüphelendim. Söyleyince ruh hastası, kıskançlık hastası oldum. Bu olaydan 2 gün sonra da düşüneceğim, mutsuzum diyerek evi terk etti. 5 ay oldu. 5 ay sonra geçtiğimiz cumartesi günü pazartesi konuşalım dedi. Pazartesi, dün, aramadı bile. Çok mutlu. Belli ki sevmemiş. Biz mutsuz olunca katlanıyoruz da onlar yapmıyor. Çocuklarını bile gözleri görmüyor, gidiyorlar.
Allah sabır versin. Dua etmekten başka yapılacak birşey aklıma gelmiyor. Bir de sana tavsiyem özgüvenini kaybetme, ömrünü onun için heba ederek geçirme. Onlara çok değer verince değersizleşiyorsun. O yüzden kendine bak, onu hayatının merkezi yapma. Kıymetin artsın. Mutlu olduğun şeyleri yap, onu çok önemseme, gerektiğinden fazla değer verme.o seni 2 arıyorsa sen 1 kez ara.

benim kocam sen aramazsan aramaz o kadar inatlaşır ki... ben hamileyim (şu an şehirdışında)geçen de sinirlendim ilgisizliğinden, normal bi msj attım bir hafta ne aradı ne sordu hiç bişey söylemeden çıktı geldi. düşün bu kadar dengesiz ve bencil bi insanla evliyim benimle inatlaşıyor ya böyle bişey olabilir mi, birkaç gündür de acaip rahatsızım bir kaç kez aramış uyuduğum saatlerde, bende geri dönmedim,içimden gelmiyor çünkü o canı isterse arar istemezse aramaz bende bu hakkı kendime görüyorum ve geri dönmüyorum, sabah msj attım ne msj attı ne aradı ne sordu, zaten akşam 9 da arar gün boyu hiç mi fırsatın olmuyor be adam söylesen bu sefer de arıyorum ya bu işin saatimi olur der çıkar işin içinden, valla artık çok bunaldım. hamilelik bi taraftan, kızım bi taraftan, bu adamın ilgisizliği, sorumsuzluğu bi taraftan, artık kafayı yiyecem, ölsem haberi olmayacak, o kadar umursamaz.

aahhh canlarım yaaa:29:

konuyu ve yorumları okurken bazılarında kendimi gördüm...

benim eşimde hiç kibar nazik ve romantik değildir,özel günlerden nefret eder,bu ayın 12si evlilik yıldönümümüzdü hiç aklına bile gelmedi...annem babam kardeşim aradı yıldönümümüzü kutladılar adamın haberi bile yok:9:

artık gülüyorum ben çünkü değişmiyor ben kendimi üzüyorum kendime yapıyorum yani.evlendiğimiz ilk sene söyle söyleye zorla gül aldırmıştım saklayarak getirdi eve verdi neyse bende kurutup saklayacam biliyorum bir daha çiçek almayacak,bi kaç gün sonra baktım gül yok nerde gördünmü dedim "kurumuş çöpe attım" dedi:53: bu kadar romantik işde:)

benim eşim bana ve çocuklarına karşı ilgisiz değil ama işde sevdiğini hiç belli etmez:30: insan sevildiğini duymak hissetmek isitiyor ama olmuyor işde beklenti içinde olmazsan anca mutlu olursun...

sanada allah yarım etsin konu sahibi arkadaşım...nekadar kolay şeyler istiyorsun ve eşin onu ne kadar ulaşılmaz yapıyor....inşallah düzelir herşey gönlünce olsun....

aahhh canlarım yaaa:29:

konuyu ve yorumları okurken bazılarında kendimi gördüm...

benim eşimde hiç kibar nazik ve romantik değildir,özel günlerden nefret eder,bu ayın 12si evlilik yıldönümümüzdü hiç aklına bile gelmedi...annem babam kardeşim aradı yıldönümümüzü kutladılar adamın haberi bile yok:9:

artık gülüyorum ben çünkü değişmiyor ben kendimi üzüyorum kendime yapıyorum yani.evlendiğimiz ilk sene söyle söyleye zorla gül aldırmıştım saklayarak getirdi eve verdi neyse bende kurutup saklayacam biliyorum bir daha çiçek almayacak,bi kaç gün sonra baktım gül yok nerde gördünmü dedim "kurumuş çöpe attım" dedi:53: bu kadar romantik işde:)

benim eşim bana ve çocuklarına karşı ilgisiz değil ama işde sevdiğini hiç belli etmez:30: insan sevildiğini duymak hissetmek isitiyor ama olmuyor işde beklenti içinde olmazsan anca mutlu olursun...

sanada allah yarım etsin konu sahibi arkadaşım...nekadar kolay şeyler istiyorsun ve eşin onu ne kadar ulaşılmaz yapıyor....inşallah düzelir herşey gönlünce olsun....

ne kötü değil mi benzer şeyler yaşamamız.Çiçek mevzusu bile benziyor.Bu yılki evlilik yıldönümümüzde canlı çiçek almıştı ve hoş bir sürpriz yaptı.Birkaç gün sonra ise öğretmenler gününde oğlumun öğretmenine onu hediye etmeyi teklif etti.O saksıyı başında parçalamayı istedim ya neyse.Olmuyor işte.Ufak da olsa isteklerimiz, karşımızdakinin düşünmesi lazım .İnşallah düzelir demekten başka bir şey yapamıyorum.

Back
X