sevgi bitmis mi :(((

Tamamen yanlış yoldaymisim deemkki sizede koca bi MAŞALLAH yolluyorum :)

benim bence kendime guvenim yok belkide bilmiyorum cocugum resmn o ilk tanstgm halde kaldim

ayrılmalısınız size selami tarzı erkeklerle yapabilirsiniz. o ne öyle arkadaşınla çıkmıcaksın. valla siz iyiki erkek olmamışsınız. zaten 8 sene size nasıl katlanmış.birde üstüne sinir krizi geçiriyorsunuz sanki haklıymış gibi. çocuk değil karşınızdaki tabikide arkadaşınla gezicek çıkıcak.aynı şekilde sizde.siz bu kafayla giderseniz evlenince boşanırsınız.kimse uzun süre katlanamaz.sizin hakkınız yok karışmaya arkadaşıyla gezmesine

Artik ona bagirip cagrmicam ALLAHIM korusun

sevgisi umarım bitmemistir

Bidaha ozelikle sarilmakla opmekle tehtit etmicem bu cok yanlış

Sorun bağırıp çağırmanız değil, her insan dönem dönem gergin olabilir, sinirlenebilir, bağırıp çağırabilir. İçine atmak yerine patlayabilir birden bire. Ki sizin de uzun süreli ilişki sonrası artık evliliğe adım attığınız dönem; korkularınız, kaygılarınız, acabalarınız had safhadır. Ama karşınızdaki de sevdiğiniz insan, sizinle aynı duyguları o da yaşıyor, sizin için evlilik öncesi dönemse, onun için de öyle. Yüzüğü atıp dışarı çıktıktan sonra kendinin de "acaba" dediği bir ana denk gelmiş olsaydı, hiç bir kuvvet onu geri getiremezdi o eve. Annenizin söyledikleriyle falan geri geldiğini düşünmeyin o yüzden, sevdiği için geri geldi. Şu gözlerinde nefreti gördüm lafına inanın tamamen, görmüştür, öyle demek istememişsinizdir ama o anki halinizi siz de onda görseydiniz siz de beni artık sevmiyor derdiniz.

Bundan sonra yanında bir daha asla bağırıp çağırmayacağınız veya istemeden de olsa tehdit etmeyeceğiniz bir dünya yok. Önce bunu bir anlayın, sihirli bir değnek falan da yok ortada bir anda başka bir insana dönüşmeyeceksiniz ama rahatlıkla kendinizi bir daha bu seviyeye getirmemeyi başarabilirsiniz. İsteklerinizi daha ılımlı bir şekilde söylersiniz mesela, bir şeyi söylemeden önce bana söyleseydi ben ne yapardım diye düşünün bir an, ondan sonra söyleyin. Benim hiç arkadaşım yok, onun da olmasın deyip rahat rahat söylerseniz bunu, öncelikle sizin hiç arkadaşınızın olmamasının ne kadar anormal bir durum olduğunu gözden kaçırırsanız, kaybedersiniz. Onun da arkadaşı olsun, sizin de arkadaşınız olsun, onların yeri ayrı, ikinizin yeri her zaman ayrı olsun. O zaman sevginizin üstüne sevgi katarsınız, öteki türlü iki taraftan da kredi biter zamanla. İşler bu kadar kötü hale gelirse bu hastalıklı halden kendini ilk kurtaran bir daha geriye bakmaz, geride kalan terkedilmiş de ben ne yaptım nasıl beni terk eder diye mahvolur.

Tamamen yanlış yoldaymisim deemkki sizede koca bi MAŞALLAH yolluyorum :)

benim bence kendime guvenim yok belkide bilmiyorum cocugum resmn o ilk tanstgm halde kaldim
Çocuk -ruhlu-olmak kötü bişey değil. Ama sen durumu iyice darlamaya getirmişsin. Kesinlikle yanlışsın, bence şımarıklığın çok bişey görmediğinden. Şu forumu bi oku bak ne dertlerle boğuşan insanlar var. Yani eğer nişanlımız arkadaşlarıyla çıktı die kendimizle cezalandırcaksak ohooo.
Biraz rahatla bemce ve kendine nişanlın dışında da meşgale bul. O arkadaşlarıyla çıkktığında sende o meşgalene dal. Hatta öyle olurki sen o işi dönmek için kendin istersib o çıksın die. Birde böyle dene. Yani arkadaşlarını tanıyorsan gittiği yeri biliorsan giderken kaçta döneceğini, hatta geç kalmamasını onu beklediğini söyle iyi eğlenceler canm de, ve ordayken mümkün olduğunca bölme. Yani atıorum iki saat mi çıkıor birkez mesaj atmak kafi. İyimisin die. Dönünce nnabtın nasıldı kim varsı die sorgu kıvamında değilde aikım ben şunu şunu yaptım şöyle oldu, sizinki nasıldı de bırak o dökülsün.
Saygı duyarım bak uzun bir ilişkin o kadar emek, yakında eşi olucaksın birde. Adama eşi olduğunu karısı olacağını olduğunu hissettir, yapışık ikizi gibi davranmaaa... ve şunu bilir şunu söylerim erkeğin en nefret ettiği şey triptir. Hiç gerek yok açık ol. Hele öyle yüzüklü krizli tripler inanılmaz çocuk işi. Eğer yüzüğünü tehdit malzemesi yaparsan o adamda sallamaz bi süre sonra. Öyle bir kıvama getirceksinki yürwği ağzına gelicek o yüzük çıkmasın die. Çünkü bilecek çıktımı dönülmez die.
Neyse ananem gibi nasihatlemeye başladım yine. Ay içimdeki yaşlıyı durdurunnnn:-D:-D:-D

Uzunca yazmissiniz emek harcamıssiniz teşekkür ederim

gerçekten doğruları gormemi sagladiniz tabi degisemem ama en azından kendime ceki duzen veririm mesala halk egtm kurslarina gdp arkds edinirim

cocukca hareket yaptgmi sonradan anladim ilk kez ona nefretle baktim onada saskinim sanirim evlilil pskolojsne büründum

dikkatli olup mutlu yuva kurmak istiyorum INŞALLAH

tabi kavgalarmz olir ama.bukadar agir ve yaralayici olmasin ugrascm

Emegine sağlık nasihatlarin kulagimda kupe cok tesekkur ederim :)

valla gercekleri duyunca hatalarmin farkına vardım halk egtm kurslarina gdym meskalem.olsun :) benimde ardsim olursa belkide bole olmam aklimi onla bozup kafayi takip Kavga ccikarmamm dediklerinzi aklimq yazdim saolun

İçim kalktı okurken resmen. Kendine dokundurmamakla tehdit eden bir kadın, ileride cinsel hayatını her konuya alet etmeye son derece meyilli biri.

Dışarı çıkasını kıskanması, bunun için ilişkiyi bitirme noktasına getirmesi, ne erkekte ne de kadında dayanabileceğim bir şey.

ya şu adamları nasıl böyle ev köpeğine çevirebiliyorsunuz anlatsanıza biraz?

"git" demişsin gitmiş, "gel" demişsin gelmiş, "arkadaşlarınla görüşemezsin" demişsin söz vermiş.

eğitim sürecinden bahsetsene biraz. ben 9 yıldır böyle komut almaya alıştıramadım da.

İlişkiniz sünmüş sizin zaman aşımından.
Ayrıca çocuk az bile yapmış sana.
Bi de yular alda tak bari çocuğun boynuna !

adamı çocuğun gibi yönetmek istiyorsun
bide soğudum senden demişsin o ne demek öyle yaa
k.bakmayın ama evlenince bu adam çok çekecek sizden!!

Siz bu kafayla evliliğin ilk zamanlarında çok zorlanırsınız. Biz bile asla kıskançlık, ilgisizlik kavgamız olmamasına rağmen, üstelik 9 yıllık ilişkiden sonra evlendiğimizde ilk 1 yıl başka başka sebeplerden, hatta çoğu önemsiz şeylerden kaynaklı inanılmaz zorlandık ve kavga ettik.
Eğer mutlu olmak istiyorsanız sıkmayı, boğmayı, test etmeyi, daraltmayı kesin. O evlilik size cehennem olur. Evlenince mucize eseri her şey o günden sonra güzel olmuyor, aksine hayatınız daha yeni başlıyor. Dolayısıyla evlenmeye çok büyük bir anlam yüklemeyin, siz anlaşamadıktan sonra evlenince bin beter kavga edeceksiniz.
Hem gezmeyeceksin çıkmayacaksın ne demek? Üstelik beni öpemezsin yok dokunamazsınla tehdit ediyorsunuz. Kim bu tehditlere ne kadar dayanabilir? Eş adayınız bile şimdi dayanıyorsa yarın bir gün eeeeh yeter artık diye resti çekebilir, o zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ondan sonra gelip buraya yazılıyor evlenince çok değişti ilgisiz oldu ağlıyorum umursamıyor diye. Neden ilişkiyi, evliliği bir insanın tüm sınırlarını çiğnemek, tamamen ele geçirmek olarak görüyorsunuz? Eşiniz size dışarı çıkmayacaksın, markete gitmeyeceksin, arkadaşlarını anneni ben olmadan görmeyeceksin falan gibi kurallar koysa güzel olur mu? Bence kafa yapınızı düzeltin, belli ki adam sizinle aynı görüşte değil. Nasıl hiçbir kadına kısıtlamalara katlan eşin istiyorsa demeyeceğim gibi, size de istemiyorsan eşin dışarı çıkmayacak tabi demem. Bana göre bunlar normal davranışlar değil. Umarım bir an önce kendinize çeki düzen verirsiniz, çünkü saçma sapan rest çekmeniz üzerine gitmesinde değil sorun, sorun sizin davranışınızda.

adamın sevgisi b,tmemiş,yoksa her erkek bu davranışları kaldırmaz..ama bitmesi yakın mıdır dersen,siz böyle davrnadığınız sürece "evet"...
bir de elin elime değmez olayını hiç anlamam,sanki sevişmek sadece adam verilen lütuf gibi...halbuki kaşrılıklı birşey,adama kızınca sevişmicem demek çok saçma..neticede kendini de mahrum bırakıyorsun

@hayatbos

soruyorsun ya bende hata var mı diye? baştan sona sen hatalısın.
şımarmışsın.
ben sevgilinin yerinde olsam arkama bakmadan senden kaçarım. bunu erkek yapsa burada topa tutarız.
şimdilik geri dönmüş, henüz sevgisi bitmemiş ama bıkacakve kaçacak, o zaman da istediğin kadar sinir krizi geçir. hayat sana kendi kendine sakinleşmeyi öğretir.

Valla bende nişanlıyım. Uzun yıllardır beraberiz de. Senin yaptığını ben yapsam, ya da bana yapılsa bizim ilişkimiz biterdi.

Nişanlına çocuk gibi davranıyorsun. Annesi gibi evladım şunu yap, buraya git, oraya gitme, sobaya dokunma elin cıs olur falan, bu ne Allah aşkına.

Okurken ben bayıldım burda.

Adamın tapusunu mu aldın, senden izin mi alacak?

Seni ihmal etmedikten sonra, sana hesap mı verecek? Sen bu kafayla gidersen, yakın bir zamanda nişanlın ayrılır senden. Sevse de ayrılır bak, sevgiyle alakası yok bunun.Yani bir de aileni karıştırmışsın, yazık yani.

Aklını başına topla, yaşanan yaşanmış, bitmiş gitmiş. Bir daha böyle şeylerden kavga çıkarma, aileni karıştırma, ailenin önünde haklı da olsan kavga etme. Hele nişanlının ailesinin yanında asla.

Evlendiğinizde de sıkma bu kadar. Benim nişanlımın da en yakın arkadaşları bekar. Bazen beni de götürür nişanlım, beraber bir şeyler yaparız ama çoğu zaman yalnız görüşürler. Ne var yani bunda, ben memnun bile oluyorum düzgün arkadaşları var diye.

Valla nişanlının kıymetini bil seni gerçekten çok seviyormuş ki geri dönmüş sana kıyamayıp hemen sende çok sıkıyorsun çocuğu biraz rahat bırak nefes alsın sevgili nişanlı yada evli olmak insanların bu kadar hayatlarını kısatlama hakkını size vermez ha demiyorum hiç karışma diye ama ne var yani arada arkadaşlarınla çıksa ? sen hiç çıkmıyormusun sende çık arkadaşlarınla yeri geliyor eşinle sevgilinle paylaşamayacağın dertlerini dostlarınla paylaşıyorsun

arkadaşlarıyla buluşması kısmını okudum gerisini okumadım bile...

nedirki bu kıskanclık neyin nesi yani.
güveninizi sarsıcak bişeymi yaptıki

Kısa ve net evlilikle evciliği birbirine karıştırıyosunuz bir an önce değiştirin kafa yapınızı ne demek dışarı çıkma diyosam çıkma söz dinle nişanlınız sizin oyuncağınız değil

Bulustugunda bagrmiym mi mesala ne yapicam gerçekten bilemiyorum
Yaw şakamısın arkadaşım, dalga geçiyor gibisin bizimle. Ne demek bağırmak? Adam sana bağırsa, otur diyince oturmadın, kal diyince kalkmadın, onunla görüşme dedim görüşdün diye, hoşuna gidecek mi?
Adam sevgisiyle sizi şımartmış. Aklınız varsa sabrını tüketmeyin. 7 yıldır sevgiliyiz, o dışarı çıkınca uzun uzun konuşamıyoruz diyorsun... tribin bundan. Adamdan başka işiniz yok mu hakkaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…