Valla gülüm al sana objektif bi bakış. Sevgi değil saygı bitmiş hemde senin yüzünden. Öyle şaçma kıskançlıklar, gereksiz tehditler yıpratmış. Sevgi öyle yıllar geçtikçe biten birşwy değildir, hareketlerle, davranışlatla köreltilebilir anca. Sende öyle yapıorsun. Yapma yanlış. Bizde eşimle 8 senelik sevgiliydik 2 yılda nişanlı kaldık. Bize sevginiz bitti diyenler şimdi tökezlerken biz birbirimizee daha da aşık oluyoruz. Ama saygımızı hiç yitirmedik. Adam arkadşlarıyla çıktı die elimi tutamazsın demedik, dönüncw eğlendinmi hayatım dedik, aynısını kendimize dedirttik...
Kizlar moralim bozuk olan biteni anlatip sizlerden fikir almak istedim burayi takip ediyordum ama.yebi uye oldum
Nisanlimla 7 yildir beraberiz bunun 1 yili nisanlilik dönemi.. dugunumze 8 ay kaldi ama heo kavha edioruz hic bole kavga etmemisdir nedeni bilmiyorum sevgmz mi bitio korkuyorum ben cok kiskancim arkadasiyla ciksa kiyameti kopariyorum ona dedim ki eger arkadasinla her gun cikarsan disari gezmeye falan elin elime degemez dedim biliyorum cocukca bi tehtit ama ole dedim buda disari cikti ogun ama erken dönmüş
ertesi gun aramizda 3 saat uzaklikta yanima geldi
Okadar kavga ediyoruz ki sofrada yemek yerken brn dedim sana elin elime degmick ciksrsan dedim sen disari ciktin dedim ya cok büyütuosunfln dedi erken geldim sonucta fln dedim actim agzimi yumdum gozumu oda ayni sekilde ole kavga hic etmemistikannemde vardi evde
Opmiceksin beni fln dedim cokta onemli deil dedi cok sinirlendim iste kavga yine buyudu ya arkdsinla gezme dedim yada ben dedim gozum dondu souzmu dinlememsi oda yumusatmak icn tam opucekti beni elimle ittirerek asla istemiyorum sogudum senden dedim halbuki sogmadim gurur yaptim oleoda yuzugun aldi masaya koydu ben gidiyorum ozmn dedi annem sasirdi ne oldu dedi annemle konustular ben gitmiomusun hadi git dedim oda aldi telfnu tmm gidiorum dedi gitti ben sinir krizi gecrdm annemde babm iste annemde aramis buket sibirnkrizi gecrdi demis nisnalima egrr gidersen tamamen biter donusu olmaz devam etmek istiosan gelirsen gel demos rest cekmis habi gel illlaha dememis ona birakmis oda kosarak geldi sarildi tmam disari cikmicam senin istedgn olcak fln dedi ole konustuk sogdum diyince zoruma gitti gozlerin nefretle bakoodun dedi ondan gttim ama yarim saate sigara icip gelicektim zaten tamamen gtmedim dedi
ama benim cok zoruma gitti ole cikip gtmesi cok şükür geldi ama
annem nazar duasi okudu resmen gözlerinden yas geldi bazardan mi bole hergun kavga edioruz jotmalde cok uysaldir ama neden bole.dik basli oldu bende oda bilemedn
7 yildr bekledik 8 ay bekleyeniyoruz ne oluo bize fln dedi sarildik falan ama ole gidisi bana cok koydu sonra baristik isinden dolayı sbaha karşı ugurladik
sizce neden Böyleyiz bende hata varmi objektf olamıyorum sizlere dsnismak istedim cok buyuk kavgaydi ilk kez bukdr buyuktu bitti sandimbiraz uzun oldu ksbkmayin
Artik ona bagirip cagrmicamALLAHIM korusun
sevgisi umarım bitmemistir
Bidaha ozelikle sarilmakla opmekle tehtit etmicem bu cok yanlış
Çocuk -ruhlu-olmak kötü bişey değil. Ama sen durumu iyice darlamaya getirmişsin. Kesinlikle yanlışsın, bence şımarıklığın çok bişey görmediğinden. Şu forumu bi oku bak ne dertlerle boğuşan insanlar var. Yani eğer nişanlımız arkadaşlarıyla çıktı die kendimizle cezalandırcaksak ohooo.Tamamen yanlış yoldaymisim deemkkisizede koca bi MAŞALLAH yolluyorum :)
benim bence kendime guvenim yok belkide bilmiyorum cocugum resmn o ilk tanstgm halde kaldim
Sorun bağırıp çağırmanız değil, her insan dönem dönem gergin olabilir, sinirlenebilir, bağırıp çağırabilir. İçine atmak yerine patlayabilir birden bire. Ki sizin de uzun süreli ilişki sonrası artık evliliğe adım attığınız dönem; korkularınız, kaygılarınız, acabalarınız had safhadır. Ama karşınızdaki de sevdiğiniz insan, sizinle aynı duyguları o da yaşıyor, sizin için evlilik öncesi dönemse, onun için de öyle. Yüzüğü atıp dışarı çıktıktan sonra kendinin de "acaba" dediği bir ana denk gelmiş olsaydı, hiç bir kuvvet onu geri getiremezdi o eve. Annenizin söyledikleriyle falan geri geldiğini düşünmeyin o yüzden, sevdiği için geri geldi. Şu gözlerinde nefreti gördüm lafına inanın tamamen, görmüştür, öyle demek istememişsinizdir ama o anki halinizi siz de onda görseydiniz siz de beni artık sevmiyor derdiniz.
Bundan sonra yanında bir daha asla bağırıp çağırmayacağınız veya istemeden de olsa tehdit etmeyeceğiniz bir dünya yok. Önce bunu bir anlayın, sihirli bir değnek falan da yok ortada bir anda başka bir insana dönüşmeyeceksiniz ama rahatlıkla kendinizi bir daha bu seviyeye getirmemeyi başarabilirsiniz. İsteklerinizi daha ılımlı bir şekilde söylersiniz mesela, bir şeyi söylemeden önce bana söyleseydi ben ne yapardım diye düşünün bir an, ondan sonra söyleyin. Benim hiç arkadaşım yok, onun da olmasın deyip rahat rahat söylerseniz bunu, öncelikle sizin hiç arkadaşınızın olmamasının ne kadar anormal bir durum olduğunu gözden kaçırırsanız, kaybedersiniz. Onun da arkadaşı olsun, sizin de arkadaşınız olsun, onların yeri ayrı, ikinizin yeri her zaman ayrı olsun. O zaman sevginizin üstüne sevgi katarsınız, öteki türlü iki taraftan da kredi biter zamanla. İşler bu kadar kötü hale gelirse bu hastalıklı halden kendini ilk kurtaran bir daha geriye bakmaz, geride kalan terkedilmiş de ben ne yaptım nasıl beni terk eder diye mahvolur.
Çocuk -ruhlu-olmak kötü bişey değil. Ama sen durumu iyice darlamaya getirmişsin. Kesinlikle yanlışsın, bence şımarıklığın çok bişey görmediğinden. Şu forumu bi oku bak ne dertlerle boğuşan insanlar var. Yani eğer nişanlımız arkadaşlarıyla çıktı die kendimizle cezalandırcaksak ohooo.
Biraz rahatla bemce ve kendine nişanlın dışında da meşgale bul. O arkadaşlarıyla çıkktığında sende o meşgalene dal. Hatta öyle olurki sen o işi dönmek için kendin istersib o çıksın die. Birde böyle dene. Yani arkadaşlarını tanıyorsan gittiği yeri biliorsan giderken kaçta döneceğini, hatta geç kalmamasını onu beklediğini söyle iyi eğlenceler canm de, ve ordayken mümkün olduğunca bölme. Yani atıorum iki saat mi çıkıor birkez mesaj atmak kafi. İyimisin die. Dönünce nnabtın nasıldı kim varsı die sorgu kıvamında değilde aikım ben şunu şunu yaptım şöyle oldu, sizinki nasıldı de bırak o dökülsün.
Saygı duyarım bak uzun bir ilişkin o kadar emek, yakında eşi olucaksın birde. Adama eşi olduğunu karısı olacağını olduğunu hissettir, yapışık ikizi gibi davranmaaa... ve şunu bilir şunu söylerim erkeğin en nefret ettiği şey triptir. Hiç gerek yok açık ol. Hele öyle yüzüklü krizli tripler inanılmaz çocuk işi. Eğer yüzüğünü tehdit malzemesi yaparsan o adamda sallamaz bi süre sonra. Öyle bir kıvama getirceksinki yürwği ağzına gelicek o yüzük çıkmasın die. Çünkü bilecek çıktımı dönülmez die.
Neyse ananem gibi nasihatlemeye başladım yine. Ay içimdeki yaşlıyı durdurunnnn:-D:-D:-D
Kizlar moralim bozuk olan biteni anlatip sizlerden fikir almak istedim burayi takip ediyordum ama.yebi uye oldum
Nisanlimla 7 yildir beraberiz bunun 1 yili nisanlilik dönemi.. dugunumze 8 ay kaldi ama heo kavha edioruz hic bole kavga etmemisdir nedeni bilmiyorum sevgmz mi bitio korkuyorum ben cok kiskancim arkadasiyla ciksa kiyameti kopariyorum ona dedim ki eger arkadasinla her gun cikarsan disari gezmeye falan elin elime degemez dedim biliyorum cocukca bi tehtit ama ole dedim buda disari cikti ogun ama erken dönmüş
ertesi gun aramizda 3 saat uzaklikta yanima geldi
Okadar kavga ediyoruz ki sofrada yemek yerken brn dedim sana elin elime degmick ciksrsan dedim sen disari ciktin dedim ya cok büyütuosunfln dedi erken geldim sonucta fln dedim actim agzimi yumdum gozumu oda ayni sekilde ole kavga hic etmemistikannemde vardi evde
Opmiceksin beni fln dedim cokta onemli deil dedi cok sinirlendim iste kavga yine buyudu ya arkdsinla gezme dedim yada ben dedim gozum dondu souzmu dinlememsi oda yumusatmak icn tam opucekti beni elimle ittirerek asla istemiyorum sogudum senden dedim halbuki sogmadim gurur yaptim oleoda yuzugun aldi masaya koydu ben gidiyorum ozmn dedi annem sasirdi ne oldu dedi annemle konustular ben gitmiomusun hadi git dedim oda aldi telfnu tmm gidiorum dedi gitti ben sinir krizi gecrdm annemde babm iste annemde aramis buket sibirnkrizi gecrdi demis nisnalima egrr gidersen tamamen biter donusu olmaz devam etmek istiosan gelirsen gel demos rest cekmis habi gel illlaha dememis ona birakmis oda kosarak geldi sarildi tmam disari cikmicam senin istedgn olcak fln dedi ole konustuk sogdum diyince zoruma gitti gozlerin nefretle bakoodun dedi ondan gttim ama yarim saate sigara icip gelicektim zaten tamamen gtmedim dedi
ama benim cok zoruma gitti ole cikip gtmesi cok şükür geldi ama
annem nazar duasi okudu resmen gözlerinden yas geldi bazardan mi bole hergun kavga edioruz jotmalde cok uysaldir ama neden bole.dik basli oldu bende oda bilemedn
7 yildr bekledik 8 ay bekleyeniyoruz ne oluo bize fln dedi sarildik falan ama ole gidisi bana cok koydu sonra baristik isinden dolayı sbaha karşı ugurladik
sizce neden Böyleyiz bende hata varmi objektf olamıyorum sizlere dsnismak istedim cok buyuk kavgaydi ilk kez bukdr buyuktu bitti sandimbiraz uzun oldu ksbkmayin
Yaw şakamısın arkadaşım, dalga geçiyor gibisin bizimle. Ne demek bağırmak? Adam sana bağırsa, otur diyince oturmadın, kal diyince kalkmadın, onunla görüşme dedim görüşdün diye, hoşuna gidecek mi?Bulustugunda bagrmiym mi mesala ne yapicam gerçekten bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?